Barion Pixel Pop-up sátor 3 × 3 | Reklámeszköz.hu

Pop-up sátor 3 × 3

    5
1 értékelés

9 m2 alapterületű reklámsátor, mely egyetlen hordtáskából percek alatt összeállítható. Egyedi grafikával vagy fehér színű sátortetővel is rendelhető!


Share this:

134 900 Ft
Pop-up sátor 3 × 3 árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Sátor szerkezet - +

Szerkezet hordtáskában, sátortető nélkül 15 munkanap 134 900 Ft + áfa

Sátortető - +

Impregnált textil - nyomatlan, fehér 15 munkanap 99 900 Ft + áfa
Impregnált textil - nyomtatva 15 munkanap 231 500 Ft + áfa

Teli oldalfal 3 méter - +

Impregnált textil - belső oldalon nyomtatva 15 munkanap 125 600 Ft + áfa
Impregnált textil - külső oldalon nyomtatva 15 munkanap 125 600 Ft + áfa
Impregnált textil - mindkét oldalon nyomtatva 15 munkanap 199 500 Ft + áfa

Fél oldalfal 3 méter - +

Impregnált textil - külső oldalon nyomtatva 15 munkanap 74 350 Ft + áfa
Impregnált textil - mindkét oldalon nyomtatva 15 munkanap 124 900 Ft + áfa
Fél oldalfal tartó profil 15 munkanap 16 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 30 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 20 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

A pop-up reklámsátrakkal kültéri események során egy igazán hasznos reklámeszközhöz jutunk. A sátor kupolája magasan a tömeg fölött van, így már jó messziről beazonosíthatóvá teszi cégét vagy márkáját. A pop-up sátor különleges anyagfelhasználása miatt ellenáll az időjárásnak, így nem kell az eső miatt aggódnia a kültéri rendezvénye során.

Sátor szerkezet
A masszív hatszögletű sátorláb profiloknak köszönhetően a pop-up sátor ellenáll az időjárásnak. A 40 mm átmérőjű speciális alumínium profilok erős, ám könnyű súlyú sátorszerkezetet biztosítanak. A sátrak európai gyártmányúak, és olyan szerkezeti megoldásokat alkalmaztak ami felhasználóbaráttá teszi a használatukat. Például a rögzíthető csúszka zárak, melyek erős és ellenálló műanyagból készülnek. Ennek köszönhetően bármely évszakban használhatóak.

Mindenre gondoltunk
A sátor lábai végén egy műanyag lábacska van a profilba ültetve, így a sár nem fog a sátor lábába jutni. A lábacska le van kerekítve, így a sátor könnyebben mozgatható a földön, füves talajon. A tetőponyva kifeszítéséhez egy tekerőkar lesz a segítségére. A sátor csúcsa alatt tetszőleges feszességet állíthatunk be szerszámok és bonyolult szerelés nélkül.

Alaptartozékok
A kerekeken guruló többzsebes gyöngyvászon szállítótáska minden sátorszerkezethez alaptartozék. Ugyanúgy, ahogy a biztonságos rögzítéshez szükséges kötél és sátorcövek szett is. Természetesen bármelyik tartozék elvesztése esetén azokat tudjuk pótolni, azok külön is megvásárolhatóak. A sátrak összecsukott állapotban könnyen tárolhatóak és könnyen szállíthatóak akár személyautóban is. Összeállításuk nagyon egyszerű, de két ember szükséges hozzá. Tekintse meg összeállítási videóinkat!

Sátortető
Egyedi grafikával rendelhető, vízhatlan sátortető alatt biztonságban tudhatjuk látogatóinkat és termékeinket a rendezvény ideje alatt. A különleges 600D poliészter anyagot szublimációs nyomtatással készítjük, amely így vízálló, vízlepergető tulajdonságú és B1 tűzvédelmi tanúsítvánnyal is rendelkezik! A textil oldalfalak nem összetévesztendőek a hagyományos ringlizett PVC molinóval. A sátrainkhoz ajánlott textil oldalfalak ugyanezzel a tartós szublimációs nyomtatással készülnek: hajtogathatóak, vízlepergetőek és hosszú életűek! Minden sátornyomat erős tépőzárakkal van előkészítve a rögzítéshez, nem kell plusz kötelet vagy gyorskötözőket használnia a rögzítéshez.

Okos kiegészítők
A reklámsátrakhoz opcionálisan vásárolható kiegészítőkkel még teljesebbé tehetjük megjelenést.

Tetőponyva
A sátor szerkezetek mellé nyomatlan (fehér színű) sátortetőt vagy egyedi grafikával, teljes felületén megnyomtatott tetőponyvát is rendelhet. Természetesen mind a két megoldás vízhatlan, vízlepergető, az időjárásnak ellenálló polyester alapanyagból készül, melyre több rendezvényén is számíthat majd. A tetőponyva B1 tűzvédelmi besorolású alapanyagból készül.
Teli oldalfal
A teli oldalfal lehet: egyoldalas vagy kétoldalas. Kommunikálhat vele csak befelé vagy a sátor külső oldalán is. Rögzítése a rávarrt tépőzárakkal lehetséges a sátor lábaihoz, így nem szükséges külön rögzítőkötelekről vagy gyorskötözőkről gondoskodnia. A tépőzáras rögzítési pontok több helyen feszítik meg a nyomatot. így az nem fog összegyűrődni a rendezvényén.
Fél oldalfal
Tépőzárral rögzíthető, vízlepergető tulajdonsággal rendelkező textil nyomat, egy vagy kétoldalas kivitelben. A rögzítéséhez szükséges a merevítő profil is, melyre így a nyomatott textil rögzíthető. A fél oldalfalak tökéletesek például árukiadáshoz, vagy a sátorban történő jobb szellőzés érdekében használni.
Kiegészítők
Számos hasznos kiegészítő érhető el a reklámsátrakhoz, melyekkel még egyedibbé teheti, vagy bővítheti megjelenését:
  • strandzászló tartó, mely a sátorlábhoz rögzíthető
  • sátrak egymáshoz rögzítéséhez szükséges rögzítőelem
  • lábak lesúlyozásához 5Kg-os fém nehezékek
Ezeken kívül még sok hasznos kiegészítő terméket talál alul, a hasonló termékek blokkban.

A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:10 méretarány, 600 dpi, PDF formátum, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot.


3 × 3 méretű pop-up sátor méretei (teljes magasságban összeállítva)
Alapterület
(A × B)
Teljes magasság
(C)
Oldalfal magassága
(D)
Belső magasság
(E)
Fríz magassága
(F)
300 × 300 cm ~ 342 cm ~ 251 cm ~ 218 cm ~ 33 cm
3 × 3 méretű pop-up sátor szállítási méretei
Szerkezet méret Nettó súly
(sátortetővel)
Csomagolás Kérésre kartoncsomagolásban adjuk át.
172 × 36 × 32 cm 26 Kg Gurulós hordtáska

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!