Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

pantone

2016. 04. 22.

Rózsakvarc és derűs kék az év színei

Grafikusok, divattervezők, belsőépítészek várják minden évben izgatottan azt a pillanatot, amikor a színszabványok világhírű szaktekintélyének számító Pantone kihirdeti az év színét.
 
 
Nos, a 2014-es lilásan rózsaszín Orchidea és a tavalyi barnásvöröses Marsala után van szerencsénk bemutatni 2016 színét, a Rózsakvarcot, valamint a Derűs kéket. Igen, jól olvassák, idén két szín lett a befutó, amelyre korábban még soha nem volt példa. A Pantone mindezt azzal indokolta a „babarózsaszín” és a „babakék” megosztott első helyét, hogy idézzük „az árnyalatok annyira kiegészítik egymást, hogy szinte el sem lehet választani egymástól. Ahogy Leatrice Eiseman, a cég igazgatója fogalmazott: a két szín megnyugtató érzést és rendet sugároz. A hivatalosan 13-1520-as és 15-3919-es kódszámmal jelölt színek természetesen megtalálhatóak a Reklámeszköz.hu palettáján is, így aki az év színeivel díszített display-termékekre vágyik, tőlünk első kézből megkaphatja.
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 08. 06.

Jól fogynak a zászlók augusztus 20. előtt

Legyen szó az asztali változatról, vagy éppen az épületekre kitűzhető lobogókról, hasznos információ lehet vásárlóink számára, hogy minden zászlót egyedileg, fehér alapanyagból készítünk. A fehér színű hurkolt poliésztert magyar nemzeti zászló esetében Pantone 18-1660 kódszámú piros színnel, valamint Pantone 18-6320 kódszámú zöld színnel nyomtatjuk. Fontos megemlítenünk, hogy nem csak standard formátumokban, hanem bármilyen méretben- és grafikával is megrendelhetik e közkedvelt termékeinket.
 
 
A Reklámeszköz.hu felmérése szerint a legtöbb rendelés az önkormányzatok és az intézmények (például: iskolák, orvosi rendelők) részéről fut be a nemzeti ünnepeket megelőző időszakokban.
 
Gyakran előfordul azonban az is, hogy magánszemélyek szeretnének címeres, vagy éppen címer nélküli lobogót készíttetni maguknak, és azt kitűzni otthonukra március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án – ahogy ezt egyébként a Reklámeszköz.hu-nál is teszik ezeken a napokon. A display cég angyalföldi bemutatótermében ilyenkor szintén egy saját gyártású zászló emlékeztet nemzeti ünnepeinkre.
 
2015. 03. 09.

2015-ben az év színe a Marsala

Mindig érdemes figyelni a szín-irányzatokra hatással lévő cégek ajánlását, ha nem akarunk mellényúlni egy-egy trendinek szánt reklám vagy ruha piacra dobásánál. Mert akár a megfelelően megválasztott szín is dönthet sikerről vagy bukásról!
 
 
A színek világában az egyik ilyen elismert hangadó a Pantone, mely immáron tizenötödik éve jósolja meg az év divatos színét. 2015-ben ez a szín a Marsala (18-1438), mely teltséget sugároz és vörös-barna alapelemeivel szofisztikáltan adja vissza a földiesség természetességét. A névválasztás nem véletlen, Szicília egyik ismert borvidékén épp hasonló színű nedűket készítenek. A Panton persze nem csupán egy színkódot ad meg. Aztán mindenki boldoguljon ahogy tud! Rengeteg ötletet adnak a ruháktól kezdve a konyhai felszereléseken át a legapróbb reklámeszközökig mindenre, amire természetesen a legtöbb tervező és ügynökség odafigyel.
 
Forrás: www.pantone.com
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel