Barion Pixel Figyelmeztető matrica | Reklámeszköz.hu

Figyelmeztető matrica

    5
1 értékelés

„Tartson távolságot!” vagy „Viseljen maszkot!” és „Mosson kezet!” öntapadó matricák, melyeket bejárati ajtókra, ügyfélvárókba is kihelyezhet.


Share this:

79 Ft
Figyelmeztető matrica árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

10 × 10 cm - +

"Viseljen maszkot!" raktáron 79 Ft + áfa
"Tartson távolságot!" raktáron 79 Ft + áfa
„Mosson kezet!” raktáron 79 Ft + áfa

Figyelmeztető feliratokat bejáratokhoz ajtókra, az ügyféltér különböző pontjain, de akár recepciókra, plexi védőfalakra is kihelyezhet, így téve hatékonyabbá a járványügyi tájékoztatást.

A matricákat tartósan alkalmazhatja sík felületekre ragasztva (pl. üvegfelület, bútorlap, plexi), beltéren vagy kültéren is. Kültéri üvegfelületre történő kihelyezés esetén javasoljuk, hogy 15°C feletti hőmérsékleten ragasszák fel. Ugyanis a matrica ragasztója ebben a hőmérsékletben még meg tud kötni, így tartósan feltapad.

A matricák alapanyaga fehér öntapadó fólia, melyek egy oldala van nyomtatva és matt védőlaminálással tesszük ellenállóbbá a fizikai behatásokkal szemben.

Ezeket a kész matricákat folyamatosan gyártjuk, hogy készletről azonnal megvásárolhatóak legyenek. Esetleges készletcsökkenés vagy nagyobb tételű megrendelés esetén is mindössze pár munkanap a gyártási idő. Egyedi feliratokkal, egyedi méretekben is vállaljuk a matricák gyártását. Ebben az esetben keresse értékesítő kollégáinkat!


Teljes külméret Grafikai méret Alapanyag vastagsága
10 × 10 cm 10 × 10 cm Fehér vinyl fólia + matt laminálás: 180 mikron
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!