Barion Pixel Figyelmeztető padlómatrica | Reklámeszköz.hu

Figyelmeztető padlómatrica

    5
1 értékelés

„Tartson távolságot!” és „Viseljen maszkot!” feliratú padlómatricák kihelyezésre készen.


Share this:

827 Ft
Figyelmeztető padlómatrica árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

32 × 32 cm - +

"Viseljen maszkot!" raktáron 827 Ft + áfa
"Tartson távolságot!" raktáron 827 Ft + áfa

A padlómatricákat beltéren, középtávú kihelyezésre használhatjuk. A járványügyi tájékoztatás egyik legeredményesebb módja, hiszen az üzletben több ponton felhívhatjuk a vásárlók figyelmét a figyelmeztető üzenetekre, anélkül, hogy fizikai akadályt képeznénk az útvonalon.

Alkalmazható teljesen sík felületeken, mint pl. laminált padló vagy járólap, visszaszedésnél nem hagy nyomot a ragasztó. Takarítani elsősorban hagyományos felmosóval ajánlott, egyes padlótisztító gépek sörtéi hosszú távon kárt tehetnek a padlómatricákban. Kültéri, betonon való kihelyezésre nem ajánlott.

Ezeket a kész matricákat folyamatosan gyártjuk, hogy készletről azonnal megvásárolhatóak legyenek. Esetleges készletcsökkenés vagy nagyobb tételű megrendelés esetén is mindössze pár munkanap az elkészítési idő.

Kihelyezés, leragasztás:
A padló felületét alaposan mossuk fel, zsírtalanítsuk és töröljük szárazra. A matricákról a hordozó anyagot (hátoldalt) húzzuk le kb. 3 cm szélességben és hajtsuk meg. Ezután a matricát simítsuk le, és húzzuk ki alóla a levegőt: középről oldalra haladva. Ha nincs a kéznél simító, egy ronggyal betekert plasztikkártyát is használhatunk a célra. Ezután a meghajtott hordozót kezdjük a matrica alól lassan lehúzni, és közben folyamatosan simítsuk kifelé a matricát, eltávolítva a levegőt alóla.

Egyedi méretben vagy egyedi grafikával is rendelhet padlómatricákat, melynek anyagleadási paramétereiről és árairól ezen az oldalon tájékozódhat: egyedi padlómatrica 


Teljes külméret Grafikai méret Laminálás túllógása a széleken
32 × 32 cm 28 × 28 cm 2 cm
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!