Barion Pixel Junior kézfertőtlenítő állvány | Reklámeszköz.hu

Junior kézfertőtlenítő állvány

    5
2 értékelés

Óvodákba, iskolákba, játszóházakba ideális automata – azaz érintésmentes – kézfertőtlenítő adagoló állványok, melyek vidám színekben segítenek a gyerekeknek megtanítani a higiéniás szabályokat.


Share this:

61 900 Ft
Junior kézfertőtlenítő állvány árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Automata, érintésmentes adagolóval - +

Zöld színű "béka" 10 munkanap 61 900 Ft + áfa
Kék színű "elefánt" 10 munkanap 61 900 Ft + áfa
Rózsaszínű "macska" 10 munkanap 61 900 Ft + áfa

A vidám színekben elérhető, gyerekeknek kifejlesztett kézfertőtlenítő adagoló állványokkal játékos módon hívhatjuk fel a figyelmet a higiéniás szabályokra. Óvodák, iskolák, játszóházak hasznos kelléke lehet, ösztönözve a fiatalabb korosztályt a rendszeres kézfertőtlenítésre.

Az állvány három színben, három vidám állat képével rendelhető. A 3 mm vastag acél lemeztalp stabilan tartja az állványt. A talp alján gumilábacskák védik a padlót a karcolásoktól. Az állványhoz tartozó automata adagoló tartályban egy szenzor érzékeli a mozgást, így érintésmentesen adagolja a kézfertőtlenítőt. 4 db AA ceruzaelemmel működik, mely nem alaptartozék. Az adagoló belsejében lévő 0,5 literes tartály könnyen utántölthető, a front oldal egyszerűen kipattintható.

Az állványba folyékony kézfertőtlenítő folyadékot ajánlunk. Gél vagy hab állagú kézfertőtlenítő adagolására nem alkalmas!


Szín Figura Tartály
mérete
Helyigény összeállítva
(A × B × C)
Szállítási
Méret
Súly
Nettó Bruttó
Zöld Béka 0,5 liter 33 × 151 × 33 cm 99 × 41 × 15 cm 6,3 Kg 7,5 Kg
Kék Elefánt
Rózsaszín Macska

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!