Barion Pixel Light fali kordonszalag | Reklámeszköz.hu

Light fali kordonszalag

    5
1 értékelés

Falra rögzíthető és cserélhető szalagkazettával rendelkező kordonszalag. A szalagkazetták többféle színben rendelhetőek.


Szélesség:
200 cm
12 052 Ft
9 490 Ft
Light fali kordonszalag árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Fekete színű szalagház - +

Fekete színű szalaggal raktáron
12 052 Ft
9 490 Ft + áfa
Light fali kordonszalag árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Fekete színű szalagház - +

Fekete színű szalaggal raktáron
12 052 Ft
9 490 Ft + áfa
Piros színű szalaggal 5-8 munkanap
10 782 Ft
8 490 Ft + áfa

Szalagkazetta - +

Kék színű szalaggal raktáron
6 845 Ft
5 390 Ft + áfa
Zöld színű szalaggal raktáron
6 845 Ft
5 390 Ft + áfa
Sárga színű szalaggal raktáron
6 845 Ft
5 390 Ft + áfa
Fehér színű szalaggal raktáron
6 845 Ft
5 390 Ft + áfa

Kiegészítők - +

Falra rögzíthető akasztó raktáron
1 257 Ft
990 Ft + áfa
Teljes árlista megtekintése

A falra fúrható Light kordonszalagok fekete színű házzal rendelkeznek, melyekből kihúzható a szalag. A csomag része a falra rögzíthető kordonszalag ház és a fali akasztó is, amelybe a szalagot bele lehet akasztani. Egy tipli és csavar szett szintén a csomag része, ha szükséges, a tiplit mindig a fal típusának megfelelő típusban szerezze be (pl. gipszkarton tipli) és azt alkalmazza. Amennyiben a kisméretű fali konzolt elhagyja, pótalkatrészként rendelhető.

Használatra kész

A Light fali kordonszalag két típusban áll rendelkezésre. Fekete színű házban, fekete színű szalaggal beépítve, vagy fekete színű házban piros színű szalaggal beépítve, így azok használatra készek. Ha más színű szalaggal szeretné a kordont használni, akkor a külön vásárolható szalagkazetták közül tud választani. Zöld, sárga, kék és fehér színű kordonszalag kazettát is talál kínálatunkban. A szalagok szélessége 45 mm, a hosszúságuk pedig ~ 210 cm.

Felhasználása

A Light kordonoszlopokhoz vagy fali akasztóhoz is csatlakoztatható a fali kordonszalag. A fali kordonszalagok 1 db kihúzható szalaggal és 2 db fogadó egységgel vannak felszerelve. Ezekbe a fogadóegységekbe lehet beakasztani egy másik kordonoszlop szalagját, így egy fali kordonszalaghoz, maximum 2 db másik szalagot tud csatlakoztatni. A kordonszalagok beltéri eszközök!

Szalagkazetta cseréje

A kordonszalagok tetején 4 db csavar rögzíti a szalagkazettát, ezeket kell kicsavarozni, majd az új szalagkazettát az oszlop tetején becsúsztatni a helyére, és ugyanazokkal a csavarokkal rögzíteni.

Fontos

  • A Light kordonszalag nem sorolható Economy vagy a Standard kordonoszloppal és kordonszalaggal!
Kiegészítők
A színes szalagkazettákkal a kordonoszlopokat és kordonszalagokat könnyen saját ízlésére vagy cége arculatára szabhatja. A legnépszerűbb színekben állnak rendelkezésre, és nagyon könnyű azokat kicserélni, mindössze egy csavarhúzóra lesz szüksége. A szalagkazetták hossza ~ 210 cm.

Szalagkazetta színe Szalag színe Szalag hossza Méret Súly
Fekete Fekete, piros ~ 200 cm ~ 75 × 80 × 120 mm 0,25 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!