Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Trys prospektustartó

Háromoldalú helytakarékos forgóállvány, mely kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű kiadvány kihelyezésére alkalmas. Fekete színben is rendelhető.

Szélesség: 40 cm

Magasság: 185 cm

Gyártási idő: 3-8 munkanap
 

Leírás

Háromoldalú, helytakarékos forgóállvány nagy mennyiségű kiadvány tárolására. A fém állvány rendkívül stabil. A kiadványtartó akril zsebek a szerkezeten körben helyezkednek el. Minden oldalról jól megközelíthető magas minőségű acél szerkezet. Kialakításának köszönhetően maximum 21 db A4-es vagy 42 db LA4-es akril tartórekesz helyezhető bele. A zsebek mélysége 4,5 cm, melybe papírvastagságtól függően 100 - 400 db szórólap helyezhető.

A TRYS prospektustartó 18 vagy 21 db A4 méretű rekeszekkel vásárolható meg, és további LA4 rekeszek vásárlásával alakítható ki az egyedi igény szerinti kiosztás. Az állvány színe elxoált alumínium (ezüst) vagy matt fekete lehet. Az állvány összeszerelve van dobozolva, így egyben szállítható. Csak az akril rekeszeket lehet külön szállítani.

Az alábbi táblázatban megtalálja a pontos méreteket minden fontos adattal együtt.
 

Szélesség (A) Magasság (B) Mélység (C) Súly
40 cm 185 cm 40 cm ~ 23 Kg

Az állvány egyben szállítható, a plexi rekeszek levehetőek, külön vannak csomagolva. Elsősorban hosszú távú, fix helyszínekre történő kihelyezésre ajánljuk. Amennyiben mobil megoldást keres, Mobil Prospektustartónkat vagy Harmonika prospektustartónkat ajánljuk.

Árlista