Barion Pixel Asztali roll-up | Reklámeszköz.hu

Asztali roll-up

    4.833335
12 értékelés

Asztali zászlót is kiváltható mini roll-up állvány, A4 és A3 méretű grafikai felülettel, egyoldalas kivitelben.


Share this:

7 400 Ft
Asztali roll-up árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

A4 - 210 × 297 mm - +

Roll-up film nyomattal 2 munkanap 7 400 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 4 900 Ft + áfa

A3 - 297 × 420 mm - +

Roll-up film nyomattal 2 munkanap 8 400 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 5 500 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 6 500 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Asztali vagy mini roll-upként is ismert mobil display állvány. Ideális recepciókon, üzletekben történő kommunikációra. A nyomat alapanyaga fotominőségű, 205 mic. vastagságú, szürkehátú, fényzáró roll-up film. Az asztali roll-up karton dobozában szállítható.

A szerkezetben nem lehetséges a nyomat cseréje, mert a nyomat rögzítéséhez szükséges film túl rövid ehhez, és a felső sínt is ragasztani szükséges ami nem bontható.
 
A csomag tartalma

  • Állvány, nyomtatás nélkül vásárlása esetén: roll-up szerkezet, kettő részből álló tartórúd, ragasztós felső sín, dobozba csomagolva.
  • Nyomtatással együtt vásárolva: a roll-up szerkezetbe a nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt felállításra készen adjuk át, dobozában.

Termékgarancia
Hiszünk a termékeink jó minőségében. Az Asztali roll-up szerkezeteink helyes működésére 1 év önkéntes termékszavatosságot vállalunk. A részleteket a Garanciális feltételek oldalon találja. A termék rendeltetésszerű használatához szükséges használati útmutatót a lap alján találja. Kérjük töltse le és tanulmányozza mielőtt használatba veszi a terméket.


CsatolmányMéret
Roll-up Asztali - Használati útmutató389.03 KB

A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!