Barion Pixel Roll-up Easy | Reklámeszköz.hu

Roll-up Easy

  4.75
4 értékelés

A közismert kihajtható lábú roll-up szerkezetek legegyszerűbb kivitele. 85 cm szélességben, hordtáskában, gyors kivitelezési határidővel.


Szélesség:
85 cm
Magasság:
200 cm
Gyártási idő:
1 munkanap

Share this:

18 900 Ft
Roll-up Easy árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

85 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 18 900 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 21 900 Ft + áfa
Silverback film nyomattal 2 munkanap 25 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 8 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Az Easy roll-up szerkezetünk a legnépszerűbb Standard roll-up állványunkhoz nagyon hasonló kivitelű eszköz. Csupán néhány alkatrészében és a kialakításában van minimális eltérés, de ez nem megy a minőség rovására. A roll-up szerkezet alumínium háza két kihajtható lábbal rendelkezik, hátul pedig a tartórúd beillesztéséhez egy műanyag fogadóegység segít a stabilitásban. A szerkezet hordtáskája vékony béléssel van ellátva, és teljes hosszában cipzáras kialakítású, ezért maximálisan felhasználóbarát. Így sokkal könnyebben elcsomagolhatja a roll-up állványt, mintha csak a végén cipzáras kivitelt használna.

Az Easy roll-up állványaink kedvező ára nem jelenti, hogy komoly kompromisszumot kellene kötnie a minőséget illetően. A vastag falú alumínium roll-up szerkezet hosszú távú felhasználás esetén sem fog deformálódni. Az Easy roll-up szerkezet kizárólag 85 cm szélességben érhető el kínálatunkban, limitált mennyiségben. Amennyiben ennél szélesebb méretben gondolkodik, tekintse meg a többi roll-up típusunkat:

 • Standard roll-up állványok: 85 és 100 cm szélességekben, 200 cm magasságú nyomatokhoz.
 • Standard PLUS és Prémium roll-up állványok: 85, 100, 120 és 150 cm szélességben rendelhetőek, és tartórúdjuk teleszkópos kialakításának köszönhetően a magasságuk 160 – 220 cm között állítható.
 • Óriás roll-up állvány: A 200 cm széles, és maximum 300 cm magasságban használható Óriás roll-up a legnagyobb, mobil háttérfalnak is ideális reklámeszköz.

Nyomtatással együtt vásárolva a roll-upokat összeállítársa készen adjuk át.
A roll-up szerkezetekbe a nyomatokat berögzítjük, a táskákat megjelöljük, hogy melyik grafikát tartalmazzák.

Nyomatok tulajdonságai
Az alábbi roll-up filmek mind PVC mentes alapanyagokból készülnek, így kevésbé terhelik a környezetet. A vékony film anyagok felülete teljesen homogén, így közelről nézve is tökéletes minőséget tapasztalhat. Felületük matt, így nem csillan be fotózás során sem.
Alapanyag neve Vastagság Kivitel Jellemzők Nyomtatási technológia
Roll-up film 205 micron matt, fényzáró Polipropilén (PP) alapú szürkehátú roll-up film, mely rendszeres használat esetén is helytáll. Ez a legkedveltebb alapanyag roll-up állványokhoz. Vízbázisú
Laminált roll-up film 265 micron A roll-up film élettartama laminálással megnövelhető. A film anyagon lévő festékréteget tudjuk extra védelemmel ellátni, így tartósabb, hosszabb élettartamú lesz a nyomat, védve lesz a kisebb fizikai behatásoktól.
Silverback film 160 micron Poliészter (PET) alapú vékony roll-up film, melynek ezüst hátoldala fényzáró réteget képez. Felülete laminálás nélkül is nagyobb karcállósággal rendelkezik. Oldószeres

Extrák

 • A teljes hosszában cipzáras, vékony béléssel ellátott hordtáska alaptartozék, melybe nagyon könnyű elcsomagolni a roll-up állványokat.
 • A nyomat alapanyaga prémium minőségű, vékony film anyag, amit közel 10 éve használunk roll-up nyomatok gyártásához. Az olcsó és megkérdőjelezhető minőségű PVC banner alapanyagokat nem ajánljuk, mivel azok felülete egyenetlen, és könnyen hullámosodnak.
 • Emelje ki grafikáját a roll-up tetejére helyezhető csíptetős halogén lámpával.

Összeállítás

A Roll-up bannereket (nyomtatással együtt rendelve) összeszerelve, felállításra készen adjuk át! Nincs szükség szerszámra az összeállításhoz. Tekintse meg összeállítási videónkat!

 1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium roll-up szerkezetet és helyezze a földre.
 2. Hajtsa ki a roll-up lábait a szerkezetre merőlegesen.
 3. Állítsa össze a három-tagú hátsó tartórudat és helyezze a roll-up közepén található nyílásba.
 4. Álljon rá a lábakra, a felső sínnél fogva húzza ki a nyomatot és akassza fel a tartórúdra.

Összecsukás

 1. Lépjen rá az egyik kitámasztólábra, hogy a roll-up a földön maradjon.
 2. Emelje meg a felső sínnél fogva a nyomatot, így az kiakad a tartórúdból.
 3. Lassan, egyenletesen engedje vissza a szerkezetbe a nyomatot, ügyelve arra, hogy a nyomat széle ne sérüljön!

Karbantartás, nyomatcsere
A roll-up szerkezetet és hordtáskáját enyhén nedves, mosogatószeres törlőkendővel ajánljuk tisztítani. A roll-up nyomata (laminált roll-up film, silverback film) hasonlóan tisztítható. A laminálás nélküli roll-up film nyomatokat száraz ronggyal portalanítsa, ezeket ne érje nedvesség. Amikor nem használja a roll-up állványt, mindig a hordtáskájában tárolja: száraz, szobahőmérsékletű helyiségben.

Az elhagyott, elveszett alkatrészeket, roll-up táskákat pótolni tudjuk. Az alkatrészeket és kiegészítőket itt találja.

A nyomatcseréhez a szerkezetet vissza kell szállítani irodánkba. Tudjon meg többet a roll-up nyomatok cseréjéről ezen az oldalon.

Az Easy roll-up szerkezetek beltéri eszközök. Kimondottan kültérre ajánlott roll-up szerkezetünk nagyobb lábakkal és alacsonyabb súlyponttal rendelkezik, biztonságosan használható kültéren.

Mit tartalmaz az ár?

 • Az Easy roll-up szerkezet, nyomtatás nélkül vásárolva tartalmazza a roll-up szerkezetet, megerősített profillal és kihajtható lábakkal, a hordtáskát, tartórudat és a felső kipattintható sínt. A szerkezetbe való nyomatot külön kell beszereznie vagy kinyomtatnia, melyhez vékony roll-up filmeket javaslunk (maximum 300 micron vastagságig).
 • Nyomtatással együtt vásárolva: az Easy roll-up szerkezetbe a kiválasztott nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt összeállításra készen adjuk át, hordtáskájában.

Grafikai tervezés
 roll-up állványhoz
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Termékgarancia
Hiszünk a termékeink jó minőségében. A Standard roll-up szerkezeteink helyes működésére 1 év önkéntes termékszavatosságot vállalunk. A részleteket a Garanciális feltételek oldalon találja. A termék rendeltetésszerű használatához szükséges használati útmutatót a lap alján találja. Kérjük töltse le és tanulmányozza mielőtt használatba veszi a terméket.


CsatolmányMéret
Roll-up Easy - Használati útmutató146.84 KB

A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Szerkezet Látható méret Grafikai méret Csomag méret Súly
Easy 85 × 200 85 × 200 cm 85 × 205 cm 11 × 11 × 90 cm ~ 2 Kg

 

Szerkezetek tulajdonságai
Gazdaságos roll-up szerkezet: Tartórúdja fix, 200 cm magasságú nyomatokhoz használható. A teljes hosszban cipzáras hordtáska alaptartozék.
Szerkezet Kihajtható lábak Tartórúd Hordtáska
Easy 85 × 200 2 db 1 db minőségi
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!
Az alábbi videóban többféle szerkezetet is láthat, melyek használata lényegében megegyezik. Kínálatunkban a szürke (natúr alumínium) színű, két lábbal rendelkező roll-up állványt találja meg Roll-up Easy néven.