Roll-up Standard

  4.583335
12 értékelés

Ez a legkedveltebb roll-up állvány a piacon. Nem véletlenül, hiszen kedvező ár, minőségi nyomat és egyszerű használat jellemzi.


Szélesség:
85, 100 cm
Magasság:
200 cm
Gyártási idő:
1 munkanap

Share this:

14 900 Ft
Roll-up Standard árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

85 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 14 900 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 16 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 6 290 Ft + áfa

100 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 17 200 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 19 500 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 7 990 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

A Standard roll-up a legkedvezőbb árfekvésű kiállítási és promóciós reklámeszköz. Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges. A szerkezet formavilága letisztult, működési elve egyszerű, jól bevált konstrukció. A banner, nyomat a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van a szállítási közben esetlegesen bekövetkező sérülésektől. A nyomat cseréje műhelyünkben megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászon hordtáskával a szállítás könnyedén megoldható. A szerkezeteket alapvetően szürke (natúr alumínium színben) rendelheti meg. A videóban látható fekete színű szerkezetet csak 20 darab feletti rendelés esetén tudjuk beszerezni, egyedi árazásban.

Nyomatok tulajdonságai
A különböző tulajdonságú, minőségi nyomatokkal a roll-up a felhasználás igényeihez igazítható. Az alábbi felsorolásban megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő roll-up nyomatot.
Alapanyag neve Szélesség Vastagság Kivitel Jellemzők Nyomtatási technológia
Roll-up film 85 - 100 cm 205 micron matt, fényzáró felülete matt, teljesen fényzáró, kiváló megoldás középtávra, legkedveltebb roll-up nyomat vízbázisú
Laminált roll-up film + 60 micron felülete matt, a nyomat védve van a karcolások ellen, nedves ronggyal tisztítható, így hosszú ideig számíthat rá

Extrák

 • A Standard roll-upjaink kimondottan vastag falú alumínium szerkezetek, mely hosszú távú felhasználás esetén sem deformálódnak. 
 • A teljes hosszában cipzáros bélelt hordtáska alaptartozék, melybe nagyon könnyű elcsomagolni a roll-upokat.
 • A nyomat alapanyaga prémium minőségű, vékony film anyag, amit közel 10 éve használunk roll-upjaink előállításánál. Az olcsó és megkérdőjelezhető minőségű PVC banner alapanyagokat nem ajánljuk, mivel azok felülete egyenetlen, és könnyen hullámosodnak.

Összeállítás

A Roll-up bannereket (nyomtatással együtt rendelve) összeszerelve, felállításra készen adjuk át! Szerszám vagy szakértelem nem szükséges a felállításához. Tekintse meg összeállítási videónkat!

 1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium roll-up szerkezetet és helyezze a földre.
 2. Hajtsa ki a roll-up lábait a szerkezetre merőlegesen.
 3. Állítsa össze a három-tagú hátsó tartórudat és helyezze a roll-up közepén található nyílásba.
 4. Álljon rá a lábakra, a felső sínnél fogva húzza ki a nyomatot és akassza fel a tartórúdra.

A nyomatok felületén laminálás nélkül az ujjlenyomatok meglátszódhatnak, melyek nem tisztíthatóak, ezért kérjük a roll-upot csak az alumínium alkatrészeket megfogva szerelje és mozgassa!

Összecsukás

 1. Támasszon ellen lábával a roll-up szerkezetnek, hogy az fixen, a földön maradjon.
 2. Emelje meg a felső sínnél fogva a nyomatot, így az kiakad a tartórúdból.
 3. Lassan és egyenletesen engedje vissza középre a szerkezetbe a nyomatot, ügyelve arra, hogy a nyomat széle ne sérüljön!
A használaton kívüli roll-upokat mindig azok hordtáskájában tárolja az alkatrészeivel együtt!
 
A Standard roll-up szerkezetek beltéri eszközök. Esetleges kültéri használat esetén a következőket kell figyelembe venni:
 • A nyomatot vízálló kivitelben kell gyártani (Laminált Roll-up film anyagot jelent), ugyanis a rollup filmek alapvetően nem vízállóak!
 • A szerkezeteket minden esetben le kell súlyozni, ki kell kötözni és sosem szabad felügyelet nélkül hagyni. Szél esetén azonnal le kell bontatni!
 • A szerkezet belső alkatrészei nem vízállóak (az acél rugómechanika rozsdásodhat), így eső semmilyen körülmények között ne érje a roll-up szerkezetet!
 • Kültéri felhasználásra ajánlott szerkezetről itt talál információkat.
A csomag tartalma
 • Állvány, nyomtatás nélkül vásárlása esetén: roll-up szerkezet, tartórúd(ak), kipattintható felső sín, hordtáska
 • Nyomtatással együtt vásárolva: a roll-up szerkezetbe a nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt használatra készen adjuk át, hordtáskában.
Kiegészítők
Grafikai tervezés
A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciák itt megtekinthetőek

A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


A Standard roll-up méretei széles skálát fednek le. Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a szerkezetek, nyomatok méreteit minden fontos adattal együtt.

Szerkezet Látható méret Grafikai méret Csomag méret Súly
Standard 85 × 200 85 × 200 cm 85 × 205 cm 11 × 11 × 90 cm 2 Kg
Standard 100 × 200 100 × 200 cm 100 × 205 cm 11 × 11 × 105 cm 2,3 Kg

 

Szerkezetek tulajdonságai
Gazdaságos, minőségi roll-up szerkezet: Tartórúdja fix, 200 cm magasságú nyomatokhoz használható. Bélelt, teljes hosszban cipzáras hordtáska alaptartozék.
Szerkezet Kihajtható lábak Tartórúd Hordtáska
Standard 85 × 200 2 db 1 db prémium
Standard 100 × 200
Legfrissebb vélemények

Nagyon köszönöm ismét a profi és gyors munkát. Ügyfél kapcsolattartás 5 csillagos, segítőkészek, rugalmasak és gyönyörű munkát végeznek. Csakis ajánlani tudom!

Szabadi Ágnes - 2021. március 04. 16:31


Gyorsan kész lett a rendelés, profi munka. Szinte azonnal válaszoltak minden kérdésemre e-mailben. Ajánlom mindenkinek!

Fehérváry Péter - 2021. február 22. 17:20


Gyors, pontos, kiszolgálás, korrekt kommunikáció és a termék is maximálisan megfelel az elvárásoknak. Mindennel meg voltunk elégedve!

Lénárd Csaba - 2020. október 02. 12:26


Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!