Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Pop-up torony

A pop-up torony különleges formájának köszönhetően kiválóan alkalmas üdítős dobozok, flakonok és más henger alakú termékek megjelenítésére.

Magasság: 235 cm
Átmérő: ~ 60 cm
Gyártási idő: 4-5 munkanap

Leírás

Prémium minőségű, alumínium szerkezetű reklámeszköz, amit a grafika teljesen elfed. Így a szerkezet egyáltalán nem látható, ellemben a grafika 360 fokban jelenik meg. Ideális olyan rendezvényekre ahol figyelemfelkeltő, ám kis helyigényű eszközre van szükség. Szerkezete harmonikaszerűen összecsukható, alapanyaga alumínium, ezért könnyű és helyigénye is minimális. Kevés alkatrészből áll, így összeállítása egyszerű és gyors, nem igényel szakértelmet.
 
A nyomtatott paneleket akasztókkal és mágneses csíkokkal szereljük, így bevetésre készen kapja meg a nyomatokat. A nyomtatott paneleket a legjobb minőségű, 350 micron vastagságú pop-up filmből, környezetbarát, fotóminőségű, vízbázisú nyomdatechnológiával gyártjuk. Az alapanyag teljesen fényzáró és rendkívül jó tartású. Matt védőfóliával lamináljuk, hogy karcálló és nedves ronggyal tisztítható legyen. A nyomatokat sorban, felszámozva adjuk át, így megkönnyítve az összeállítás menetét.
 
Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Teljes grafikai méret Látható felület
55 × 235 × 55 cm 180,3 × 232 cm (3 db panel) ~ 60 × 232 cm

 

A Pop-up torony összeállításához szükséges idő kevesebb mint 10 perc

  1. Vegye ki a táskából harmonikaszerűen összecsukott szerkezetet és helyezze a földre

  2. Könnyedén nyissa teljes méretűre a pop-up szerkezetet, a fém akasztó felül legyen

  3. Rögzítse a mágneses merevítőrudakat a szerkezethez
  4. A számozásnak megfelelően, balról-jobbra haladva helyezze fel az előkészített paneleket. Figyeljen a megfelelő illesztésre, mert a paneleket úgy gyártjuk le, hogy a következő panel mindig rátakar 1mm-ert az előzőre, így lesz tökéletes az illesztés
 
A csomag tartalma
Alumínium Pop-up Tower rácsszerkezet, mágneses merevítőrudak, előkészített nyomtatott panelek, vászontáska
 
Opcionális kiegészítő
Halogén lámpa
 
Nyomatcsere
Nyomatcsere rendelése esetén kérjük a szerkezeteket juttassák vissza irodánkba, hogy megbizonyosodjunk annak helyes méretéről!

Előnyök
360 fokban látható reklámfelület, egyszerű szállítás, gyors összeállítás

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás

A lap alján található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Pop-up torony dokumentáció