Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Torre prospektustartó

Egy,- illetve kétoldalas, A4 méretű akril rekesszel ellátott prospektustartó állvány, ezüst és fekete színben. LA4 méretű rekeszek is rendelhetőek.

Szélesség: 29 cm

Magasság: 176 cm

Gyártási idő: 8-10 munkanap
 

Leírás

Egy vagy kétoldalasan használható prospektustartó állvány. Kialakításának köszönhetően maximum 12 db A4-es vagy 24 db LA4-es akril tartórekesz helyezhető bele. Ezüst (eloxált alumínium) és fekete színre porfestett kivitelben is rendelhető.

A TORRE prospektustartó 6 vagy 12 db A4 méretű rekesszel vásárolható meg. További LA4 méretű rekeszek vásárlásával alakítható ki az egyedi igény szerinti kiosztás.

A zsebek mélysége 4,5 cm, melybe papírvastagságtól függően 100 - 400 darab szórólap helyezhető. A nagyméretű fém talpnak köszönhetően stabilan áll. Az oszlop egy csomagban, az akril rekeszek külön csomagolva szállíthatóak!

Az alábbi táblázatban megtalálja a pontos méreteket minden fontos adattal együtt.
 

Szélesség (A) Magasság (B) Mélység (C) Súly
35 cm 176 cm 35 cm ~ 20 Kg
 
TORRE prospektustartó rekeszek
Kivitel Felszerelhető rekeszek mennyisége
Egyoldalas 6 db A4 méretű rekesz
vagy
12 db LA4 méretű rekesz
Kétoldalas 12 db A4 méretű rekesz
vagy
24 db LA4 méretű rekesz
A rekeszek méretét szabadon lehet variálni figyelembe véve az állvány befogadóképességét. Az alapcsomag A4 méretű rekeszeket tartalmaz, LA4 méretű rekeszek külön rendelhetőek!

Az állvány egyben szállítható, a plexi rekeszek levehetőek, külön vannak csomagolva. Elsősorban hosszú távú, fix helyszínekre történő kihelyezésre ajánljuk. Amennyiben mobil megoldást keres, Mobil Prospektustartónkat vagy Harmonika prospektustartónkat ajánljuk.

Árlista