Barion Pixel Roll-up Prémium | Reklámeszköz.hu

Roll-up Prémium

  5
2 értékelés

Esztétikus, formatervezett roll-up típus, állítható első lábakkal és rejtett akasztóval.


Szélesség:
85, 100, 120, 150 cm
Magasság:
220 cm
Gyártási idő:
1 munkanap

Share this:

29 900 Ft
Roll-up Prémium árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

85 × 220 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 29 900 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 31 780 Ft + áfa
Silverback film nyomattal 2 munkanap 33 500 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 19 600 Ft + áfa

100 × 220 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 33 600 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 35 900 Ft + áfa
Silverback film nyomattal 2 munkanap 37 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 24 300 Ft + áfa

120 × 220 cm - +

Silverback film nyomattal 2 munkanap 40 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 28 900 Ft + áfa

150 × 220 cm - +

Silverback film nyomattal 2 munkanap 47 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 33 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Finoman ívelt, krómozott végzárókkal és elegáns külsejével emlékezetes megjelenést kínáló, kis helyigényű reklámeszköz, amit prémium helyszínekre vagy kiemelt fontosságú rendezvényekre, bemutatókra ajánlunk. A Prémium roll-up szerkezet masszív felépítésű, tartós konstrukció. Az alján állítható magasságú lábak segítenek beállítani az állványt, hogy egyenetlen talajon is függőlegesen álljon. Az igényes formatervezésnek köszönhetően kihajtható lábak nélkül is stabilan és függőlegesen tartja a reklámfelületet. Vastag falú, erős, króm színű végzárókkal rendelkezik. Bélelt vászon, teljes hosszúságban cipzárral nyitható hordtáskában szállítható.

Extrák

 • A szerkezetet natúr alumínium színben tartjuk raktáron, de 10 db feletti megrendelés esetén fekete színben is be tudjuk szerezni. A részletekről érdeklődjön értékesítőinknél!
 • Emelje ki grafikáját a roll-up tetejére helyezhető halogén lámpánkkal!

Miben nyújt többet a Prémium roll-upunk más roll-upokhoz képest?

 • A formatervezett külső vastag alumínium házat takar, mely rendszeres használat mellett sem deformálódik és a jövőben többször is cserélheti a nyomatot benne.
 • Bélelt, teljes hosszában cipzáros hordtáskájából nagyon könnyű ki-, és elcsomagolni a roll-up állványt.
 • A fokozatmentesen állítható hátsó tartórúddal 160 – 220 cm magasság között állíthatja be a roll-up magasságát. A 220 cm-es magasságának köszönhetően kiemelkedik a többi roll-up mellett, illetve jobban megfelel fotózáshoz, mint egy hagyományos 200 cm magas roll-up állvány.
 • A szerkezet alján szintezőlábakkal állíthatja be a roll-upot egyenletlen talajon.

Nyomtatással együtt vásárolva a roll-upokat összeállítása készen adjuk át.
A roll-up szerkezetekbe a nyomatokat berögzítjük, a táskákat megjelöljük, hogy melyik grafikát tartalmazzák.

Nyomatok tulajdonságai
Az alábbi roll-up filmek mind PVC mentes alapanyagokból készülnek, így kevésbé terhelik a környezetet. A vékony film anyagok felülete teljesen homogén, így közelről nézve is tökéletes minőséget tapasztalhat. Felületük matt, így nem csillan be fotózás során sem.
Alapanyag neve Szélesség Vastagság Kivitel Jellemzők Nyomtatási technológia
Roll-up film 85 - 100 cm 205 micron matt, fényzáró Polipropilén (PP) alapú szürkehátú roll-up film, mely rendszeres használat esetén is helyt áll. Ez a legkedveltebb alapanyag roll-up állványokba. Vízbázisú
Laminált roll-up film 265 micron A roll-up film élettartama laminálással megnövelhető. A film anyagon lévő festékréteget tudjuk extra védelemmel ellátni, így tartósabb, hosszabb élettartamú lesz a nyomata, védve lesz a kisebb fizikai behatásoktól.
Silverback film 85 - 150 cm 160 micron Poliészter (PET) alapú vékony roll-up film, melynek ezüst hátoldala fényzáró réteget képez. Felülete laminálás nélkül is nagyobb karcállósággal rendelkezik. Oldószeres

Összeállítás
A Prémium roll-up állvány felállítása egyszerű, szakértelmet nem igényel. Tekintse meg összeállítási videónkat vagy kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Vegye ki a hordtáskából az Prémium roll-up szerkezetet és helyezze a földre

 2. Állítsa be a roll-up szintező lábait a talajszintnek megfelelően

 3. Állítsa össze a hátsó tartórudat és rögzítse a roll-up közepén található nyílásba

 4. A felső sínnél fogva húzza ki a nyomatot és illessze sínt a tartórúd tetejére
 5. Húzza ki a kívánt magasságra a teleszkópos tartórudat

Összecsukás

 1. Támasszon ellen lábával a roll-up szerkezetnek, hogy az fixen, a földön maradjon.
 2. Engedje vissza a teleszkópos tartórudat, hogy elérje a nyomat tetejét.
 3. Emelje meg a felső sínnél fogva a nyomatot, így az kiakad a tartórúdból.
 4. Lassan és egyenletesen engedje vissza középre a szerkezetbe a nyomatot, ügyelve arra, hogy a nyomat széle ne sérüljön!

Karbantartás, nyomatcsere
A roll-up szerkezetet és hordtáskáját enyhén nedves, mosogatószeres törlőkendővel ajánljuk tisztítani. A roll-up nyomata (laminált roll-up film, silverback film) hasonlóan tisztítható. A laminálás nélküli roll-up film nyomatokat száraz ronggyal portalanítsa, ezeket ne érje nedvesség. Amikor nem használja a roll-up állványt, mindig a hordtáskájában tárolja: száraz, szobahőmérsékletű helyiségben.

Az elhagyott, elveszett alkatrészeket, roll-up táskákat pótolni tudjuk. Az alkatrészeket és kiegészítőket itt találja.

A nyomatcseréhez a szerkezetet vissza kell szállítani irodánkba. Tudjon meg többet a roll-up nyomatok cseréjéről ezen az oldalon.

A Prémium roll-up szerkezetek beltéri eszközök. Kimondottan kültérre ajánlott roll-up szerkezetünk nagyobb lábakkal és alacsonyabb súlyponttal rendelkezik, biztonságosan használható kültéren.

Mit tartalmaz az ár?

 • A Prémium roll-up szerkezet, nyomtatás nélkül vásárolva tartalmazza a roll-up szerkezetet, krómozott végzárókat, hordtáskát, teleszkópos tartórudat és a felső kipattintható sínt. A szerkezetbe való nyomatot külön kell beszereznie vagy kinyomtatnia, melyhez vékony roll-up filmeket javaslunk (maximum 300 micron vastagságig).
 • Nyomtatással együtt vásárolva: a Prémium szerkezetbe a kiválasztott nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt összeállításra készen adjuk át, hordtáskájában.

Grafikai tervezés
 roll-up állványhoz
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Termékgarancia
Hiszünk a termékeink jó minőségében. A Prémium roll-up szerkezeteink helyes működésére 2 év önkéntes termékszavatosságot vállalunk. A részleteket a Garanciális feltételek oldalon találja. A termék rendeltetésszerű használatához szükséges használati útmutatót a lap alján találja. Kérjük töltse le és tanulmányozza mielőtt használatba veszi a terméket.


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


A Prémium roll-up méretei széles skálát fednek le. Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a szerkezetek, nyomatok méreteit minden fontos adattal együtt.

Látható méret Grafikai méret Csomag méret Súly
85 × 220 cm 85 × 225 cm 13 × 25 × 95 cm 6 Kg
100 × 220 cm 100 × 225 cm 13 × 25 × 110 cm 7 Kg
120 × 220 cm 120 × 225 cm 13 × 25 × 130 cm 9 Kg
150 × 220 cm 150 × 225 cm 13 × 25 × 160 cm 11 Kg
Legfrissebb vélemények

Segítőkészség, ár, gyorsaság, minőség!...köszönöm! :)

Gőz Csaba - 2021. április 29. 11:35


Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!