Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

Danny Blue

2016. 03. 02.

Bevonzottuk az „Ügyfélmágnest”

Danny Blue, aki nemrég a szkeptikus Vágó István gondolataiban is sikeresen olvasott, igen tapasztalt az emberi viselkedés és a meggyőzés témájában. A világban számos, látványos showműsort maga mögött tudó fiatalember 5 éve tréningeket is tart, mely a hatékony ügyfélszerzés technikáit mutatja meg a vállalkozóknak. A vevők – mondhatni - mágnesként történő vonzásának a technikáit személyesen Danny Blue szabja cégre és ülteti át a cégek kommunikációjába. Decembertől pedig mi bocsátjuk a rendelkezésére az ehhez szükséges reklámeszközöket.
 
A Reklámeszköz.hu a világhírű mentalistával kötött együttműködésben meglátta a lehetőséget. Danny Blue szolgáltatása ugyanis kuriózumnak számít a hazai kommunikációs piacon. A Las Vegas-ban is fellépő, a 2006-os futball világbajnokság döntőjének eredményét helyesen megtippelő művész nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy a tanult technikáit a showműsoraiban fantasztikus részletességgel, cégre szabva alkalmazza. Hogy ez sikerülhet? A klasszikus mondást idézve: aki nem hiszi, járjon utána. Danny Blue szolgáltatásairól itt lehet érdeklődni: danny@danny-blue.com vagy a www.danny-blue.com weboldalon.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 07. 10.

Irány Las Vegas Danny Blue-val!

Ebben a tengerentúli show-ban egy kicsi, de fontos epizódszerep a Reklámeszköz.hu-nak is jut. Danny Blue ugyanis nekünk adott megbízást arra, hogy az angol nyelvű prezentációját elkészítsük. E mellett a Reklámeszköz.hu kreatívjai tervezhették meg a tökéletes memóriával megáldott mentalistát ábrázoló portfóliót, bemutatkozó kártyát és dvd-t.
 
 
„Nagyon jól tudtunk együttműködni Danny-vel, és ehhez semmilyen gondolatolvasásra  nem volt szükség” – mondta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője, azt követően, hogy az amerikai turnéhoz készült termékeket átadták a mágusnak.  „Már most elmondhatom, hogy ez még csak a kezdet. A Reklámeszközös fiúk már dolgoznak egy olyan, nagyon látványos sajtófalon is, ami a jövőben az előadásaim vizuális hátterét adja és maximálisan passzol az egyéniségemhez” – nyilatkozta Danny Blue, aki hozzátette: erről szeptembertől – amikor újra idehaza lép fel - mindenki a saját szemével is meggyőződhet.
 

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel