Barion Pixel Roll-up Óriás | Reklámeszköz.hu

Roll-up Óriás

  4.90909
11 értékelés

Egyedülálló, 3 méter magasságig kihúzható roll-up állvány, kihajtható lábakkal és teleszkópos rúddal.


Szélesség:
200 cm
Magasság:
200, 250, 300 cm
Gyártási idő:
5 munkanap

Share this:

68 900 Ft
Roll-up Óriás árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

200 × 200 cm - +

PVC banner nyomattal 5 munkanap 68 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 53 900 Ft + áfa

200 × 250 cm - +

PVC banner nyomattal 5 munkanap 74 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 53 900 Ft + áfa

200 × 300 cm - +

PVC banner nyomattal 5 munkanap 79 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 53 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Óriási méretű roll-up banner, mely nagyméretű hátfalként is alkalmazható. Használata egyszerű, felállításához nem szükséges szakértelem. Az Óriás roll-up nagy méretű reklámfelületének köszönhetően emlékezetes megjelenést biztosít. A nyomat a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van az esetleges szállítási sérülésektől. A grafika cseréje műhelyünkben megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászon hordtáskával a szállítás könnyedén megoldható.

A teleszkópos hátsó tartórúd fokozatmentesen állítható, maximum 3 méteres magasságig, így egyedi méretben is elkészíthető a nyomat.

Nyomat tulajdonságai
Alapanyag neve Vastagság Jellemzők Nyomtatási technológia
PVC banner 300 g/m2 Felülete enyhén strukturált, nem fényzáró, nagyméretű roll-up állványokhoz használjuk, mert 200 cm szélességben a roll-up filmek már nem érhetőek el. Oldószeres

Összeszerelés
Az Óriás roll-up állvány összeállítása gyors, nem igényel szakértelmet. A két darab teleszkópos tartórúd miatt érdemes két embernek összeállítania, hiszen a két tartórudat párhuzamosan kell kitolni!

 1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium roll-up szerkezetet, hajtsa ki a roll-up lábait a szerkezetre merőlegesen és helyezze a földre.
 2. A tartórudakat a legkisebb magasság-fokozatban helyezze a roll-up tetején található nyílásokba.

 3. Álljon rá a lábakra és a felső sínnél fogva húzza ki a nyomatot és akassza a kampót a tartórúdba.
 4. Ezt követően a teleszkópos rudat kitolhatja a megfelelő magasságig. A rúdon lévő csappal fixen rögzítheti annak magasságát.

Karbantartás, nyomatcsere
A roll-up szerkezetet és hordtáskáját enyhén nedves, mosogatószeres törlőkendővel ajánljuk tisztítani. A roll-up nyomata (PVC banner) hasonlóan tisztítható. Amikor nem használja a roll-up állványt, mindig a hordtáskájában tárolja: száraz, szobahőmérsékletű helyiségben.

Az elhagyott, elveszett alkatrészeket, roll-up táskákat pótolni tudjuk. Az alkatrészeket és kiegészítőket itt találja.

A nyomatcseréhez a szerkezetet vissza kell szállítani irodánkba. Tudjon meg többet a roll-up nyomatok cseréjéről ezen az oldalon.

Az Óriás roll-up szerkezetek beltéri eszközök. Kimondottan kültérre ajánlott roll-up szerkezetünk nagyobb lábakkal és alacsonyabb súlyponttal rendelkezik, biztonságosan használható kültéren.

Mit tartalmaz az ár?

 • Az Óriás roll-up szerkezet, nyomtatás nélkül vásárolva tartalmazza a roll-up szerkezetet, hordtáskát, teleszkópos tartórudakat és a felső kipattintható sínt. A szerkezetbe való nyomatot külön kell beszereznie vagy kinyomtatnia, melyhez PVC banner nyomatot javaslunk (maximum 300 g/m2 vastagságig).
 • Nyomtatással együtt vásárolva: az Óriás szerkezetbe a nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt összeállításra készen adjuk át, hordtáskájában.

Grafikai tervezés
 roll-up állványhoz
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Az Óriás roll-up méretei széles skálát fednek le. Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a szerkezetek, nyomatok méreteit minden fontos adattal együtt.

Látható méret Grafikai méret Csomag méret Súly
~ 200 × 200 cm 200 × 205 cm 18 × 15 × 210 cm 15 Kg
~ 200 × 250 cm 200 × 255 cm 16 Kg
~ 200 × 300 cm 200 × 305 cm 18 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!