Barion Pixel Roll-up Kültéri | Reklámeszköz.hu

Roll-up Kültéri

  4.875
8 értékelés

Kimondottan kültéri felhasználásra alkalmas roll-up szerkezet nagyméretű, lecövekelhető lábakkal, megerősített alumínium házban.


Szélesség:
85 cm
Magasság:
200 cm
Gyártási idő:
2 munkanap

Share this:

69 900 Ft
Roll-up Kültéri árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

85 × 200 cm - +

Silverback film nyomattal 2 munkanap 69 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 51 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Amíg a hagyományos roll-up szerkezetek nem alkalmasak kültéri használatra, ez a roll-up szerkezet nagyméretű vastag alumínium lábakkal van ellátva, így jobban ellenáll az enyhén szelesebb időjárásnak. Alacsonyabb súlypontja és nagyobb lábai teszik kültéren is alkalmassá reklámozási feladatokhoz. Ideális kiegészítője lehet kültéri rendezvénynek vagy az üzlet előtti kommunikációhoz.

Mivel a kültéri roll-up kétoldalas, így több figyelmet kap: nagyobb tömegben több irányba is kommunikálhat vele. Működése és összeállítása lényegében megegyezik egy hagyományos roll-up bannerrel, így nagyon egyszerű a használata. A szállításban a bélelt hordtáska segít, mely teljes szélességében cipzárral van ellátva, így nagyon könnyű a roll-up elcsomagolása. Szállítási mérete alig nagyobb egy átlagos roll-upénál, így személyautóban is könnyen szállítható.

Összeállítás
A Kültéri roll-up bannereket (nyomtatással együtt rendelve) összeállításra készen adjuk át! Szerszám vagy szakértelem nem szükséges a összeállításához. Tekintse meg videónkat vagy töltse le a képes használati útmutatónkat.

 1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium roll-up szerkezetet és helyezze a földre (a szerkezet aljával felfelé).
 2. A két lábat rögzítse a kijelölt nyílásba, majd a lábakon lévő műanyag rögzítőket elcsavarva akassza be a profilba. Így a lábakat nem lehet majd elforgatni, azok stabilan tartják a roll-up állványt.
 3. Fordítsa meg a szerkezetet és állítsa össze a három-tagú hátsó tartórudat, majd helyezze a roll-up közepén található nyílásba.

 4. Álljon rá a lábakra, a felső sínnél fogva húzza ki az első nyomatot és akassza a sínt a tartórúd tetejére. Ismételje meg a lépést a másik nyomattal.
 5. Puha (föld) talajra helyezve ajánljuk a sátorcövekek használatát, melyeket a lábak végein lévő nyílásba szúrhat le.

Összecsukás

 1. Támasszon a lábával a roll-up lábára és emelje meg a felső sínnél fogva a nyomatot, így az kiakad a tartórúdból.
 2. Egyenletesen engedje vissza a roll-up szerkezetbe a nyomatot, ügyelve, hogy a szélei ne sérüljenek!
 3. A roll-up másik oldalán is ismételje meg a nyomat visszaengedését.
 4. A szerkezetet fordítsa fejjel lefelé, forgassa el a lábakon lévő műanyag rögzítőket (2 db / lábanként), így a lábakat már le tudja emelni a roll-up szerkezetről.

Használat, karbantartás
A lábak végei ki vannak fúrva és a csomagban mellékelt sátorcövekekkel a talajba rögzíthetőek. Az alumínium szerkezet vastagabb falú, nehezebb, így a roll-up szerkezet megfelelően le van súlyozva a kültéri alkalmazáshoz. Szélsőséges időjárási körülmények esetén ennek ellenére a szerkezetet nem szabad használni. Maximum 30 km/h szélterhelésben és száraz időben használható. A nyomat felülete ugyan cseppálló, de a szerkezetnek nem tesz jót ha folyamatosan sok víz áll benne, így esőben ne használja. Mielőtt elcsomagolja a roll-upot, győződjön meg arról, hogy a szerkezetben nem maradt víz, és az teljesen kiszáradt. A használaton kívüli roll-upokat a hordtáskában tárolja, száraz, szoba-hőmérsékletű helyiségben. A roll-up szerkezetet és nyomatot enyhén mosogatószeres mikroszálas törlőronggyal tisztíthatja.

Nyomat, Nyomatcsere
A Roll-upba olyan oldószeres technológiával nyomtatott Silverback roll-up filmet helyezünk, amely UV álló tulajdonságú, felülete cseppálló. A nyomat alapanyaga poliészter alapú (PET) vékony roll-up film, melynek ezüst színű hátoldala teszi fényzáróvá, azaz erős napsütésben sem látszik át a nyomat.

A kültéri roll-up szerkezet kétoldalas, így az üzlet elé helyezve minden oldalról megszólítja a járókelőket. A szerkezetben a nyomatok egymástől függetlenül a későbbiekben dekoratőr által cserélhetőek, amihez a szerkezetet vissza kell szállítani irodánkba. A roll-up nyomatcsere költségeiről ezen az oldalon tájékozódhat.

Mit tartalmaz az ár?

 • A Kültéri roll-up szerkezet, nyomtatás nélkül vásárolva tartalmazza a roll-up szerkezetet, 2 db lábat, 4 db sátorcöveket, hordtáskát, tartórudat és a felső kipattintható síneket. A szerkezetbe való nyomatot külön kell beszereznie vagy kinyomtatnia, melyhez vékony roll-up filmeket javaslunk (maximum 300 micron vastagságig).
 • Nyomtatással együtt vásárolva: a Kültéri roll-up szerkezetbe a kiválasztott nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt összeállításra készen adjuk át, hordtáskájában.

Grafikai tervezés
 roll-up állványhoz
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Kültéri roll-up szerkezet és nyomat méreteit minden fontos adattal együtt.

Grafikai méret Csomag méret Összeállított helyigény
(szé × ma × mé)
Súly
2 db - 85 × 205 cm 26 × 14 × 95 cm 92 × 210 × 83 cm 10 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!