Roll-up Kültéri

  4.875
8 értékelés

Kimondottan kültéri felhasználásra alkalmas roll-up szerkezet nagyméretű, lecövekelhető lábakkal, megerősített alumínium házban.


Szélesség:
85 cm
Magasság:
200 cm
Gyártási idő:
2 munkanap

Share this:

68 900 Ft
Roll-up Kültéri árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

85 × 200 cm - +

Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 68 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 46 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Amíg a hagyományos roll-up szerkezetek nem alkalmasak kültéri használatra, ez a roll-up szerkezet nagyméretű vastag alumínium lábakkal van ellátva, így jobban ellenáll az enyhén szelesebb időjárásnak.

A lábak végei ki vannak fúrva és a csomagba mellékelt sátorcövekekkel a talajba rögzíthetőek. Az alumínium szerkezet vastagabb falú, nehezebb, így a roll-up szerkezet megfelelően le van súlyozva a kültéri alkalmazáshoz. Szélsőséges időjárási körülmények esetén a szerkezetet nem szabad felállítani. Maximum 30km/h szélterhelésben és száraz időben használható. A nyomat felülete ugyan cseppálló, de a szerkezetnek nem tesz jót ha folyamatosan sok víz áll benne, így esőben ne használja.

A kültéri roll-up szerkezet kétoldalas, így az üzlet elé helyezve minden oldalról megszólítja a járókelőket. A szerkezetben a nyomatok a későbbiekben dekoratőr által cserélhetőek.

A Roll-upba olyan oldószeres technológiával nyomtatott roll-up filmet helyezünk, amely UV álló tulajdonságú, és matt védőlaminálással látjuk el, így védve van az apróbb fizikai behatásoktól, valamint a felülete cseppálló.

Összeállítás
A Roll-up bannereket (nyomtatással együtt rendelve) összeszerelve, összeállításra készen adjuk át! Szerszám vagy szakértelem nem szükséges a összeállításához. A használaton kívüli roll-upokat mindig azok hordtáskájában tárolja az alkatrészeivel együtt!

 1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium roll-up szerkezetet és helyezze a földre: a szerkezet aljával felfelé.
 2. A két lábat rögzítse a kijelölt nyílásba, majd a lábakon lévő műanyag rögzítőket elcsavarva akassza be a profilba: így a lábakat nem lehet majd elforgatni, azok stabilan tartják a roll-up vázat.
 3. Fordítsa meg a szerkezetet és állítsa össze a három-tagú hátsó tartórudat és helyezze a roll-up közepén található nyílásba.

 4. Álljon rá a lábakra, a felső sínnél fogva húzza ki először az első nyomatot és akassza a sínt a tartórúd tetejére. Ismételje meg a lépést a másik nyomattal.
 5. Földes talajra helyezve ajánljuk a sátorcövekek használatát, melyeket a lábak végein lévő nyílásba szúrhat le.

A csomag tartalma

 • Állvány, nyomtatás nélkül vásárlása esetén: roll-up szerkezet, lábak, sátorcövekek, tartórúd, kipattintható felső sínek, hordtáska
 • Nyomtatással együtt vásárolva: a roll-up szerkezetbe a nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt használatra készen adjuk át, hordtáskában.

Kiegészítők
Nyomatcsere: a roll-up szerkezetben a jövőben a nyomat dekoratőr által cserélhető. Különböző méretű nyomatokat itt találja

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciák


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Kültéri roll-up szerkezet és nyomat méreteit minden fontos adattal együtt.

Grafikai méret Csomag méret Összeállított helyigény
(szé × ma × mé)
Súly
2 db - 85 × 205 cm 26 × 14 × 95 cm 92 × 210 × 83 cm 10 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!