Barion Pixel Roll-up Kétoldalas | Reklámeszköz.hu

Roll-up Kétoldalas

  4.833335
12 értékelés

Kétoldalas roll-up állvány, melynek mindkét oldalán egy-egy nyomat biztosítja a reklámfelületet.


Szélesség:
85, 100 cm
Magasság:
200 cm
Gyártási idő:
1 munkanap

Share this:

29 900 Ft
Roll-up Kétoldalas árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

85 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 29 900 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 33 100 Ft + áfa
Silverback film nyomattal 2 munkanap 35 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 18 900 Ft + áfa

100 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 1 munkanap 35 900 Ft + áfa
Laminált roll-up film nyomattal 2 munkanap 39 340 Ft + áfa
Silverback film nyomattal 2 munkanap 42 100 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 22 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Kétoldalas roll-up állványok ideális megoldást jelentenek olyan eseményeken, vagy helyszíneken, ahol a nagy tömegben szeretne a lehető legtöbb embert megszólítani. A roll-up nyomatok egymásnak háttal helyezkednek el a szerkezetben, és ezek egymástól függetlenül cserélhetőek: tehát ha változna a reklámüzenet az egyik oldalon, akkor kicserélheti, a másik roll-up nyomatot pedig tovább használhatja. Remek megoldás kirakatokba is, vagy üzlethelyiségek bejáratánál, hiszen egyszerre kommunikálhat az érkező és távozó vásárlói felé is. Bemutatótermekben, irodákban a kétoldalas roll-up gazdaságos térelválasztó is lehet és bevetheti bármilyen prezentáció alkalmával is háttérként.

Milyen előnyökhöz jut kétoldalas roll-up használatával?

 • Kétszer akkora reklámfelületen kommunikálhat, mint egy hagyományos roll-up esetében, valamint több irányból is észlelhető a reklámüzenet
 • Kis helyigényű szerkezet, mely kihajtható lábak nélkül is stabilan tartja a nyomatokat
 • Egymástól függetlenül cserélheti a grafikákat, így többször újra használható roll-up állványhoz jut
 • Teljes hosszában cipzáros, bélelt hordtáska nagyon kényelmessé teszi a használatot

Nyomtatással együtt vásárolva a roll-upokat összeállítása készen adjuk át.
A roll-up szerkezetekbe a nyomatokat berögzítjük, a táskákat megjelöljük, hogy melyik grafikát tartalmazzák.

Nyomatok tulajdonságai
Az alábbi roll-up filmek mind PVC mentes alapanyagokból készülnek, így kevésbé terhelik a környezetet. A vékony film anyagok felülete teljesen homogén, így közelről nézve is tökéletes minőséget tapasztalhat. Felületük matt, így nem csillan be fotózás során sem.
Alapanyag neve Vastagság Kivitel Jellemzők Nyomtatási technológia
Roll-up film 205 micron matt, fényzáró Polipropilén (PP) alapú szürkehátú roll-up film, mely rendszeres használat esetén is helyt áll. Ez a legkedveltebb alapanyag roll-up állványokba. Vízbázisú
Laminált roll-up film 265 micron A roll-up film élettartama laminálással megnövelhető. A film anyagon lévő festékréteget tudjuk extra védelemmel ellátni, így tartósabb, hosszabb élettartamú lesz a nyomata, védve lesz a kisebb fizikai behatásoktól.
Silverback film 160 micron Poliészter (PET) alapú vékony roll-up film, melynek ezüst hátoldala fényzáró réteget képez. Felülete laminálás nélkül is nagyobb karcállósággal rendelkezik. Oldószeres

Összeállítás
A kétoldalas roll-up állványok összeállításához nincs szüksége különösebb szakértelemre vagy szerszámokra, néhány egyszerű lépésben összeállíthatóak.

 1. Vegye ki a táskából az alumínium roll-up szerkezetet és helyezze a földre.
 2. Állítsa össze a három-tagú tartórudat és helyezze a roll-up közepén található nyílásba.
 3. Támassza meg a lábával a roll-upot és a felső sínnél fogva húzza ki az első nyomatot és akassza a tartórúd tetejére, úgy hogy a sín közepét is jelző matrica az akasztóhoz essen. Így fog a roll-up egyenesen állni.
 4. Menjen át a roll-up másik oldalára és a felső sínnél fogva akassza azt is a tartórúd tetejére.
 5. Igazítsa meg a két oldalt a felső síneknél fogva, hogy azok tökéletesen egymás mögé essenek.

Összecsukás

 1. Támasszon ellen lábával a roll-up szerkezetnek, hogy az fixen, a földön maradjon.
 2. Emelje meg a felső sínnél fogva az első nyomatot, így az kiakad a tartórúdból.
 3. Lassan és egyenletesen engedje vissza középre a szerkezetbe a nyomatot, ügyelve arra, hogy a nyomat széle ne sérüljön!
 4. A másik oldalon lévő roll-up nyomattal is ismételje meg ezeket a lépéseket.

Extrák

 • Emelje ki grafikáját a bármely roll-up tetejére helyezhető csíptetős halogén lámpánkkal!
 • Ha a roll-up táskáját is szeretné megóvni szállítás közben, kérheti bedobozolva is a roll-up állványt, mely nem jelent plusz költséget az Ön számára. Kérjük jelezze ezt a megrendelésnél!

Karbantartás, nyomatcsere
A roll-up szerkezetet és hordtáskáját enyhén nedves, mosogatószeres törlőkendővel ajánljuk tisztítani. A roll-up nyomata (laminált roll-up film, silverback film) hasonlóan tisztítható. A laminálás nélküli roll-up film nyomatokat száraz ronggyal portalanítsa, ezeket ne érje nedvesség. Amikor nem használja a roll-up állványt, mindig a hordtáskájában tárolja: száraz, szobahőmérsékletű helyiségben.

Az elhagyott, elveszett alkatrészeket pótolni tudjuk. Az alkatrészeket és kiegészítőket itt találja.

A nyomatcseréhez a szerkezetet vissza kell szállítani irodánkba. Tudjon meg többet a roll-up nyomatok cseréjéről ezen az oldalon.

A Kétoldalas roll-up szerkezetek beltéri eszközök. Kimondottan kültérre ajánlott roll-up szerkezetünk nagyobb lábakkal és alacsonyabb súlyponttal rendelkezik, biztonságosan használható kültéren.

Mit tartalmaz az ár?

 • A Kétoldalas roll-up szerkezet, nyomtatás nélkül vásárolva tartalmazza a roll-up szerkezetet, a hordtáskát, tartórudat és a felső kipattintható síneket. A szerkezetbe való nyomatot külön kell beszereznie vagy kinyomtatnia, melyhez vékony roll-up filmeket javaslunk (maximum 300 micron vastagságig).
 • Nyomtatással együtt vásárolva: a Kétoldalas roll-up szerkezetbe a kiválasztott nyomatot dekoratőreink rögzítik, azt összeállításra készen adjuk át, hordtáskájában.

Grafikai tervezés
 roll-up állványhoz
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Termékgarancia
Hiszünk a termékeink jó minőségében. A Kétoldalas roll-up szerkezeteink helyes működésére 1 év önkéntes termékszavatosságot vállalunk. A részleteket a Garanciális feltételek oldalon találja. A termék rendeltetésszerű használatához szükséges használati útmutatót a lap alján találja. Kérjük töltse le és tanulmányozza mielőtt használatba veszi a terméket.


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Kétoldalas roll-up szerkezetek, nyomatok méreteit minden fontos adattal együtt.

Látható méret Grafikai méret Csomag méret Súly
85 × 200 cm 85 × 205 cm 12 × 24 × 90 cm 5 Kg
100 × 200 cm 100 × 205 cm 12 × 24 × 105 cm 5,5 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!