Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

webshop

2016. 12. 02.

Meglepetés

Minden nettó 20 000 Ft feletti online rendelés esetén „Mielőtt a dugót kihúzná” című borkedvelőknek szóló kézikönyvet adunk ajándékba!
 
Nem feladatunk, hogy megmondjuk, mely bor tessék vagy mi az, ami divatos, ajánlott. Viszont kötelességünknek érezzük, hogy minél több olyan tényt, adatot, információt bemutassunk a bor szűkebb és tágabb környezetéről, amely a borospalack címkéjén nem található. Sztanev Bertalan a Borkedvelők kézikönyve, a Pincétől az asztalig és a Mielőtt a dugót kihúzná (1. kiadás) című könyvek szerzője.
 
„Egy könyv, amely iránytűje lehet minden felfedezőnek az édes nektárok és élénk savak óceánján. Ha felfedező útra indul a borok tengerén, ne hagyja otthon az iránytűjét!”
           www.boraszportalok.hu – bormagazin az interneten

Forrás: ALINEA KIADÓ
 
A Reklámeszköz.hu webáruházban online leadott rendelésekhez most ez a könyvkülönlegességet adjuk ajándékba. Az akcióban minden magánszemély vagy cég részt vehet, aki e-mail címével regisztrál a webshopba, megrendelését online leadja és a megrendelés értéke (szállítási költségek nélkül) meghaladja a nettó 20 000 Ft értéket.
 
  • Az akcióban egy regisztrált email címről egy megrendeléssel nevezhet.
  • Az akcióban egy cég / magánszemély egy megrendeléssel nevezhet. (Megadott számlázási adatok tekintetében)
  • Az akció a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.
  • Az akció lejártát jelzi majd, hogy a kezdőoldalon annak hirdetését nem publikáljuk, illetve Facebook oldalunkon értesítjük erről Partnereinket.
 
Bejegyezte: Szegedi Bernadett

2016. 08. 11.

Túl a 14 ezredik megrendelésen...

Lehet, hogy a nyári kánikula is az oka, de egyre több partnerünk él a webáruházunk biztosította kényelemmel. Vagyis a helyett, hogy a megrendelő a 30 fokos hőségben kocsiba ülne néhány megállítótábla vagy strandzászló kedvéért, inkább a hűs szobában, online rendeli meg a kiválasztott reklámeszközt. A virtuális vásárlás felfutását mi egyébként egy nagy adag fagylalttal ünnepeltük meg a Reklámeszköz.hu-nál, ahova a vállalatunk egyik legnagyobb örömmel fogadott fejlesztéseként egy fagyasztós hűtőszekrény érkezett. Így, aki éppen nem a nyári szabadságát töltötte a kollégák közül, az is részese lehetett az ünnepi fagylaltmámornak.
 
Apropó, nyári lazítás. Ez az időszak jó volt arra is, hogy utolérjük magunkat, már ami a belső fejlesztéseket, karbantartásokat illeti. A Canon nyomtatóinkat a teljes leterheltség hiányában júliusban volt időnk alaposan karbantartani, kitisztítani. A raktárunkban felhalmozódott alumínium, papír és egyéb fém hulladékokat pedig a Reklámeszköz.hu zöld szemléletének megfelelően szelektív hulladékgyűjtő udvarba szállítottuk. A szabad négyzetméterekre amúgy is szükség volt a telephelyünkön, hiszen készülünk az őszi hajtásra, ezért teljesen feltöltöttük raktárkészletünket.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
2015. 02. 26.

SSL - A megbízhatóság jele

Az üzleti életben is egyre gyakrabban küldünk az interneten érzékeny információkat. Rendeléseket adunk le vagy akár online fizetünk. Az elmúlt években ez a trend a reklámprodukcióknál is jó megfigyelhető volt.
 
Amíg 2010 előtt a telefonos-faxos megrendelések domináltak, úgy az azóta eltelt 4 évben több mint 50%-al nőtt az interneten beérkező megrendelések aránya. Ezzel együtt nőtt az online fizetések mértéke is. Emiatt elkerülhetetlenné vált a webshopunk biztonságossá tétele. Így a reklámprodukciós webshopok között elsőként a Reklámeszköz.hu-nál került bevezetésre az SSL tanúsítvány.
 
Február elsejétől már élesben üzemel az SSL, azaz a Secure Sockets Layer technológia a Reklámeszköz.hu webshopban. Ez a technológia biztosítja az adatok titkosítását a webböngésző és a webszerver között. Így most már a szokványos http:// előtag helyett https:// látható a böngésző címsorában, valamint böngészőtől függően zöld vagy szürke lakat ikon tájékoztatja a látogatót arról, hogy biztonságos webhelyen tartózkodik.
 
 
A rendszert a Netscape Communications fejlesztette ki a webes kommunikáció autentikációja és titkosítása céljából. Ma már széles körben alkalmazzák ezt a rendszert a felhasználói jelszavas bejelentkezéseknél vagy a fizetési tranzakcióknál. A középkorú felhasználók még jól emlékezhetnek erre az ikonikus vállalatra, mely a kilencvenes évek közepén megalkotta az első modern böngészőt, a Netscape Navigator-t. Később ez a szoftver lett az alapja a népszerű Firefox böngészőnek amit a Mozilla alapítvány gondoz.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel