Barion Pixel Roll-up Óriás LIGHT | Reklámeszköz.hu

Roll-up Óriás LIGHT

  5
1 értékelés

Nagyméretű roll-up állvány, bélelt hordtáskával. Tartórúdja fix, 2 méter magas nyomatokhoz való.


Szélesség:
200 cm
Magasság:
200 cm
Gyártási idő:
5 munkanap
101 473 Ft
79 900 Ft
Roll-up Óriás LIGHT árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

200 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 5 munkanap
101 473 Ft
79 900 Ft + áfa
Roll-up Óriás LIGHT árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

200 × 200 cm - +

Roll-up film nyomattal 5 munkanap
101 473 Ft
79 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron
62 865 Ft
49 500 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre
15 240 Ft
12 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre
7 620 Ft
6 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre
5 080 Ft
4 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre
0 Ft
0 Ft + áfa
Teljes árlista megtekintése

Az Óriás méretű roll-up állványok közül az Óriás LIGHT roll-up kedvező árfekvése miatt kedvelt mobil háttérfal megoldás. A masszív alumínium szerkezet megerősített, tömör alumínium lábakkal rendelkezik, így stabilan, mindig függőlegesen tartja a nyomatot. A szerkezet alján két kihajtható láb, hátoldalán pedig két darab tartórúd található. A roll-up szerkezet szállításában és tárolásában a béléssel ellátott, teljes hosszában cipzáras hordtáska lesz a segítségére.

Mit tartalmaz az ár?

 • Szerkezet, nyomtatás nélkül: Roll-up Óriás LIGHT szerkezet, bélelt vászon hordtáska, 2 db tartórúd, és kipattintható felső sín.
 • Nyomtatással együtt rendelve: a szerkezetekbe az Ön grafikájával készített nyomatot berögzítjük, használatra készen adjuk át.
 • Grafika ellenőrzés: Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A grafikai segédletet a termék GRAFIKA menüpontjában találja.

Több roll-up állványt is szeretne rendelni?

Kérje kedvezményes árajánlatunkat a mennyiség megadásával. A roll-up táskákat megjelöljük, hogy melyik grafika van a szerkezetbe szerelve, és ez nem jár plusz költséggel. Az elmúlt 15 évben cégünket már több tízezer roll-up gyártásával bízták meg, így tapasztalatunkra nyugodtan támaszkodhat. Roll-up kínálatunkat a változó piaci igényekhez igazítjuk, így minden vevőnk megtalálja a neki legmegfelelőbb roll-up szerkezetet: gazdaságos vagy prémium kivitelek közül is választhat, rutinos kollégáink pedig gondoskodnak a gyors elkészülésről.

Mi a különbség a kínálatunkban megtalálható nagyméretű roll-up állványaink között?
Óriás LIGHT Óriás Prémium LIGHT
Fix magasságú tartórúdjaival 200 cm magas nyomatot kap. Fokozatmentesen állítható teleszkópos hátsó rúdja 160 - 300 cm magasság között állítható. Fix magasságú tartórúdjaival 200 cm magas nyomatot kap.
Két kihajtható lábbal rendelkező, masszív roll-up szerkezetek. Formatervezett szerkezet, króm színű végzárókkal, kihajtható lábak nélkül.
Bélelt, teljes hosszában cipzáras hordtáskával rendelkezik, így sokkal könnyebb elcsomagolni az állványt. Bélelt, klasszikus végén cipzáras hordtáskával rendelkezik.
1 év önkéntes termékszavatosság a szerkezetre. 2 év önkéntes termékszavatosság a szerkezetre. 1 év önkéntes termékszavatosság a szerkezetre.

A roll-up szerkezetek működése alapvetően minden típusnál megegyezik: a nyomatot a szerkezetbe vissza lehet engedni, így az a szállítás során nem sérülhet meg, és kis helyet is foglal. Az összeállítása pedig a nagyobb méretű szerkezetek esetén sem tart tovább egy-két percnél. 

Összeállítás

 1. Vegye ki a hordtáskából az alumínium roll-up szerkezetet és helyezze a földre.
 2. Hajtsa ki a roll-up lábait a szerkezetre merőlegesen.
 3. Állítsa össze a három-tagú hátsó tartórudakat és helyezze a roll-up hátsó részén található nyílásokba.
 4. Álljon rá a lábakra, a felső sínnél fogva húzza ki a nyomatot és akassza fel a tartórudakra.

Összecsukás

 1. Lépjen rá az egyik kitámasztó lábra, hogy a roll-up a földön maradjon.
 2. Emelje meg a felső sínnél fogva a nyomatot, így az kiakad a tartórúdból.
 3. Lassan, egyenletesen engedje vissza a szerkezetbe a nyomatot, ügyelve arra, hogy a nyomat széle ne sérüljön!
   
Nyomat tulajdonságai
Alapanyag Vastagság Jellemzők Nyomtatási technológia
Roll-up film 300 micron PVC mentes Polipropilén (PP) alapú szürkehátú roll-up film, mely matt felületű, fényzáró tulajdonságú, rendszeres használat esetén is helytáll. Ez a legkedveltebb alapanyag roll-up állványokhoz. Oldószeres

Miben segíthetünk még?

 • Összeállítás, használat: A termék leírásában bemutatjuk az összeállítás menetét, illetve személyes átvétel esetén kollégáink megmutatják az eszköz helyes összeállítását. A használati útmutató a lap alján tölthető le. Kérjük töltse le és tanulmányozza mielőtt használatba veszi a terméket.
 • Bemutatóterem: Ha szeretne személyesen meggyőződni a termék minőségéről, látogasson el bemutatótermünkbe, és próbálja ki a termékeinket!
 • Termékgarancia: Hiszünk a termékeink jó minőségében. Az Óriás LIGHT roll-up szerkezeteink helyes működésére 1 év önkéntes termékszavatosságot vállalunk. A részleteket a Garanciális feltételek oldalon találja.

Kapcsolódó szolgáltatások, termékek, kiegészítők

 • Grafikai tervezés: Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges.  
 • Szállítás: A roll-up állványt országosan bárhova ki tudjuk szállítani rövid időn belül futárszolgálattal, vagy személyesen is átveheti budapesti irodánkban.
 • Nyomatcsere: A szerkezetben későbbiekben ki lehet a nyomatot cserélni, ám azt bízza dekoratőreinkre. További részletek a roll-up nyomatcseréről.
 • Pótalkatrészek: Szinte minden roll-up szerkezethez elérhető pótalkatrész. Kérje bátran értékesítőink segítségét!

A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, formátumokban.


Az Óriás LIGHT roll-up legfontosabb paraméterei:

Látható méret Grafikai méret Csomag méret Súly
Szerkezet Nyomattal
200 × 200 cm 200 × 205 cm 12 × 12 × 205 cm 7,2 Kg ~ 8 Kg

A 200 cm széles Óriás LIGHT roll-up állványt csomagméretéből adódóan házhozszállítással megrendelve csak túlméretes csomagként tudjuk kezelni, mert a csomag mérete meghaladja a 200 cm-ert.

Óriás LIGHT roll-up szerkezet további paraméterei
Az alumínium roll-up szerkezet, hátsó tartórúdja 3 tagból állítható össze: fix, 200 cm magasságú nyomatokhoz használható.
Szerkezet Lábak Tartórúd Gyűjtőcsomag
(db / karton)
Karton méret Súly Hordtáska
Óriás LIGHT
200 × 200
2 db 2 db 2 db 210 × 26 × 14 cm 16 Kg Bélelt, teljes hosszában cipzáras hordtáskával.

 

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!