Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Molinó állvány

Többféle méretben összeállítható molinó állvány. Szerkezete teleszkópos rudakból áll, így egyedi méretű hátfalak kivitelezésére is alkalmas.

Szélesség: 150 - 240 cm
Magasság: 100 - 240 cm
Gyártási idő: raktárról

Leírás

Óriási méretű molinó állvány, melynek szerkezete teleszkópos rendszerű, így szállításkor kis helyet foglal és többféle méretben, fokozatmentesen állítható. A szerkezet teleszkópos rudakból és 2 db nehéz fém lábból áll. Összeállítása gyors, szakértelmet nem igényel. Alacsony magasságúra állítva pedig mobil kordon kialakítására is alkalmas. A molinó állvány szerkezete fekete színű és alkatrészei vízállóak, megfelelő súlyozás esetén kültéren szélcsendben is alkalmazható. Kialakításának köszönhetően egy-, illetve kétoldalas kivitelben is legyártható hozzá a reklámhordozó.
 
A beltéri displayekhez ajánlott 210 g / m2 súlyú, sűrű szövésű poliészter nyomat szublimációs nyomtatással részletgazdag, magas minőségű megjelenést biztosít. Szállítása egyszerű, hiszen a textil anyag összehajtogatható, így kényelmesen szállítható az állvány mellett. A nyomat két szelvényből készül és nagy odafigyeléssel, a lehető legpontosabban van egymáshoz varrva. Az alapanyag fényáteresztő képessége nagyban függ a grafika színétől. Jellemzően minél sötétebb a szín, annál kevesebb fényt ereszt át az anyag. A Poliészter textil nyomat kímélő programmal, 30 °C fokon, mosózsákban mosható.
 
A kétoldalas nyomtatást két réteg közé varrt sűrű szövésű „fényzáró” réteggel készítjük. Ez a fényzáró réteg nem nyújt 100% takarást, grafikától függően erős megvilágításnál a nyomat egyik oldalának grafikája enyhén átüthet a másik oldalra.
 
Szállításhoz egy kisméretű vászon hordtáska áll rendelkezésre a szerkezethez, melyben a Poliészter nyomat is elfér, bár azt célszerű külön szállítani, hogy minél kevésbé gyűrődjön.
 
A Molinó állvány többféle méretben is összeállítható. Az alábbi táblázat segít eligazodni a különböző méretek és a nyomatokhoz tartozó helyigények között. Az alábbiakban 3 példa méret van felsorolva, de az állványra más méretben is készíthető nyomat. Ajánlatért keresse fel munkatársainkat!
 
Nagyméretű háttérfal kivitelezéshez Pop-up Textilfalat javasolunk!
 
Ajánlott méretek és szerkezetek
 
Nyomat méret
(szé × ma)
Kompatibilis
szerkezet
Szerkezet helyigénye
150 × 200 cm Standard 160 × 210 × 45 cm
175 × 200 cm Standard, Exkluzív 195 × 210 × 45 cm
200 × 200 cm 210 × 210 × 45 cm
200 × 240 cm 210 × 250 × 45 cm
240 × 240 cm 250 × 250 × 45 cm
 

A Molinó állvány felállításához szükséges idő kevesebb mint 10 perc

  1. Vegye ki az állvány alkatrészeit a táskából

  2. Csavarozza a talplemezre a tartórudakat (a csomagban található csavarhúzóval)

  3. A nyomat bújtatójába fűzze bele a megfelelő hosszúságra kihúzott teleszkópos rudakat

  4. Rögzítse a keresztelemeket az állványon mindkét függőleges rúdra

  5. Húzza ki a függőleges rudakat a megfelelő magasságig

A csomag tartalma
teleszkópos molinó állvány, előkészített nyomat, vászon hordtáska

Előnyök
óriási méretű reklámfelület, kedvező ár

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Árlista

 

Dokumentáció

A grafikai anyagot 1:1 méretarányban, max. 150 dpi felbontásban, kifutó nélkül kérjük leadni egyrétegű fájlban.
 
FONTOS! A grafika szerkesztésénél kérjük figyelembe venni, hogy a nyomat alján és tetején a látható grafika szélétől ~ 6 cm-re fut át a bújtató varrása: ide szöveget, logót nem érdemes helyezni!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Videó