Karrier

Cégünkről röviden

A Reklámeszköz.hu 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásból 12 év alatt nőtte ki magát az ország egyetlen pelikán logós nyomdaipari cégévé. Fontosnak tartjuk az emberi kapcsolatokat, ezért kollégáink kemény munkáját elismerjük, aminek hála együtt fejlődhetünk csapatként és egyénileg is. Társadalmi felelősségvállalás jegyében nagy hangsúlyt fektetünk alapítványok támogatására és a környezettudatos munkavégzésre.

Az élet nálunk

A front office általában nyüzsög a telefonhívásoktól, az ügyfelektől, futároktól. Az értékesítők a billentyűzetet püfölik, és mindig legalább egy telefon lóg a fülükön (a profiknak néha kettő). Sokat dolgozunk, szeretjük a munkánkat, és átszellemülten mesélünk a pop-up sajtófalak mágneses rögzítéséről. A személyes áruátvételre érkező vevők néha egyszerre toppannak be nagy csoportban, de nem veszítjük el a hidegvérünket, és a lehető legtöbben segítjük az áruátadásért felelős kolléga életét. Az irodában mindenkinek van egy csokis fiókja, és a kedvenc sorozatainkról csak akkor beszélünk, ha mindenki megnézte az új epizódokat: garantált a spoilermentes munkakörnyezet.

A klímát nyáron ésszel használjuk, a kávégépet egész évben ész nélkül. Nyáron a céges jégkrém alap, ahogy a rostos üdítő és az ásványvíz is. A céges chiliszósz közös, de mindezidáig csak egyetlen kolléga volt képes elfogyasztani köhögőroham nélkül. A raktárban igyekszünk rendet tartani, de előfordul, hogy az üres kartondobozok ellepnek minket, ilyenkor közös erővel vesszük fel a harcot a hulladékkal, amit szelektív gyűjtőbe szállíttatunk.

A gyártáson 5 nyomdagépünk duruzsol, ahol az aznapi zenefelelős gondoskodik a jó hangulatról. Néha a munka megszakad egy-egy rövid Youtube-os Family Guy jelenet kedvéért, de mindig maximális erőbedobással folytatódik. A túlóráért senki sem rajong, de a lelkiismeretünk néha bent tart “csak még egy dolgot befejezni”. Szombatonként akkor sem dolgozunk, ha azt a naptárban munkanapnak jelölik. Így vagyunk a Karácsony és Szilveszter közötti időszakkal is, amit családunk és barátaink körében töltünk.

 

Évente néhányszor szükségesnek tartjuk, hogy ne csak munkaidőben érezzük jól magunkat, ilyenkor elvonulunk csapatépíteni. Voltunk már Athénban, Barcelonában, Berlinben, görög ízeket élveztünk Szentendrénfőztünk együtt tradícionális Japán ételeket, és a telephelyünkre érkezett büfékocsiból élvezhettük a város legjobb hot-dogjait.

Kollégáink

A legtöbb munkatársunk egy svájci-bicska, és sok terepen bevethető. Mindamellett, hogy mindenkinek megvan a fő feladata, ott és úgy segítünk egymásnak, ahol és ahogy tudunk. Mindig örülünk egy új kollégának, hiszen friss szemmel tekintve a cégre általában jobbnál jobb meglátásokkal áraszt el minket. Legtöbb kollégával hosszú időre tervezünk, de gyakornoki programunkban lehetőség van szezonális, néhány hónapos munkavégzésre is. Büszkék vagyunk Hannára és Áronra, akik rövid idő alatt is nyomot hagytak a cégben és szívünkben.

Szeretnél megismerni minket? Jelentkezz és küldd el önéletrajzodat!
Akkor is várjuk jelentkezésed ha épp nincs neked tetsző nyitott pozíciónk, mert dinamikusan növekvő vállalatunk rendszeresen bővíti csapatát!