Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

A 10-es szám bűvöletében a Reklámeszköz.hu

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda idén 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából összesen tíz nonprofit szervezetnek ajánl fel reklámeszközöket, ezzel is elősegítve kommunikációjukat.
 
 
A több mint tízezer ügyféllel rendelkező Reklámeszköz.hu kreatív iroda erőteljes növekedést könyvelhetett el az első negyedévben. A legnépszerűbb tizenkét reklámeszköz közül tíz termék értékesítése nőtt az előző év ugyanezen időszakához képest, amelyet az árbevétel-növekedés is jól tükrözött. Ez az ugrás nemcsak az eladott mennyiség növekedésének köszönhető, hanem a 2016-tól elérhető új szolgáltatásoknak is. Jól átlátható és strukturált grafikai díjazás került kialakításra, emellett az év végén saját kültéri nyomdai kapacitással bővült a cég.
 
Említésre méltó, hogy a 2010-ben elsőként indított reklámipari webáruház értékesítése idén stabilan átlépte a bevétel 10%-át és folyamatosan növekvő tendenciát mutat. 
 
A 10 éves jubileuma alkalmából a Reklámeszköz.hu összesen tíz nonprofit szervezetnek kínál fel különböző reklámeszközöket.
 
„Úgy gondolom, hogy számos nonprofit van nehéz helyzetben. Egyrészt szükségük van kommunikációra, másrészt próbálják alacsonyan tartani a működési költségeiket. A segítséget vagy támogatást kérők eddig sem találtak süket fülekre nálunk, azonban most kifejezetten keressük azokat, akik rászolgáltak a segítségre, hogy Ők is segíthessenek. A Reklámeszköz.hu ily módon szeretne hozzájárulni a jelentkező nonprofit szervezetek adománygyűjtő vagy népszerűsítő tevékenységéhez. A kiválasztott 10 reklámeszközt a jelentkezők sorrendjében és igény szerint fogjuk kiosztani” – mondta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.
 
A Reklámeszköz.hu csapata az info@reklameszkoz.hu e-mail címen várja a nonprofit cégek jelentkezését. A levél tárgyába kérjük, írják be: „NONPROFIT”. A Truemaker Kft., a Reklámeszköz.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörben válasszon a jelentkező nonprofit szervezetek közül és döntsön a támogatás mértékéről.
 
 
A jelentkezéseket az alábbi csomagokra várjuk:
 
1. Gombaszögi Nyári Tábor - Műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + 4xA4-es hálós prospektustartó
2. SOS - Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa - Műanyag adománygyűjtő pult + Roll up 40 nyomtatással, dekorációval
3. Vasi Hegyhát - Rábaremete Közhasznú Turisztikai Egyesület - Greenline A1 megállítótábla plakáttal és Greenline A4 várakoztatótábla plakát nyomtatással
4. Dajka Alapítvány - Greenline LED világítótábla nyomtatással és bambusz szórólaptartó
5. Bátor Tábor Alapítvány - Roll up 120 exkluzív dupla nyomtatással
6. Mályvavirág Alapítvány - Roll up 50 és acél várakoztató tábla A4 plakáttal
7. Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány - Roll up 50 és acél várakoztató tábla A4 plakáttal
8. TANDEM n.o. - Greenline A1 plakátkeret (fekete) plakát nyomtatással + X banner 60 nyomtatással
9. SUHANJ! Alapítvány - Greenline A1 plakátkeret (fekete) plakát nyomtatással + X banner 60 nyomtatással
10. Szív a Szívért Alapítvány - Roll up 80 és X banner 60 ECO nyomtatással
 
 
A Reklámeszköz.hu csapata
Bejegyezte: Molnár Bálint