Barion Pixel Adománygyűjtő dobozok már fehér színű, opál plexiből is rendelhetőek | Reklámeszköz.hu

Adománygyűjtő dobozok már fehér színű, opál plexiből is rendelhetőek

2024. január 29.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Adománygyűjtésre használható plexi dobozok, perselyek eddig is elérhetőek voltak kínálatunkban. A víztiszta, átlátszó plexi lapokból készült dobozok tartalma látható minden irányból. Most pedig egy fehér színű opál plexi lapokból álló típust is felvettünk kínálatunkba.

Az adománygyűjtő dobozaink így most már kétféle anyagból is rendelhetőek. A víztiszta plexiből készült típus ötféle, az opál plexiből készült típus háromféle méretben rendelhető. Mindegyik típus plexi zsanérokkal van ellátva, így a teteje könnyen nyitható. Az ajtóba be van szerelve a zár, melyhez 2 db kulcsot mellékelünk. A legkisebb 15 m-es doboz 3 mm vastag, az ennél nagyobb méretű dobozok 4 mm vastag plexi lemezből készülnek. A perselyek tetején található nyílás a doboz méretével összhangban növekszik.

Doboz külmérete Bedobó nyílás mérete
15 × 15 × 15 cm 6 × 105 mm
20 × 20 × 20 cm 6 × 130 mm
30 × 30 × 30 cm 6 × 230 mm
40 × 40 × 40 cm 6 × 330 mm
50 × 50 × 50 cm 6 × 430 mm

A dobozok könnyen dekorálhatóak öntapadó fóliával. Egész felületek dekorálásához fotóminőségű öntapadó fólia nyomatokat használunk, de részben is elláthatóak grafikával, akár fóliakivágással is. A plexiből készült termékek könnyen megsérülhetnek szállítás során, ezért azt javasoljuk, hogy személyesen vegye át rendelését, vagy Budapest területén OBV futárral kérje a szállítást. Sajnos a gondos csomagolás ellenére a gyűjtőfuvar rendszerű szállítás kockázatos. 

Az asztalra vagy pultra helyezhető dobozok mellett adománygyűjtő állványok is elérhetőek. Ezek előnye, hogy nem szükséges hozzá alapzat és valamivel biztonságosabbak is, hiszen egy komplett állványt jóval nehezebb eltulajdonítani. Az állvány egy nehéz acél talpból, egy alumínium oszlopból és egy plexi adománygyűjtő dobozból áll. A doboz zsanérokkal, zárral és két kulccsal rendelkezik. A sima dobozhoz képest az a különbség, hogy a doboz alja ki van fúrva a rögzítés miatt. Az állvány alkatrészekben érkezik Önhöz, ezért némi csavarozással össze kell szerelni.

A legnépszerűbb típusokat raktáron tartjuk, így kiskereskedelmi mennyiségben bármikor ki tudjuk szolgálni. Azonban, ha nagy mennyiségre van szüksége, kérjük, előre adja le rendelését!