Barion Pixel Állványok a kiadványok esztétikus tárolására | Reklámeszköz.hu

Állványok a kiadványok esztétikus tárolására

2021. október 21.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Sokszor nem találjuk a helyüket a különböző információval szolgáló kiadványoknak. A szórólapok általában jönnek és mennek, előfordul azonban, hogy azok csak a bemutatópulton kapnak helyet, így teljes káoszt okozva. A prospektus-, és szórólaptartó állványok remek megoldást nyújtanak a rendetlenség felszámolására, hiszen ezek segítségével könnyen bemutathatjuk a kiadványainkat. Lássuk tehát, hogy milyen változatok állnak rendelkezésre!

A figyelem felkeltése

A szórólapok, prospektusok rendkívül hatásos hirdető-, kommunikációs kellékek lehetnek, amennyiben azok megfelelő módon vannak tálalva. Tehát nem elég magát a kiadványt profin kivitelezni, azokat a megfelelő magasságban és pozícióban kell tudnunk bemutatni, hogy az érdeklődők figyelmét elnyerje. Ehhez nyújtanak a legkülönfélébb megoldást a kiadványtartó állványok.

A prospektustartó állványok használata

A webáruházunkból megrendelhető kiegészítők remek megoldást nyújtanak kis és nagy mennyiségű szórólap vagy prospektus tárolására is. A megfelelő állvány kiválasztásához elengedhetetlen tudnunk, hogy milyen méretű és kiterjedésű kiadványt kell bemutatnunk. Egy könnyű példával élve az Alu-plexi szórólaptartó körülbelül derékmagasságban mutatja be az anyagokat, enyhén megdöntve egy átlátszó plexi tartóban. A plexi tartó különféle papírméretekhez igazodik és akár több rekesszel is rendelhető. Így látványosan kínálhatja fel a kiadványait. Amennyiben egy marék kiadványnál többet kell kihelyezni máris elengedhetetlenné válik egy nagyobb, több polccal rendelkező típus, ami akár két oldalon is használható. Elérhetőek forgatható, illetve gurítható kivitelek is az extrém mennyiségű lapok elhelyezéséhez. Egy szó mint száz, az állvány kiválasztása előtt érdemes átgondolni, hogy milyen kiadványokkal fogunk kommunikálni.

A termékek kínálata

A prospektustartó állványok között számos egyedi darabot találhat. Az alumíniumból gyártott típusokat nálunk széles választékban szerezheti be, egyes verziók esetében pedig egy- és kétoldalas kivitelű fajtákat is találhat. Amennyiben pedig nagyobb mennyiségben helyezne ki szórólapokat, érdemes ehhez megfelelő gyártmányt rendelni. A teljesség igénye nélkül az alábbi állványokat ajánljuk figyelmébe:

  • Alu-plexi szórólaptartó: Ez a típus alumínium lábbal és plexi szórólaptartó rekesszel rendelkezik. A kiadványokat derékmagasságban, döntve tárolhatja benne. Számos papírformátumhoz igazítható A5, A4, A3 mellett LA4 méretű rekesszel is rendelhető.
  • Harmonika prospektustartó: A nevéből is utalunk arra, hogy harmonikaszerűen összecsukható kivitelről van szó. Így könnyen összecsukható, mozgatható és szállítható a vászon hordtáskában. Ideális megoldás kiállításokra és más rendezvényekre. Öt darab A4 méretű kiadványtartóval rendelkezik.
  • Mobil prospektustartó: Ez is harmonikaszerűen összecsukható, de még kisebb helyet igényel szállítás során és a vászon hordtáska helyett egy praktikus bőrönben szállíthatja. Hat darab A4 méretű kiadványtartóval rendelkezik, mindkét oldalon 3-3 darabbal.
  • Cikk-cakk prospektustartó: Ez az állvány is hat darab A4 polccal rendelkezik és ez is kétoldalas, de ez nem összecsukható megoldás, így irodákba, bemutatótermekbe ajánljuk.
  • Slim kiadványtartó: Ez egy igen érdekes típus, mert bár csak egy darab A4 méretű polccal rendelkezik, felette egy A4 méretű plakátkerettel is el van látva.
  • Prospektustartó pulpitus: Ez a megoldás egy termékben egyesíti a prospektustartók és mobil pultok minden előnyét. Három polccal rendelkezik ami lehet A4 vagy A3 méretű is és a tetejére helyezhető pultlapnak köszönhetően pultként is funkcionál. Összecsukható mobil megoldásról beszélünk, ezért alaptartozék a vászon hordtáska is.
  • Multipocket kiadványtartó: Kiadványok minden mennyiségben! Ez lehetne a mottója a terméknek, mert a négy polcon tizenkét A4 méretű csomagot is el tud helyezni. Magazinok bemutatására tökéletes választás és e mellett még a tetejére egy dekorálható táblát is lehet szerelni.
  • Rack kiadványtartó: Ebből a kiadványtartóból van falra szerelhető és lábon álló típus is, így akár igen helytakarékosan is meg tudja oldani a feladatot. A falra szerelhető egyoldalas és négy darab A4 méretű polccal rendelkezik. A lábon álló típus pedig akár kétoldalas kiépítésben is rendelhető nyolc darab polccal.
  • Gurulós prospektustartó: Bár nem mobil megoldásról van szó, de ha a bemutatótermet át kell rendezni, biztosan könnyebb dolga lesz ezzel a gurulós típussal. Öt nagyméretű polccal rendelkezik az A4 méretű kiadványok fogadására. Háromféle méretvariációban is rendelhető.
  • Torre és Trys prospektustartó: Ez két típus egy családba tartozik, mert mindkét esetben ugyanolyan akril rekeszek állnak rendelkezésre a kiadványok tárolásához. A csomagban A4 méretű rekeszek találhatóak, de rendelhet hozzá LA4 méretű rekeszeket is! A Torre egy, illetve kétoldalas kiépítésben is megvásárolható. A Trys pedig három oldalas, forgatható kivitel, így praktikus kis helyen nagy mennyiségű anyag közzétételére.

Tehát bármilyen célra is keres állvány, kínálatunkban biztosan megtalálja a tökéletes megoldást hozzá!