Barion Pixel A banner állványok használatának előnyei | Reklámeszköz.hu

A banner állványok használatának előnyei

2021. november 22.

Értékelés

0
Még nincs értékelve

Számos marketingeszköz áll rendelkezésünkre, amelyeknek nagy hasznát vehetjük a rendezvények és a promóciók során. A banner állványok rendkívül egyszerű megoldások, mert kevés alkatrészből állnak és pillanatok alatt össze lehet szerelni őket. Alkalmazhatóak dekorációként, kiállítási reklámfelületként, de a kétoldalas megoldások akár térelválasztóként is funkcionálhatnak.

Lássuk tehát, hogy milyen előnyökkel szolgálnak ezek a berendezések!

Milyen reklámeszközt érdemes választani?

Csak első ránézésre könnyű a választás, mert bár számos szerkezet érhető el a piacon, ezeket felületesen szemlélve sokszor egyformának tűnnek. Itt is igaz az a megállapítás, hogy a gyanúsan olcsó eszközök valamilyen hiányossággal küzdenek.

Hogy miért érdemes minőségi változatot választani?

Egyrészt már az első használat alkalmával ki fog derülni, hogy a szerkezet egy gondos tervezés és minőségi gyártás eredménye vagy nem. Ha rossz minőségű eszközt választ, akkor hiányosak lehetnek az alkatrészek, könnyen törnek és ezáltal az összeszerelés is bosszantó folyamattá alakul. A minőségi és egyben költséghatékony banner állvány remek megoldás lehet hosszú távon is. A nyomatokat pillanatok alatt, akár Ön is könnyedén kicserélheti, így dekoratőrre sincs szüksége a reklámhordozó cseréjéhez.

A banner állványok használatának előnyei

A webáruházunkban kapható típusok mind nagyon egyszerűen összeállítható állványok. Ez praktikus megoldás egy promóción, ahol pár perc alatt kell rendbe tennie a rendelkezésre álló helyet. A display szerkezeteken a ringlizett pvc molinó, vagy a cipzáras textil nyomatokat akár szakmai segítség nélkül is ki lehet cserélni, így megjelenését folyamatosan frissen tudja tartani. A különböző kialakítású darabok többféle felhasználásra is alkalmasak, hiszen nemcsak rendezvényekre viheti magával, hanem funkcionálhatnak egyedi üzleti dekorációként is. Ami pedig a kétoldalas banner állványokat illeti, ezeket akár térelválasztóként is alkalmazhatja. 

Nagy előnyük tehát, hogy könnyen összeállítható, egyszerűen szállítható, és gazdaságos szerkezetekről van szó. A nyomatok rendkívül jó minőségűek, amelyek az oldószeres technológiának köszönhetően víz- és UV-állóak. További érvek ezek mellett a bannerek mellett, hogy jóval költséghatékonyabb marketingeszközök, mint bármely másik banner változat.

Milyen típusú szerkezetek léteznek?

A banner állványok esetében többféle változat is létezik. Az egyik legnépszerűbb típus az X banner elnevezésű kivitel, amelyen négy ponton rögzíthető a banner. A nyomatot az üvegszálas szerkezet feszíti ki, az tartja a helyén a reklámhordozót. Az egyoldalas, fém lábakkal ellátott modellnek minimálisa a súlya, ami miatt akár nagy mennyiséget is könnyen tud hordozni. A vászon hordtáska pedig további könnyítést nyújt, hiszen így a szerkezetet még könnyebb szállítani, biztonságosan tárolni. 

Másik kedvelt reklámeszköz a Kültéri banner állvány, ami egy kisméretű reklámfelülettel ellátott típus. Nagy előnye, hogy vízálló, így ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Valamint a talpa vízzel tölthető, ami biztosítja a szerkezet számára a stabilitást.

Megosztás:


Címkék: