Barion Pixel Bemutatjuk új, Kombinált írótáblánkat | Reklámeszköz.hu

Bemutatjuk új, Kombinált írótáblánkat

2022. június 13.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Örömmel tudatjuk, hogy egy új, különleges írótáblával egészült ki kínálatunk. Az eddig is forgalmazott lakkozott írótábla és a parafatábla szerelemgyerekét az alábbi cikkben mutatjuk be.

A hagyományos, mágneses írótábla már hosszú évek óta áll Ügyfeleink rendelkezésére. Az alumínium kerettel, műanyag sarokelemekkel, és lakkozott acél felülettel rendelkező tábla jól bevált konstrukció. Nyolcféle méretben rendelhető és egy praktikus tolltartó tálca is jár hozzá. A hozzá rendelhető kellékek sora is minden igényt lefed. A Starterkit-ben négyféle színű filctollkészlet, táblatörlő szivacs, táblatörlő folyadék és összesen tizenhat darab mágnes van. Amennyiben nem lenne szüksége minden kiegészítőre, úgy ezeket az eszközöket külön-külön is be tudja szerezni webáruházunkból. 

Parafatáblából kétféle típust is forgalmazunk. Az alumínium kerettel rendelkező típus ugyanazokban a méretekben érhető el mint az írótábla. Ugyanabból az alumínium profilból, műanyag sarokelemekből áll. A különbség annyi, hogy a lakkozott acél lemez helyett egy parafaréteggel bevont farostlemez van a keretbe szerelve. Az Economy parafatábla viszont már egyszerű fakerettel rendelkezik, így kisebb a súlya, és kedvezőbb az ára is. Viszont ezért cserébe a rejtett rögzítésről le kell mondanunk, illetve csupán háromféle méretben rendelhető.

Most következzen az újdonság, aminek minden bizonnyal sokan fognak örülni. A Kombinált írótábla nem más mint egy hagyományos lakkozott írótábla és egy parafatábla egyetlen lókeretbe foglalva. Így ha mindkét funkcióra szüksége van, de korlátozott hellyel rendelkezik és nem férne el két tábla a falon, akkor is van megoldás. A kombinált írótábla / parafatábla kérféle kiépítésben is elérhető.

Az alumínium profil kerettel készült típus egyféle, 120 × 90 cm méretben érhető el. Az írótábla és parafatábla fifti-fifti alapon osztozik a tábla területén. A képen látható, hogy bal oldalt az írótábla, jobb oldalt a parafatábla helyezkedik el, de a keretet 180 fokkal elfordítva is használhatja, így felcserélve a felületet. Emellett természetesen függőleges pozícióban is rögzítheti a táblát, így alul-felül is lehetnek a különböző felületek. Az alumínium keretet négy darab műanyag sarokelem fogja össze. Az alumínium profil bármelyik oldalára rögzíthető a szettben található tolltartó tálca.

A fa kerettel készült típus több pontban is eltér az előbb említett típusnál. Egyrészt kétféle, 45 × 60 és 90 × 60 cm-es méretben érhető el, másrészt az írható felület lehet hagyományos fehér és fekete színű is! Az írható és a parafa felület nagyjából kétharmad / egyharmad arányban osztozik a tábla teljes felületén, így nagyjából kétszer akkora az írható felület mint a parafával burkolt rész.

Alumínium kerettel Natúr színű fa kerettel Fekete színű fa kerettel

Mindegyik tábláról elmondható, hogy a parafarészt egyszerű térképtűvel vagy rajzszöggel használatba tudja venni. A fehér színű írható felület hagyományos krétafilccel írható és szárazon törölhető. A fekete színű táblához speciális, fehér színű krétamarkerre lehet szüksége amit mi nem forgalmazunk, de bármelyik nagyobb barkácsboltban vagy írószerboltban beszerezhető. Mindegyik írható felület mágnesezhető, mert acélból készül.

Megosztás:


Címkék: