Barion Pixel Bemutatjuk új, Simple és Slimcase tablet tartó megoldásainkat | Reklámeszköz.hu

Bemutatjuk új, Simple és Slimcase tablet tartó megoldásainkat

2023. november 06.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Termékkínálatunkban eddig is találhatott univerzális tablet tartókat. Mostantól viszont elérhetővé vált egy nagyon gazdaságos asztali tablet tartó a Simple termék képében, illetve egy nagyon elegáns és rendkívül biztonságos Slimcase termékcsalád is kínálatunk részévé vált. Utóbbi tablet tartóból van döntött, illetve függőlegesen falra szerelhető típus, asztalon használható és persze földön álló állvány is. Alábbi cikkünkben egyenként bemutatjuk az új tablet tartó termékeinket.

 

Simple asztali tablet tartó

Biztonságos és egyszerű tablet tartó megoldás, mely akkor lehet hasznos, ha kézbe kell venni a tabletet. A fém tartó szerkezet az asztalra csavarozható és stabilan tartja a táblagépet. A biztonsági rögzítés egy Kensington zárral ellátott sodronnyal van megvalósítva. Így mozgathatóvá válik a tablet, miközben óvja az eltulajdonítástól. Az tablet tartó szürke színre van színterezve és a talpa előre ki van fúrva rögzítéshez. 8-10 colos tabletekhez ideális választás.

 

Slimcase fali tablet tartó

Falra szerelhető, döntött kivitelű tablet tartó megoldás. Elegáns fekete, illetve fehér színben is rendelhető. Anyaga porfestett acél, így rendkívül tartós. A tablet teljes mértékben el van zárva, kizárólag az érintőkijelző és a home gomb látszik ki. A tartóba habpárnák közé lehet helyezni a tabletet, így az nem karcolódik. A falra szerelhető konzol előre ki van fúrva, így csavarral könnyen rögzíthető.

 

Slimcase fix tablet tartó

Ez is egy falra szerelhető tablet tartó, de míg az előbbi kivitel döntve tartja a tabletet, ez a tartó függőlegesen rögzíti a falra a képernyőt. Zármechanizmusa megegyezik az előbbi kivitellel. Fekete és fehér színben is elérhető, de kizárólag iPad készülékekkel kompatibilis.

 

Slimcase asztali tablet tartó

Az asztalra helyezhető tablet tartó kizárólag fekete színben érhető el, de iPad mellett Samsung tablettel is kompatibilis. A tabletet az asztalon döntve mutatja be. Fontos, hogy talp nincs kifúrva, hanem gumi tappancsokkal rendelkezik, hogy ne csúszkáljon az asztalon.

 

Slimcase tablet tartó állvány

Bár kizárólag fekete színben, de iPad és Samsung tablethez illeszkedő méretben is rendelhető tablet tartó állvány. Nehéz talapzattal rendelkező, esztétikus oszlopon nyugvó tablet tartó, mely finoman meg van döntve a könnyebb használhatóság érdekében.