Barion Pixel Bizalmi kör: Díjat kaphat a Reklámeszköz.hu-tól! | Reklámeszköz.hu

Bizalmi kör: Díjat kaphat a Reklámeszköz.hu-tól!

2015. január 20.

Értékelés

0
Még nincs értékelve

Ehhez nem kell mást tennie mostantól, csak meg kell rendelnie az elismerést, a többit a reklámdekorációs cég profi kreatívjai már elintézik Önnek. Ahogy történt ez 2014 decemberében is, amikor a Bizalmi kör TOP 100 Gálaest szervezői némileg váratlanul nemcsak molinót és sajtófalat rendeltek, hanem szerettek volna egy exkluzív elismerést is megterveztetni az est fénypontjának számító díjátadóra.

A forgatókönyvet bizony néha tényleg az élet írja. A Reklámeszköz.hu régi – mondhatni bizalmi partnere – a Bizalmi Kör gálaest szervező csapata, amelyet olyan üzletemberek hoztak létre 3 évvel ezelőtt, akik hisznek abban, hogy az üzlet alapja a bizalom. A főváros mellett a Debrecenben, Pécsett, Győrben, Szombathelyen, Veszprémben és Székesfehérváron működő körök vezetői a soros, éves gálaestjükre készülve úgy döntöttek, hogy 2014-től díjazzák az „Ország bizalomépítőit” egy szakmai és egy közönségdíjjal.

„Az elmúlt 7 évben több száz terméket gyártottunk, a díjak eddig kívül estek a palettánkon – emlékszik vissza Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője, hozzátéve: a kihívásoktól soha nem rettent meg a cég. A fotókon is látható végeredmény azt bizonyítja: nem is lett volna miért. A prémium minőségű, plexi alapra készített elismerés érdekessége, hogy a bizalomépítők logóját 3D-ben jelenítették meg a díjon, amelyet a december 12-i gálavacsorán az év bizalomépítői Porkert Krisztián és Nagy Tamás vehettek át.