Barion Pixel Hogyan érdemes kültéri reklámtáblát készíteni? | Reklámeszköz.hu

Hogyan érdemes kültéri reklámtáblát készíteni?

2024. január 22.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Számos kültéri reklámhordozó jöhet számításba, ha közepes vagy nagy méretű reklámtáblát szeretnénk készíttetni. De pontosan melyek ezek az anyagok és milyen tulajdonsággal rendelkeznek? Cikkünkben erre a kérdésre igyekszünk választ adni.

A reklámtábla alapanyaga nagyrészt meghatározza annak felhasználási lehetőségeit. A műanyagból készült reklámtáblák vízállóak és elég rugalmasak is, így nehezen törnek és hosszú ideig számíthatunk rájuk. A vékonyabb 3 vagy 5 milliméter vastag táblák habosított PVC-ből készülnek. Nagyobb méretben falra rögzítve használatos, mert nincs olyan merev tartása, hogy önhordó legyen. A tábla rögzítését hagyományosnak mondható csavarokkal is kivitelezheti, de ha igazán profi rögzítést szeretne, akkor azt ajánljuk, hogy használjon fém távtartót hozzá. A fém távtartó kissé eltartja a táblát a faltól, így kevésbé hajlamos bepenészedni alatta, erős megfogatást biztosít és még rendkívül esztétikus is. Kapható többféle átmérőben, hosszúságban, ezüst és fekete színben is.

Amennyiben 3-5 milliméternél vastagabb táblára van szüksége, akkor a 10 mm vastag Stadur tábla lesz a segítségére. Mivel a Stadur tábla is habosított műanyagból készül, ezért rendkívül könnyű anyagról beszélhetünk. A tábla felülete hasonlóan kemény mint a vékonyabb táblák esetében, de mivel egy extra könnyű a termék a felülethez képest, ezért ezt a táblát inkább beltérbe, széltől mentes környezetbe ajánljuk. Kiválóan alkalmas display eszközökhöz, attrapok kivitelezésére.

Ha egy rendkívül erős megoldásra vágyunk, akkor a DiBond tábla lesz a megfelelő választás. Az ára igen borsos, de ez a reklámtábla alapanyag a legerősebb a kategóriájában. Tulajdonképpen ez egy 3 mm vastag fém-műanyag-fém szendvicslemez, így rendkívül merev és tartós reklámhordozó. A súlya is jelentősen nagyobb, mint egy habosított műanyag tábla, de megéri ezt választani, ha a zord időjárásra is fel akarunk készülni.

A tábla nyomtatás mindegyik esetben benne van az árban. A táblákat közvetlen digitális nyomtatással készítjük, mert ez a legtartósabb, UV álló megoldás a piacon, de természetesen kisebb méretekben öntapadó fólia dekorációval is elkészíthetőek ha az az igény.

A műanyag és fém reklámtáblákat négyzetméterenkénti kedvezményes áron készítjük, vagyis minél többet rendel, annál kedvezőbb lesz az egy négyzetméterre vetített költsége. Ezért érdemes jól átgondolni mennyi táblára van szüksége, mert ha egyben adja le a rendelését, akkor jelentős megtakarítást érhet el.


Címkék: