Home office kényelmesen

2021. február 17.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

A világjárvány sok új szokás átvételére tanított meg minket, a rendszeres kézmosáson túl: rugalmasságot, alkalmazkodóképességet kell tanúsítania mindenkinek, aki otthoni munkavégzésre kényszerül.

Egy otthon bonyolított videohívás során betekintést engedünk privát életünkbe, aminek persze igyekszünk a lehető legszebb oldalát mutatni, de ez nem mindig sikerül. A háttérben biztos, hogy megbújik néhány mosatlan kávésbögre, a teregetésre váró ruháskosár, vagy éppen a túlzsúfolttá vált könyvespolc amit a tavaszi nagytakarításkor akarunk rendbe tenni.

Fontos, hogy munkánkat legalább olyan magabiztossággal tudjuk végezni otthonról a nappalinkból, mint az irodából, és ez csak akkor lehetséges, ha nem aggódunk, hogy a család valamely tagja a háttérben akaratlanul megzavarja a video-meetinget. Ezért javaslunk olyan költséghatékony, helytakarékos háttér eszközöket amik ezt a problémát egyszerűen megoldják:

Ráér a videóhívás előtti utolsó percekben a roll-upot összeállítani. Kisméretű hordtáskából pillanatok alatt nagy méretű háttér varázsolható. Tovább a roll-upokhoz...

Többen fognak előadást tartani online és szükséges a nagyobb látószög? Szélesebb háttérfalak között megtalálhatóak a szerszám és szakértelem nélkül, egy ember által összeállítható hatalmas hátterek. Tovább a háttérfalakhoz...

Befektetés a jövőbe
Ezek a háttérfal megoldások nem csak a pandémia idejére szolgálnak majd: termékeink évekig használható, hatásos reklámeszközök, melyekre bármikor új nyomat rendelhető, így újabb tartalommal újra és újra felhasználhatóak lesznek rendezvényeken, kiállításokon, irodákban, bemutatótermekben.

Megosztás: