Barion Pixel Hova érdemes üveges fali vitrint helyezni? | Reklámeszköz.hu

Hova érdemes üveges fali vitrint helyezni?

2021. július 13.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az üveges fali vitrinek használata egyre jobban kezd elterjedni, mivel egyre elérhetőbb megoldást jelentenek. Elsődleges feladata, hogy a hirdetményeket vagy más közzétett dokumentumokat védje a felhasználótól, ezért minden vitrin zárszerkezettel van ellátva. A különböző gyártmányok tulajdonképpen minden helyzetben megállják a helyüket, legyen szó kültérről vagy beltérről. 

De vajon hova érdemes elhelyezni egy üveges fali vitrint? Ebben a cikkben megpróbálunk választ adni erre a kérdésre!

Az üveges vitrinek előnyei

Számos feladatra készülnek vitrinek, de közös jellemzőjük, hogy a közzétett tárgyat vagy írásos anyagot hivatottak védeni. Előlapjuk lehet akril lemez, vagy akár biztonsági üveg is. Ez a különbség árban is tetten érhető, mert a kültéri, prémium vitrin szerkezetek mind edzett üveg előlappal készülnek. Léteznek LED világítással ellátott típusok is, hogy éjszaka is olvashatóak maradjanak az anyagok. Használatuk  igen népszerű közintézményekben, irodaházakban és minden olyan helyen ahol biztonságos módon kell közzétenni a dokumentumokat.

Az üveges fali vitrinek kínálata

A webáruházunkból megrendelhető változatok kínálata rendkívül széles. A vitrinszerkezeteket kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatja. Nálunk többek között az alábbi kivitelek közül válogathat:

  • Economy beltéri vitrin: Ezt a gyártmányt arra fejlesztettük ki, hogy az irodába, illetve az aulába zárható egységet szerelhessen be. Az előlapja víztiszta polikarbonátból készült, a hátoldala pedig fémlemezzel és parafa betéttel is rendelhető.
  • Tolóajtós beltéri változat: A tolóajtóval felszerelt vitrin mágnesezhető, illetve speciális filctollal írható fém hátlappal vagy éppen parafa betéttel is rendelhető termékünk. Jól alkalmazható szűk folyosókon, ahol minden centiméter számít!
  • Standard kültéri, beltéri gyártmány: Az ütésálló kivitelben beszerezhető termékünket polikarbonát előlappal szereltük fel. Ezt nemcsak kül-, hanem beltéren is elhelyezheti, hiszen zárható alumíniumból készült. A vitrin nemcsak az ütéseknek áll ellen, hanem az UV-sugárzásnak egyaránt. Rendelhet továbbá B1-es tűzállósági tanúsítvánnyal rendelkező darabot is.
  • Menütartó kültéri fajta: Az esztétikus menütartó kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Nagy előnye, hogy az előlap felső részét dekorálni lehet, így varázsolhatja igazán egyedivé. A termékbe maximálisan négy darab A4-es méretű lap fér el, amelyben a nyomtatott étlapokat mágnesekkel tudja rögzíteni. 
  • Prémium kültéri vitrin: A biztonsági üveggel és akár LED-es világítással ellátott termékünk már prémiumkategóriásnak számít. Nem véletlen, hiszen ütés- és vízállósági minősítéssel is rendelkezik. Alkalmas intézmények külső homlokzatára, vagy tartóoszlopokra szerelve is. Ez az egyetlen típus ami tartóoszloppal is rendelhető.

De miért is hasznosak ezek a darabok?

A hagyományos vitrin használatának komoly hagyománya van az értékesítésben. Gondoljunk csak az ékszerüzletekre vagy más nagy értékű tárgyakat kínáló boltokra ahol muszáj élőben bemutatni a terméket, de ezzel együtt meg is kell védeni az illetéktelen hozzáféréstől. Legyen szó ékszerekről, műtárgyakról, telefonokról, drágább régiségekről, szinte bármit tárolhat bennük. 

A termék mottója: “Mindent a szemnek, semmit a kéznek!”
További információkért keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!

Megosztás:


Címkék: