Barion Pixel Íme egy újabb ajtóra vagy falra ragasztható névtábla | Reklámeszköz.hu

Íme egy újabb ajtóra vagy falra ragasztható névtábla

2023. augusztus 28.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A kínálatukban eddig is fellelhető volt kétféle névtábla, melyek ajtóra vagy falra szerelhető termékek. Az újabb típus hasonló funkciót lát el, de kissé eltér a felépítése az eddig ismert névtáblákhoz képest. Az új jövevény egyetlen alumínium profilból készül, nincsenek műanyag végzárók, csupán egy plexi előlap, ami védi a behelyezett nyomatot a szennyeződésektől. Ennek köszönhetően rendkívül letisztult, elegáns megjelenésű a termék.

Méretek tekintetében a kisebb típusok közé tartozik az új, Profil névtábla névre hallgató megoldásunk. Szélessége 180 vagy 210 mm, magassága 50, 70 vagy 90 mm lehet. Alapanyaga natúr alumínium, így világosszürke színű. Az alumínium profil ragasztással rögzíthető, melyhez a ragasztó a profil hátoldalára van helyezve. A profilon kívül egy méretre vágott plexi előlap is a szett része, mely megvédi a szennyeződésektől a becsúsztatott nyomatot.

 

A másik két népszerű névtáblánknak is megvan a maga előnye. A Fali névtábla is ragasztóval rögzíthető típus. A nyomat ívben, hajlítva van berögzítve az alumínium keretbe, ezért kissé domború hatású. Csak húzza le az előlapot, és már látható is a nyomat! Ugyanígy járjon el a nyomattal, és ki tudja húzni a profilból a grafikát. A táblácska alumínium profilból van, de kétoldalt fekete színű műanyag végzárókkal rendelkezik. A névtábla magassága 52, 74 és 105 mm, a szélessége pedig 100, 150, 200, 250, 300, 350 vagy akár 600 mm is lehet.

 

Az Ajtó névtábla ragasztással és csavarozással is rögzíthető a felülethez. A nyomat rögzítése szintén nagyon egyszerű feladat lesz. A kétoldalt látható kipattintható alumínium profilt kell kinyitni, mint egy plakátkeret esetében, és már ki is vehető a plexi előlap, ami mögé a nyomat helyezhető. A két alumínium profilt egy vékony műanyag lap fogja össze. Használható vízszintesen és függőlegesen is. Méretei szabvány papírméreteket követnek: A6 – 105 × 148 mm, A5 – 148 × 210 mm, A4 – 210 × 297 mm

 

Amennyiben a fenti termékekben nem találta meg az Önnek tökéletes megoldást, úgy azt javasoljuk, böngéssze át teljes plakátkeret kínálatunkat, mert rengeteg olyan keret megoldásunk van, ami hasonlóan kis méretben is rendelhető, mint egy névtábla.


Címkék: