Barion Pixel Ingyenes szállítás 2021. július 1-től! | Reklámeszköz.hu

Ingyenes szállítás 2021. július 1-től!

2021. június 30.

Értékelés

0
Még nincs értékelve

A Reklámeszköz.hu továbbra is díjmentesen szállítja házhoz a megrendeléseket a következő feltételek mellett:

  • A megrendelése eléri vagy meghaladja a nettó 50 000 Ft értéket.
  • A díjmentes szállítási ajánlatunk csak normál méretű csomagok feladására vonatkozik. Túlméretes csomagként feladható termékekre ingyenes szállítás akciónkat nem minden esetben tudjuk tartani! Ilyen megrendelésnél egyedi költségvonzata lehet a szállításnak, értékesítőink mindig egyeztetnek Önnel és a legoptimálisabb szállítási költségeket kalkulálják Önnek. Túlméretes szállítmánynak minősül bármely olyan csomag, melynek bármely mérete meghaladja a 120 × 60 × 70 cm-t, vagy egy csomag súlya meghaladja a 40 kg-t
  • A díjmentes szállítást a PannonXP futárszolgálattal, országos gyűjtőfuvarral szervezzük, így a kézbesítés a feladást követő 1-3 munkanapban várható. A csomag pontos kézbesítését (délelőtt-délután) nem tudjuk garantálni, de a feladás napján a futárszolgálat értesítést küld e-mailen, melyben a csomagszám alapján nyomon tudja követni a szállítmányt.
  • Bizonyos termékek esetében sajnos továbbra sem lehetséges vagy ajánlott a házhozszállítás, ugyanis azok terjedelme vagy súlya meghaladja a futárszolgálatok által kezelhető méreteket. Nem tudunk gyűjtőfuvarban feladni nagyobb mennyiségű vagy méretű műanyag vagy fém táblákat, 2 méternél szélesebb tekercseket, vagy olyan nagyméretű molinókat, melyeket a csomagoláshoz már nagyon kicsire kellene hajtogatnunk, hiszen ezek a termékek megsérülhetnek szállítás során. A prémium üveg előlapos vitrinek, nagy méretű totemoszlopokat sem tudja a gyűjtő futárszolgálat ilyen módon kézbesíteni biztonsággal, hiszen ezek nagy terjedelmű, nagy súlyú és törékeny termékek.* Ilyen típusú termékek esetén a webshopban a megrendelés leadásánál megjelenik a kiszállítás opciója az alapdíjakkal vagy ingyenes opcióval, melyet ki tud választani, de a megrendelések visszaigazolásánál értékesítőink tájékoztatni fogják a szállítási lehetőségekről.
  • A díjmentes szállításra vonatkozó ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Budapesten belül, illetve annak vonzáskörzetében továbbra is lehetőség van gyorsabb fuvarszervezésre az OBV futárszolgálat segítségével, melynek költségei súly és terjedelem függőek. Díjainkról ezen az oldalon tájékozódhat.
* Vidéki fuvarszervezés nagy terjedelmű, különleges, vagy törékeny termékek esetében a szállítás kalkulációja terjedelem, súly és távolságfüggő.

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Megosztás: