Barion Pixel Ingyenes szállítás, szállítási feltételek 2021. december 11-től | Reklámeszköz.hu

Ingyenes szállítás, szállítási feltételek 2021. december 11-től

2021. december 11.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A Reklámeszköz.hu webshopban december 11-től leadott rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz az alábbi feltételekkel:

  • A megrendelése értéke eléri vagy meghaladja a nettó 75 000 forintot.
  • A megrendelést előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni.
  • Utánvétes fizetés esetén az ingyenes szállítás ellenére, az utánvétkezelés költségét az alábbiak szerint számítjuk fel: bruttó 50 000 Ft értékig 500 Ft + áfa. Bruttó 50 001 – 100 000 Ft összeghatárig 1 000 Ft + áfa. 100 001 Ft feletti megrendelés esetén az utánvét kezelési költséget egyedileg kalkuláljuk, melyről egyeztetünk Önnel a rendelés feldolgozása folyamán.
  • Kiszállítás: feladást követő 1-3 munkanap*. A díjmentes szállítást a PannonXP futárszolgálattal, országos gyűjtőfuvarral szervezzük. A csomag pontos kézbesítését (délelőtt-délután) nem tudjuk garantálni, de a feladás napján a futárszolgálat értesítést küld e-mailben és/vagy SMS-ben. *A futárszolgálatok számára a kiemelt csomagküldési időszakokban (pl. Black Friday, Karácsony, Valentin nap) a kézbesítési idő több lehet a megszokottnál!
  • Minden megrendelést országosan egy címre, kézbesítünk díjmentesen. A több kézbesítési címmel rendelkező megrendelések szállítási költségei egyedi elbírálás alapján kerülnek meghatározásra.
  • A díjmentes szállítási ajánlatunk csak normál méretű csomagok feladására vonatkozik.
  • Minden beérkezett megrendelésnél visszajelzünk, hogy a választott termékek csomagolása megoldható-e normál méretű csomagként. Túlméretes csomagként feladható termékekre ingyenes szállítás akciónkat nem minden esetben tudjuk garantálni! Ilyen megrendelésnél egyedi költségvonzata lehet a szállításnak, értékesítőink egyeztetnek Önnel és a legoptimálisabb szállítási költségeket kalkulálják Önnek. Túlméretes szállítmánynak minősül bármely olyan csomag, melynek bármely mérete meghaladja a 120 × 60 × 70 cm-t, vagy olyan csomag, mely hosszúsága meghaladja a 200 cm-t, vagy egy csomag súlya meghaladja a 40 kg-t.
  • Bizonyos termékek esetében sajnos továbbra sem lehetséges vagy ajánlott a házhozszállítás, ugyanis azok terjedelme vagy súlya meghaladja a futárszolgálatok által kezelhető méreteket. Nem tudunk gyűjtőfuvarban feladni nagyobb mennyiségű vagy méretű műanyag vagy fém táblákat, 3 méternél szélesebb tekercseket, vagy olyan nagyméretű molinókat, melyeket a csomagoláshoz már nagyon kicsire kellene hajtogatnunk, hiszen ezek a termékek megsérülhetnek szállítás során. A prémium üveg előlapos vitrinek, nagy méretű totemoszlopokat, állványokat sem tudja a gyűjtő futárszolgálat ilyen módon kézbesíteni biztonsággal, hiszen ezek nagy terjedelmű, nagy súlyú és törékeny termékek. Ilyen típusú termékek esetén a webshopban a megrendelés leadásánál megjelenik a kiszállítás opciója az alapdíjakkal vagy ingyenes opcióval, melyet ki tud választani, de a megrendelések visszaigazolásánál értékesítőink tájékoztatni fogják a szállítási lehetőségekről.
  • Budapesten belül, illetve annak vonzáskörzetében továbbra is lehetőség van gyorsabb fuvarszervezésre az OBV futárszolgálat segítségével, melynek költségei súly és terjedelem függőek. Díjainkról ezen az oldalon tájékozódhat. Vidéki fuvarszervezés nagy terjedelmű, különleges, vagy törékeny termékek esetében a kalkuláció terjedelem, súly és távolságfüggő.