Barion Pixel Írótáblák, parafatáblák, textil tűzőtáblák, flipchart táblák minden mennyiségben | Reklámeszköz.hu

Írótáblák, parafatáblák, textil tűzőtáblák, flipchart táblák minden mennyiségben

2022. november 30.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Irodák, tárgyalótermek „kötelező” kiegészítője valamilyen prezentációs eszköz, mely segíti az előadót és közönségét a jobb megértésben. De milyen típusok léteznek és ezeknek milyen speciális tulajdonságuk van? Erre a kérdésre igyekszünk választ adni az alábbi cikkben.

Írótáblák
Írótáblákat olyan régen alkalmazunk megbeszéléseken, tárgyalásokon, hogy már teljesen természetesnek vesszük a létezésüket. Mivel a fehér táblákra többféle színű filccel is lehet írni és az írást vagy rajzot szárazon le lehet törölni, ezért gyorsan megvalósítható a vizuális kommunikáció. E mellett egy-egy vicces üzenet vagy rajzocska is feldobhatja az irodai hangulatot megbeszélés előtt.

Írótáblákból többféle kivitel is elérhető. A fém hátlemezes verzió lakkozott és zománcozott felülettel is rendelhető. Mindkét verzió esetében használhat mágneseket a papírlapok rögzítéséhez. A lakkozott kedvezőbb árfekvésű, a zománcozott drágább, de tartósabb megoldás. A keret mindkét esetben alumínium profilból van és a falra rögzítés rejtett csavarozással oldható meg. Méretük 60 × 45 cm-től egészen a 200 × 100 cm-es méretig terjed.

Az üveg írótáblák minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek. Létezik „hagyományos” írótábla, valamint tervezőtábla verzió is belőlük. Az üveg írótáblát és tervezőtáblát négy, előre kialakított rozsdamentes távtartóval lehet a falra rögzíteni. Az üveg írótábla esetén natúr acél színű, a tervezőtábla esetén pedig matt fekete színű a távtartó. Méretük lehet 90 × 60 cm vagy 120 × 90 cm.

Kombinált írótáblák
Ki ne szeretne két legyet ütni egy csapásra?! Pont ezt nyújtja a kombinált írótábla, mely fehér vagy fekete színű írható felülettel és parafa résszel is rendelkezik. Ezzel a táblával olyan helyeken is el tud helyezni két funkciót, ahol nem férne el két tábla egymás mellett. A fa keretes verzió az olcsóbb megoldás, melyből kapható fehér és fekete színű alaptábla. Kétféle méretben áruljuk: 45 × 60 és 90 × 60 cm-es méretben.

Az alumínium profillal gyártott típus felületén 50-50%-ban oszlik meg a fehér írótábla rész és a parafabetétes rész. Rögzítése rejtett csavarozással kivitelezhető, illetve fontos megjegyezni, hogy álló és fekvő formátumban is rögzítheti a falra.

Parafatáblák és textil tűzőtáblák
Parafatáblából is elérhető egyszerű fa keretes verzió és alumínium profil kerettel gyártott típus is. A fa keretes verzióból háromféle méretet tartunk kínálatban, míg az alumínium keretes típusból hatféle méretből választhat. Az alumínium keretes típus rejtett csavarozással rögzíthető a falra.

A textil tűzőtábla tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja, mint a parafatábla, de irodai környezetben esztétikusabb megjelenést biztosít. Kék vagy szürke színű textil felülettel és hatféle méretben rendelhető. Kerete ugyanolyan alumínium profil, mint a többi hasonló tábláé, így a rögzítése szintén rejtett csavarozással oldható meg.

Betűtáblák
A betűtábla egy olyan praktikus kis üzenő tábla, melyhez a csomagban találja a műanyag betűket. Így azok is szép üzenetet hagyhatnak, akiknek nincs gyönyörű kézírásuk. Fa kerettel és háromféle méretben kapható.

Írható öntapadó fóliák
Amennyiben írható felületet szeretne kialakítani tábla felszerelése nélkül, ideális választás az írható öntapadó fólia. A fólia színe lehet fekete vagy fehér is, mérete pedig egységesen 45 × 100 cm.

Flipchart táblák
A flipchart táblák olyan írótáblák, melyek saját lábbal rendelkeznek, így mobilisak és összecsukhatóak. A hagyományos háromlábú típus könnyen összecsukható, így kis helyen elfér, vagyis könnyű tárolni. A mobil flipchart gurulós lábakkal rendelkezik, így könnyű ide-oda mozgatni az irodán belül. Mindkét tábla lakkozott acél felülettel rendelkezik, így speciális filctollal írható, szárazon törölhető, valamint mágnesekkel rögzíthetőek rajta a papírlapok. Méretük egységesen 68 × 100 cm.

Hasznos kiegészítők
Az írótáblákhoz számos olyan kiegészítő érhető el kínálatunkban, melyekkel kihasználhatja a táblák minden funkcióját. Az alábbi táblázatban felsoroljuk az összes olyan kiegészítőt amit megvásárolhat webshopunkban!

Kellékek, kiegészítők
Starterkit
A Starterkit nem alaptartozéka a terméknek, az külön rendelhető kiegészítő, mely az alábbiakat tartalmazza: 4 darabos filckészet (fehér táblához való), táblatörlő szivacs, táblatörlő folyadék, 2 × 8 db mágnes
Táblafilc készlet - 4 darabos, fehér táblához
A 4 darabos, szárazon törölhető filckészlet kizárólag hagyományos, fehér színű írótáblákhoz való, a fekete színű krétatáblákhoz nem alkalmazható! A filcek színei: piros, zöld, kék, fekete.
Krétafilc készlet - 8 darabos, fekete táblához
A 8 darabos, vízbázisú filckészlet fekete színű krétatáblákhoz, illetve sík felületre (pl. üveg, tükör, porcelán) alkalmazható. A krétafilc hegye 6 mm-es, legömbölyített, vagy megfordítva ék formájú. A krétafilcek színei: fehér, citromsárga, narancssárga, rózsaszín, piros, világoskék, lila, élénkzöld. 
Táblatörlő szivacs
Porkrétához vagy vízbázisú krétafilchez használható táblatörlő szivacs, amelynek belsejében egy mágnes van, így a fém hátlemezes írótáblákhoz és vitrinekhez tapasztható.
Táblatörlő folyadék
Amennyiben szárazon nem tudja tökéletesen letisztítani a táblát, úgy megoldást jelenthet ez a tisztító folyadék.
Mágnes szett
A mágnes szett 8 db 20 mm átmérőjű mágnest tartalmaz. Fekete, piros, fehér és kék színekben rendelhető.

Megosztás: