Barion Pixel Kínálatunkban szinte minden plakátmérethez talál reklámeszközt | Reklámeszköz.hu

Kínálatunkban szinte minden plakátmérethez talál reklámeszközt

2021. augusztus 23.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A plakátméretek széles skálán mozognak, így számos termék létezik plakátok kihelyezéséhez. A standard darabok mellett választható színes, kétoldalas, de még tűzálló kivitel is. A többségüket szabvány A és B méretekben is megrendelheti. De pontosan milyen típusok vannak a kínálatban? Cikkünkben részletesen beszámolunk róla!

Plakátkeretek, plakáttartó állványok, megállítótáblák kínálata

A plakátkeretek felhasználása igencsak sokrétű, így nem véletlen, hogy mi is számos változatot tartunk a választékunkban. A hagyományos alumínium kipattintható kerettechnikával számos reklámeszköz van felruházva.

A plakátkereteink például kiválóan alkalmasak plakátok, poszterek kihelyezésére. Ezeket az eszközöket általában falra szerelve használják, de például a kétoldalas kiviteleket sodronnyal is le lehet lógatni.

  • A standard plakátkeret kipattintható alumínium kerettechnikával az egyik legnépszerűbb termékünk, amit 20, 25 és 32 milliméter széles profilokból gyártunk le. A 25 milliméteres típusból minden szabvány méretet raktáron tartunk, így kis mennyiségben azonnal átvehető bemutatótermünkben. A5-A0 és B2-B0 méretek között válogathat.
  • A színes plakátkeretek a Standard keretek 25 mm-es profiljából készülnek és fehér, piros, fekete, kék és arany színben érhetők el. 50 db-os mennyiség felett lehetősége van egyedi RAL színben is megrendelni a terméket.
  • A kétoldalas, becsúsztatós plakátkeret egy igazi kakukkfióka, mert nem hagyományos kipattintható kerettel készül, hanem felülről kell becsúsztatni a plakátot a plexi előlapok közé. Ezt a típus kifejezetten belógatáshoz, függesztéshez lett kifejlesztve.
  • A kétoldalas, standard keret tulajdonképpen 2 db standard keret összeszerelve.
  • A tűzálló plakátkeret B1 tűzvédelmi besorolással rendelkezik.
  • A Biztonsági plakátkeret csak egy speciális szerszámmal nyitható, így valamivel biztonságosabb a hagyományos kereteknél.
  • A beltéri és kültéri plakáttartó vitrinek is kilógnak a sorból, mert ezek sem kipattintható kerettel rendelkeznek, hanem egy oldalra nyitható ajtóval ami plexi előlappal és zárral van ellátva.

A plakáttartó állványok, várakoztató- és megállító táblák is hagyományos kipattintható kerettechnikával vannak felszerelve, így gyorsan és egyszerűen ki lehet cserélni a plakátokat. Röviden összefoglaljuk a legnépszerűbb típusokat.

  • Az Economy megállító tábla műanyag hátlemezzel van ellátva, így súlya miatt beltérre javasoljuk. Az összes többi típus kültéren is alkalmazható, így az Alumínium megállító tábla is ami a legnépszerűbb megállító táblánk. A Windtalker megállító táblák kifejezetten tartós kültéri felhasználásra tervezett megoldások, mert a plakátkeretet rugós tagok tartják, így nagy szélben sem borul fel a tábla.
  • A várakoztató táblákat azért különböztetjük meg a megállító tábláktól, mert jellemzően döntve helyezkedik el rajtuk a plakátkeret, a keretek mérete nem haladja meg az A2 papírméretet, és szinte mindegyik egyoldalas kivitelben érhető el.
  • A plakáttartó állványokat is külön termékkategóriába soroljuk, mert ezek a termékek általában jóval magasabbak mint az előbb felsorolt terméktípusok. Létezik belőlük egy-, illetve kétoldalas verzió is és általában kiadványtartó rekesszel is felszerelhetőek. A plakátméret általában jóval nagyobb mint a várakoztató táblák esetében.
  • A kisebb méretű világító táblák is elérhetőek kipattintható kerettel, szabvány papírméretekben. A plakátokat hátulról világítja meg LED-ek segítségével. 

A plakáttartó kiválasztása

A webáruházunkban kapható plakáttartók rendkívül széles forma és méretkínálatban érhetőek el. Kiválasztását főként az határozza meg, hogy hova és miként szeretné elhelyezni a plakátot. A felhasználás helyszíne ugyanis rendkívül fontos ahhoz, hogy eldönthesse, kisebb asztali, esetleg óriás álló verziót kellene-e beszereznie.