Barion Pixel A klasszikus sosem megy ki a divatból | Reklámeszköz.hu

A klasszikus sosem megy ki a divatból

2023. szeptember 18.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Bemutatjuk legújabb klasszikus, kötelekkel szerelhető kordonoszlopunkat. Az oszlop rendelhető arany és króm színben is, illetve a hozzá kapcsolható kötelek lehetnek piros, kék, fekete és lila színűek.

Ezek a kordonoszlopok már régóta jó szolgálatot tesznek hotelekben, színházakban és olyan stílusos helyszíneken, ahol a modern megjelenésű, szalagos kordonoszlopok kilógnának a sorból. Az alábbi cikkben részletesen bemutatjuk a klasszikus forma és szín előnyeit.

Termékportfóliónkban már több mint 10 éve szerepel a Prémium kordonoszlop, mely hasonló módon épül fel, mint ez a Classic kordonoszlop. A két termék közti különbség leginkább a súlyukban érhető tetten, mert míg a Prémium kordonoszlop több mint 11 kg, addig a Classic kordonoszlop „csupán” 7,5 kg súlyú. A kisebb súly kedvezőbb árat is jelent, mert nem csupán a gyártás során okoz költségcsökkentést a kisebb súly, hanem a szállítási költségeket is kedvezően befolyásolja. Nagy tételben ez a szállítási díj különbség már jelentős árelőnyt biztosít a Classic kordonoszlop számára.

Méreteit tekintve a Classic kordonoszlop szinte teljesen megegyezik a Prémium típussal. Csupán itt-ott, néhány centiméterrel térnek el a külméretek. A kötelek hossza mindkét esetben 150 cm, de érdemes úgy számolni, hogy a köteleket ne feszítsük meg teljesen, hanem hagyjuk kicsit lelógni azokat, hogy esztétikus legyen a kordon.

Típus Classic Prémium
Talp átmérője 32 cm 31 cm
Oszlop átmérője ~ 7,5 cm
Oszlop magasság 97 cm 95 cm
Oszlop súlya ~ 7,5 Kg 11,3 Kg
Kötél hossza 150 cm

 

A kötelek színében nagy az átfedés, de a Classic kordon több opcióval rendelkezik. A kötelek készülhetnek velúr és fonott anyagból is, illetve minkét oszlop típushoz négyféle szín közül lehet választani. Az alábbi táblázat segít eligazodni a kötelek típusában és színében.

Szín Típus Classic Prémium
Piros Velúr
Fonott  
Kék Velúr
Fonott  
Fekete Velúr  
Fonott
Lila Velúr  
Bronz Fonott  

 


Címkék: