Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

Kreatív Produkciós Irodává alakul a Reklámeszköz.hu

Több, mint 4 ezer ügyfelünkkel évek óta meghatározó szerepet töltünk be a kiállítási és promóciós mobil displayek piacán. 2015-től pedig kibővült választékkal és új szolgáltatásokkal várjuk Ügyfeleiket! De vajon milyen utat kellett bejárni a display kivitelezéstől a Kreatív Produkciós Iroda létrehozásáig?

A 2007 óta tartó folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma már 11 fős vállalkozás az évek során raktárbázissal, saját grafikai, nyomdai és gyártói kapacitással bővült. Így váltunk képessé a cég arra, hogy teljes körű kiszolgálást nyújtsunk a reklámdekorációs kivitelezések terén, az első látványtervtől a rendezvény utáni bontásig.

Miért van szükség erre a váltásra?
Először a „szükség” helyett inkább az „időszerű” szót használnám. Ugyanis számos Megrendelőnk kérésére a produkciós munka tervezői, szervezői és logisztikai tevékenységeit már hosszú ideje a tőlünk megszokott minőségben végezzük. Csupán annyi történt, hogy eddig nem erre helyeztük a hangsúlyt. „Csendben” végeztük a produkciós szervezést. Tulajdonképpen a Kreatív Produkciós Irodával azt történt, hogy nevet adtunk a gyermeknek.

Miért került ide a kreatív jelző?
Két szempontból is releváns a Reklámeszköz.hu számára a kreatív szó.
Egyrészt a 2011 óta nálunk dolgozó grafikus csapat mára három főre bővült. Nekik az utóbbi évben az arculattervezési és kampánytervezési feladatai exponenciálisan nőttek.
Másrészt számunkra a kreativitás a feladatok ötletes és egyedi szemléletű megvalósítását jelenti. Előszeretettel alkalmazunk alternatív alapanyagokat vagy használunk a megszokottól eltérő megoldásokat.

Miben kapnak mást a meglévő Ügyfelek?
A jövőben nagyobb választékot és új szolgáltatásokat érhetnek el, a tőlünk megszokott gondossággal és extra gyorsasággal. A mindennapi ügymenetben sem okoz fennakadást a Kreatív Produkciós Irodává válás.

Szükség van ezekre az újításokra egyáltalán?
A tapasztalataink régóta azt mutatják, hogy igen. Erre az iparág számos képviselője is jó példával mutatott rá a múltban.
Mi, bár a display piacra specializáltuk magunkat, azt tapasztaltuk, hogy az Ügyfeleink gyakran teljes körű szolgáltatást várnak el tőlünk. Felméretik a rendezvény helyszínét. Látványt terveztetnek. A displayek mellett a rendezvény kiadványaira és egyedi kiegészítőire is árajánlatot kérnek tőlünk. Sőt! Naponta felmerülő kérdés, hogy vállalunk-e névjegykártyát, szórólap vagy katalógus nyomtatást.

Akkor ezentúl ügynökség lesz a Reklámeszköz?
Nem. Az iroda kifejezés jobban leír minket. Mi a produkció megvalósításával kívánunk foglalkozni a jövőben is. Célunk, hogy a rendezvénnyel foglalkozó ügyfelünk összes eszköz igényét (dekoráció, nyomtatott anyagok, reklámajándékok) egy helyen ki tudjuk szolgálni.

Pontosan milyen újdonságok várhatóak 2015-től?
Folyamatosan töltjük fel az új termékeinket és Kreatív Produkciós Irodaként az új szolgáltatásaink körét a Reklámeszköz.hu honlapra. Új termékekkel bővítettük a display kínálatunkat. Nevesítettük és beáraztuk a grafikai szolgáltatásainkat. Jelenleg pedig a produkció egyéb területeit dolgozzuk fel, úgy mint reklámajándék, ofszet nyomdai termékek és digitális reklámeszközök.

2015–től a Reklámeszköz.hu Kreatív Produkciós Irodában várjuk a kihívásokkal teli megbízásokat minden kedves Ügyfelünktől!
 

Bejegyezte: Molnár Bálint