Barion Pixel Króm színű vázzal és plexi laptartóval felszerelt prospektustartó állvány kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Króm színű vázzal és plexi laptartóval felszerelt prospektustartó állvány kínálatunkban

2023. január 17.

Értékelés

5
Átlag: 5 (3 szavazat)

Ezúttal a népszerű Harmonika prospektustartónk bővül egy újabb taggal. Az új plexi rekeszekkel ellátott kiadványtartó állvány ugyanúgy harmonikaszerűen összecsukható, kis helyen elfér és vászon hordtáskában szállítható. De pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a prospektustartó? Az alábbi cikkben erre fogunk választ adni.

Az összecsukható kiadványtartóink azért olyan népszerűek, mert egészen kis méretre összecsukhatóak és így könnyen szállíthatóak. Használatbavételükhöz nem kell semmilyen szerszám, és általában néhány mozdulat alatt kinyithatóak. Mindegyik szerkezethez tartozik valamilyen szállítóeszköz, ami legtöbb esetben valamilyen vászon hordtáska.

A kínálatunkban megtalálható mobil kiadványtartók A4 méretű kiadványokhoz lettek kifejlesztve, mert ez a leggyakrabban használt prospektus méret. Alábbiakban összefoglaljuk milyen állványok állnak rendelkezésre és ezeknek milyen egyedi tulajdonságuk van.

Harmonika prospektustartó
Ez az állvány, mint a nevéből is sejteni lehet, harmonikaszerűen összecsukható, kinyitható, így pillanatok alatt használatba lehet venni. Összesen 5 db A4 méretű rekesszel rendelkezik, melyek mind egy irányba néznek. A szerkezet porfestett acélból készül, melynek talprésze fekete, rekeszei pedig szürke színűek. Szállításához a vászon hordtáska alaptartozék.

Prospektustartó pulpitus
Ennek a szintén harmonikaszerűen összecsukható kiadványtartónak az a különlegessége, hogy pultként is használható. Az állvány tetején egy kisméretű pulttető helyezkedik el, így egyszerre két funkciót is el tud látni. A pultlap alatt 3 db A4, vagy 3 db A3 méretű kiadványtartó lehet. Az A4 méretű szürke színű, az A3 méretű fekete színű acél szerkezettel rendelkezik. A szállíthatóságról kis méretű bőrönd vagy vászon hordtáska gondoskodik.

Mobil prospektustartó
Ez az állvány összesen 6 db A4 méretű rekesszel rendelkezik és az a különlegessége, hogy a 3-3 darab rekesz két oldalról látható, ezért kétoldalas eszközről beszélhetünk. A szerkezet szintén harmonikaszerűen összecsukható és vegyesen tartalmaz alumínium, acél és plexi alkatrészeket. Szállítása a hozzá tartozó vászon hordtáskával vagy bőrönddel valósítható meg.

Harmonika plexi prospektustartó
Szóljunk néhány szót az újdonsült Harmonika plexi prospektustartó termékünkről is! Mint a nevéből is sejteni lehet, ez is egy könnyen kinyitható prospektustartó állvány. Az A4 méretű plexi rekeszekből 4 db áll rendelkezésre, amik mind egy irányba helyezkednek el. A szerkezet krómozott acélból készül, ami jól kiegészíti a plexi elemeket. Teljes magassága kinyitva 158 cm. Szállítását nagyban megkönnyíti a hozzá tartozó bélelt hordtáska.

 

Megosztás: