Barion Pixel Kültéri reklámeszközök, rendezvény eszközök – 4. rész (rendezvény bútor) | Reklámeszköz.hu

Kültéri reklámeszközök, rendezvény eszközök – 4. rész (rendezvény bútor)

2023. május 23.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az ezt megelőző cikkünkben a megállító táblákról esett szó, most pedig az összecsukható rendezvény bútorok kerülnek terítékre.

A rendezvény bútorok között a legpraktikusabb megoldások összecsukhatóak, így kis helyen elférnek és könnyen szállíthatóak. Jellemzően színterezett acél vázból és strapabíró, belső merevítéssel ellátott műanyag lapokból állnak. Az acél váz jelen esetben szürke színű, az asztallapok, ülőlapok és széktámlák pedig fehér színűek. A fém lábak alján minden esetben műanyag végzáró gondoskodik arról, hogy a bútorok stabilan álljanak, ne csússzanak meg és ne kerüljön szennyeződés a csőváz belsejébe.

Az asztalok rugalmas textil huzatokkal igényes, letisztult megjelenést biztosítanak a rendezvény számára. Minden asztal típushoz rendelhető fehér és fekete színű huzat is, mely tökéletesen passzol a szerkezet méretéhez, így szépen, feszesen, gyűrődéstől mentesen burkolják be az asztalokat. A huzatok a szerkezettel együtt és külön kiegészítőként is megrendelhetőek, ezért később is számíthat rájuk, ha pótolni kell őket.

 

Téglalap alakú összecsukható asztal

A téglalap alakú, összecsukható rendezvény asztalunk magassága 74 cm. Az asztallap mérete 180 x 75 cm, ami félbe hajtható, így fele akkora helyet foglal szállítás során. A szerkezetre egy erős fogantyú is fel van szerelve, hogy összecsukva könnyen meg lehessen emelni, mozgatni. Az asztallap alatt is fém váz biztosítja a nagy teherbírást, így egyenletesen akár 100 Kg-ig is terhelhető az asztal. A két kihajtható dupla láb biztosan tartja az asztallapot, amik összecsukás-gátlót is tartalmaznak. Ez tulajdonképpen egy acél gyűrű, amit le kell húzni az acél határolóra. Az asztallap bordázott szerkezetű, ellenálló, nagy teherbírású műanyagból készül.

Huzattal esztétikus megjelenésű 180 x 75 cm méretű asztallap Kettéhajtható asztallappal Fogantyúval ellátva

 

Kerek formájú összecsukható asztal

A kerek asztalunk szintén összecsukható, vagyis az asztallap ketté hajtható, így teremtve mobil rendezvény bútort ebből a nagy méretű asztalból. Az asztallap 120 cm átmérőjű, így összecsukva nagyjából 60 x 120 cm méretű csomagot kapunk. Természetesen ez az asztal is el van látva egy erős fogantyúval, hogy könnyen lehessen mozgatni. Az asztallap szintén bordázott szerkezetű, nagy teherbírású műanyagból készül.

Fekete és fehér színű huzattal is rendelhető 120 cm átmérőjű asztallap Kettéhajtható, erős szerkezet Fogantyúval ellátva

 

Összecsukható szék

A fenti két asztalhoz természetesen összecsukható szék is rendelhető, ami szintén erős acél vázból és bordázott műanyag lapokból áll. Egy és négy darabos csomagban is megvásárolható, de huzatot nem kínálunk hozzá.

Szürke színű acél szerkezet, fehér színű ülőlap és háttámla Összecsukható, kis helyen elfér Megerősített váz Biztonságos használat

 

Összecsukható bárasztal

Álló fogadásokhoz elengedhetetlen kiegészítő lehet egy bárasztal. Magassága 109 cm, így ideális megoldás, ha nem akarunk vagy nincs lehetőség székeket kihelyezni. Az asztallap kerek formájú és az átmérője 80 cm. Mivel ez az asztallap méret nem túl nagy, ezért nem kettéhajtható, de így is elég kis méretű a mozgatáshoz és szállításhoz. Lábai természetesen behajthatóak, így tulajdonképpen lapokra hajtható a szerkezet. Fogantyú nincs rajta, de az összecsukott lábaknál fogva könnyen mozgatható a szerkezet. Ez az asztallap is bordázott szerkezetű, ellenálló műanyagból készül.

Huzattal is rendelhető Masszív szerkezet Lapra összecsukható Könnyen szállítható

 

Minden rendezvény bútor karton csomagolásban kerül átadásra. A asztalok egyesével, a székek négyesével vannak csomagolva, így ha négynél kevesebb széket vásárol, akkor fólia csomagolásban adjuk át a terméket.