Barion Pixel Miért olyan hasznosak a krétatáblák? | Reklámeszköz.hu

Miért olyan hasznosak a krétatáblák?

2021. augusztus 26.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A krétatáblák számos helyen jó szolgálatot tehetnek, így előszeretettel alkalmazzák őket vendéglátóipari egységekben és olyan helyeken ahol gyakran változó információkat kell közölni. A minőségi, csomómentes fából készült termékek között falra szerelhető, asztalra állítható, de még földre helyezhető kivitelek is megtalálhatóak. A fekete színű, krétával vagy speciális filctollal írható, szárazon törölhető felületnek köszönhetően az információk gyorsan cserélhetőek rajta. De miért is olyan hasznosak ezek az eszközök? Cikkünkben részletesen bemutatjuk a krétatáblák különböző tulajdonságait.

A krétatáblák világa

Manapság a krétatáblák virágkorukat élik, hiszen kreativitást és egyediséget kölcsönöz a cégek számára. A főként vendéglátásban használt reklámgeszközök azonban nemcsak ezen a területen állják meg a helyüket. Kiválóan alkalmasak kézműves termékeket árusító üzletekbe, de akár esküvőkön, különleges eseményeken is sikeresen alkalmazhatóak. Lássuk tehát ezeket a krétávla írható termékeket.

Asztalon használható krétatáblák

Amennyiben úgy dönt, hogy prémium minőségű krétatáblát vásárolna, érdemes szétnéznie a széles termékpalettánkon. A webáruházunkban található asztali krétatáblák kétféle típusban és számos méretben érhető el.

  • Asztali döntött krétatábla: A kis méretű, krétával írható tábla egy asztalra helyezhető kivitel, ami három méretben is kapható. Az írható felület enyhén meg van döntve, hogy az asztal mellett állva is könnyen olvasható legyen az írás. A műanyag gyártmányt magasnyomású laminált felülettel láttuk el, amely L alakban stabil kialakítást kapott. Az írható felületre hagyományos porkrétával, de akár krétafilccel is írhat információkat.
  • Natura asztali krétatábla: Kétféle méretbem elérhető, mindkét oldalán írható felülettel rendelkező, asztalon vagy pulton használható krétatábla. A Natura termékcsaládból származó táblácska háromféle színben érhető el, vagyis a talapzat színe lehet fekete, sötét- és világosbarna is.

Falra szerelhető krétatáblák

Háromféle falra szerelhető kivitelt is forgalmazunk és ezek rengetekféle méretben elérhető megoldások.

  • Economy krétatábla: Ez a legkedvezőbb árfekvésű megoldásunk. A fa keret laminált MDF anyagból készül, úgy mint egy hagyományos bútorlap. Ezáltal a tisztítása rendkívül egyszerű, mert a műaynag felületről könnyen eltávolíthatóak a szennyeződések. A fekete mellett világosbarna színben is elérhető, míg a méreteket tekintve három opció közül választhat. Különlegessége, hogy a keret kétoldalas, így akár az egyik oldalra írhatja a délelőtti, másik oldara a délutáni kínálatot.
  • Vintage krétatábla: A rusztikus kerettel megálmodott kétoldalas írható fatáblánkat háromféle színben és háromféle méretben is beszerezheti. A környezettudatos termékcsalád kiváló megoldás olyan helyekre ahol egy modern, újszerű keret nem illene az enteriőrbe.  
  • Natura krétatábla: Az akár fedett kültéri használkatra is alkalmas krétekeret fekete valamint barna színben és kilencféle méretben érhető el. Így nem csak a legjobb minőséget, de a legszélesebb méretválasztékot is ez a krétakeret nyújtja. A keret úgy van kialakítva, hogy mindkét oldala írható legyen, így gyorsan tudja cserélni az üzenetét.

Földön álló krétatáblák

A földön álló krtétatáblák mind A alakban kinyitható megoldások, úgy mint a hagyományos megállító táblák. Felületük ugyanolyan fekete színű, krétával vagy speciális filctollal írható mint a többi krétakeret esetén. Háromféle típusban is elérhető.

  • Natura fa megállító tábla: Prémium minőségű fa kerettel gyártott, kétféle méretben és kétféle színben elérhető, hagyományos megállító tábla, melynek 1-1 felületét tudja használni.
  • Natura fa paneltábla: Ennek a táblának az az érdekessége, hogy minkét krétázható felületét felül ki tudja húzni a keretből és meg tudja fordítani. Így gyakran változó üzenet esetén kiváló megoldás.
  • Natura fa vintage tábla: Mint a nevéből is sejteni lehet, a vintage tábla antikolt hatású kerettel van ellátva. Illetve ebben is megfordítható krétafelületetek vannak, így gyorsan tudja változtatni a reklámüzenetét.

Minden krétatábláról elmondható, hogy a díszítése a tulajdonos ízlésére, kreativitására van bízva. Így azt javasoljuk, hogy ha nem akar a díszítéssel foglalkozni, akkor rendelje egyedi, formavágott matricával, amit grafikusaink az Ön igényeire szabva terveznek meg.

Megosztás: