Barion Pixel Mikor lehet szüksége plakátkeretekre? | Reklámeszköz.hu

Mikor lehet szüksége plakátkeretekre?

2021. július 26.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Különböző plakátok kihelyezése során mindenképpen szükség van egy olyan eszközre, amivel garantálhatjuk, hogy a termék biztonságosan a helyén maradjon. Ilyenek a plakátkeretek is, amiket legtöbb esetben kipattintható kerettechnikával készítünk el. Ebben a cikkben áttekintjük, hol lehet hasznos ez a kellék!

Miért van szükség plakátkeretekre?

A termékek hagyományos, alumínium profilból készülnek, melyeket széles kínálatban tartunk raktáron. Ezek felhasználását a helyszín és a mód határozza meg, de tulajdonképpen bármilyen tájékoztatási feladat esetén megállják a helyüket. A minőségi plakátkeretek tartalmát könnyen lehet cserélni, így pillanatok alatt egészen más tartalom kerülhet a korábbi plakát helyére. Szinte mindegyik típus UV-álló, tükröződésmentes, víztiszta előlappal ellátott termék, amelyek biztosítják, hogy a vásárló egyszerűen informálódhasson. A kínálatunkban számos verzióból lehet kiválasztani azt a modellt, amely legjobban illeszkedik a helyszínhez vagy a felhasználás módjához.

A plakátkeretek kínálata

Webáruházunkban az ország legszélesebb kínálatával találkozhat, így biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő plakátkeretet:

  • Standard
 plakátkeret - Ez a legkedveltebb plakátkeret típus, ezért a 25mm-es profilból készült kereteket minden méretben raktáron tartjuk.
  • Színes plakátkeret
 - Ez a népszerű Standard plakátkeret színes verziója. Fehér, piros, fekete, kék vagy arany színben rendelhető.
  • Kétoldalas, becsúsztathatós
 plakátkeretet - 2 db plakát elhelyezésére alkalmas keret, melybe a nyomatot felülről kell becsúsztatni. Függesztésre kiválóan alkalmas eszköz.
  • Kétoldalas, standard
 plakátkeret - Hagyományos kipattintható kerettechnikával készült keret. Tulajdonképpen 2 db Standard keret van összeszerelve.
  • Tűzálló plakátkeret
 - Fém hátlemezzel ellátott, B1 tűzvédelmi besorolással rendelkező keret. Olyan helyszínekre javasolt, ahol ezt az előírás megköveteli.
  • Biztonsági
 plakátkeret - Ezt a keretet egy speciális szerszámmal lehet kinyitni, így kézzel nem lehet eltávolítani a nyomatot. 
  • Beltéri plakáttartó vitrin
 - Ez a keret oldalra nyíló ajtóval rendelkezik és zárral is el van látva. Előlapja víztiszta polikarbonát (plexi).
  • Kültéri plakáttartó vitrin
 - Ez is oldalra nyíló ajtóval és zárral rendelkezik, de ki van egészítve egy gumitömítéssel a keret, így lesz ellenálló az esővel szemben.
  • Compasso plakátkeret
 - Egyedülálló design, kipattintható kerettechnikával. Ezt a keretet szorosan egymás mellé lehet rögzíteni, mert a kipattintható rész nem fog összeérni.
  • Kirakati plakátkeret
 - Üveg felületre ragasztható típus, melynek mindkét oldalán el tudja helyezni plakátját.
  • Plakátsín
 - Plakátok tetejére és aljára csíptethető sín, mely rögzítése és feszítésre is szolgál.
  • Bannersín
 - Vastagabb nyomatok, például filmek és bannerek tetejére és aljára csíptethető sín, mely rögzítése és feszítésre is szolgál.
  • Plakát feszítőkeret
 - Ebbe a keretbe krokodilcsipesszel lehet rögzíteni a plakátokat. Egyszerű, praktikus megoldás.
  • Asztali
 plakátkeret - Kis méretű keret, amit asztalokra szokás kihelyezni. A talprész ragasztóval van ellátva, így fixen rögzíthető.
  • Fali névtábla - Ragasztóval ellátott kis méretű táblácskák, melyek kiválóan alkalmasak ajtóra vagy ajtó mellé. A nyomat nagyon egyszerűen cserélhető, és nagy méretválasztékban érhető el a tábla.
  • DeskWondo - Egyszerű, de nagyszerű műanyag tasak asztalokra vagy pultokra.
  • Mágneses tapadókeret - Acél felületekhez használható, mágneses rögzítéssel ellátott kis méretű keret. Több színben is rendelhető.
  • Mágneses tapadózseb - Üveg felületkere ragasztható keret, melyben a nyomatok könnyen cserélhetőek.

A Standard plakátkeret nemcsak plakátok, hanem poszterek kihelyezésére is kiválóan alkalmas. Ebből a verzióból szinte minden méretet és típust raktáron tartunk. Tehet bele hirdetményeket, különböző figyelemfelkeltő reklámplakátokat, amiket a kipattintható kerettechnikával akár Ön is könnyedén kicserélhet. A plakátok, poszteret védeleme érdekében tükröződésmentes védőfóliával látjuk el.

Amennyiben egyedivé tenné a megjelenését, válasszon kedvére a színes plakátkereteink közül. Ezekből készítünk többek között fehéret, pirosat, kéket, aranyat, illetve feketét egyaránt, de nagy mennyiségben egyedi színre is legyártjuk Önnek. Segítségükkel esztétikusan helyezheti ki a plakátjait, posztereit és egyéb információs anyagait. A keretek 25 milliméter szélesek, a sarkok pedig szögletesek vagyis gérbe vannak vágva a profilok.

Mikor van szükség tűzálló plakátkeretre?

Ne feledkezzünk el a tűzálló kivitelről sem. Ezt a modellt fém hátlemezzel láttuk el, amely B1 tűzvédelmi besorolást kapott. Ideális olyan helyszínekre, ahol előírás a tűzálló eszközök használata. Szerencsére ebben is könnyedén cserélhetőek a poszterek. Szóba jöhetnek a vészkijáratot leíró esetekben, illetve jelzőnyilaknál, hogy szükség esetén merre is tudunk távozni az adott épületből.

Ha a fentiek alapján nem találta meg az igényeihez legjobban igazodó változatot, keresse bátran munkatársainkat elérhetőségeinken!


Címkék: