Barion Pixel Milyen a hagyományos Classic plakátkeret? | Reklámeszköz.hu

Milyen a hagyományos Classic plakátkeret?

2022. szeptember 20.

Értékelés

5
Átlag: 5 (3 szavazat)

Szokásunkhoz híven ismét bevezettünk egy új, kedvező árfekvésű terméktípust. Így a már jól ismert Standard plakátkeret mellé érkezik még egy hagyományos plakátkeret Classic néven. Mi a különbség a két hagyományos plakátkeret között? Cikkünkben erre a kérdésre igyekszünk választ adni!

A hagyományos kipattintható plakátkeretek nagy népszerűségnek örvendenek. Ez a népszerűség több okra vezethető vissza:

  • A plakát cseréjéhez nem szükséges semmilyen szerszámot használni, mivel a profilok kézzel kinyithatóak. Mivel teljesen elmarad a szerelés, pillanatok alatt kicserélhető a plakát egy újabb darabra. 
  • A plakátokat minden esetben egy UV álló plexi előlap védi a fizikai sérülésektől, így nyugodtan használhat egyszerű papírplakátot az eszközben. 
  • A keretprofil úgy van kialakítva, hogy a kipattintható rész alatt vannak a furatok, melyekkel a falra rögzíthető a keret. Mivel a furatokat eltakarja a felső profil, a rejtett csavarozással esztétikus módon rögzíthető a plakátkeret.
  • A keret alapszíne szürke (natúr eloxált alumínium), de elérhető különböző színű porfestéssel is. A Classic plakátkeret szürke és fekete színben is elérhető. A Standard plakátkeret színes változatát pedig Színes plakátkeret néven fogja megtalálni webshopunkban. A választható színek: fehér, piros, fekete, kék és arany.
  • A plakátkeret hátlemeze minden esetben műanyag lemezből van. Ennek az alkatrésznek nincs különösebb merevítő funkciója, ezért alkalmazunk egyszerű, vékony, vízálló műanyag lemezt. A lemez színe általában sötétszürke, de mivel a plakát behelyezése után ez nem látszik, így tulajdonképpen mindegy is a színe.
  • A Standard keretprofil mérete háromféle is lehet: 20, 25 és 32 mm széles profilok állnak rendelkezésre. A Classic plakátkeret csupán 25 és 32 mm széles profilokkal érhető el.
  • A plakátkeretek sarka lehet szögletes, vagyis gérbe vágott, illetve lekerekített, ami egy króm színű műanyag elemmel van ellátva. Ízlés dolga, hogy kinek melyik tetszik, de az elmondható, hogy a gérbe vágott típus a legnépszerűbb. A Classic plakátkeretből kizárólag szögletes, vagyis gérbe vágott típus rendelhető.
  • A plakátméretek tekintetében szabvány A és B méretek közül lehet választani. A nagyobb, A0 és B0 méreteket kizárólag a Standard típus nyújtja, de kisebb méretekből Classic is választható opció. Külön érdekesség, hogy Classic plakátkeretből B3 méretű is rendelkezésre áll.

Elérhető méretek és profilok

Méretek Standard
20 mm
Classic
25 mm
Standard
25 mm
Classic
32 mm
Standard
32 mm
A5 - 148 × 210 mm    
A4 - 210 × 297 mm    
A3 - 297 × 420 mm
A2 - 420 × 594 mm
A1 - 594 × 841 mm
A0 - 841 × 1189 mm      
B3 - 350 × 500 mm        
B2 - 500 × 700 mm  
B1 - 700 × 1000 mm    
B0 - 1000 × 1400 mm        

Címkék: