Barion Pixel Milyen az ideális plakáttartó állvány? | Reklámeszköz.hu

Milyen az ideális plakáttartó állvány?

2022. január 18.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A plakáttartó állványokat tulajdonképpen azért különböztetjük meg a várakoztató- és megállító tábláktól, mert ugyan a felhasználási módjuk hasonló, de kialakításuk nagyban eltér ezektől az eszközöktől. A plakáttartó állványok nagyméretű reklámfelülettel rendelkeznek és ezek mind függőleges pozícióban helyezkednek el. Hatékony kommunikációs eszközök, amelyek egy-, illetve kétoldalas kivitelben is kaphatóak. De vajon milyen egy ideális eszköz? Cikkünkben erre a kérdésre keressük választ!

A plakáttartó állványokról röviden

Ahogy a bevezetőben is említettük, ezek a kommunikációs eszközök lehetőséget adnak arra, hogy a vállalata igényesen kommunikáljon az ügyféltérben. Nagy előnyük, hogy könnyedén személyre lehet őket szabni, a hatalmas kínálatnak köszönhetően pedig saját ízlése szerint választható ki a megfelelő típus és felszereltség.

A webáruházunkban kapható modellek esetében rendelhetőek egy-, két- és háromoldalú plakátállványok is. Utóbbi egy három plakátkerettel szerelt, plexi előlapokkal ellátott kivitel, amely esetében a nyomatcsere rendkívül egyszerű és gyors művelet. Továbbá különféle totemoszlopok is elérhetőek, melyek még nagyobb, akár földig érő grafikával is felruházhatóak.

Milyen egy ideális plakáttartó állvány?

A plakáttartó állványok tulajdonképpen arra szolgálnak, hogy felkeltsék az érdeklődők figyelmét. E mellett pedig több típus is felszerelhető kiadványtartó polccal. Így egyszerre két funkciót is betölthetnek. Ha minőségi megoldást keres, akkor nálunk jó helyen jár, hiszen számos prémium modellből választhatja ki azt az eszközt, amely leginkább megfelelő az Ön számára.

A két legnépszerűbb típus a Standard info állvány és a Standard plakátállvány. Mindkét típus lehet egy-, illetve kétoldalas vagyis lehet mindkét oldalon plakátkeret és kiadványtartó polc is. A plakátkeret mérete lehet A1 és B1 szabvány méretű. A kiadványtartó polcon pedig három csomag A4 méretű kiadvány is elfér. A polc 4 cm mélységű, így jelentős mennyiségű kiadvány befogadására alkalmas.

Amennyiben fontos, hogy nagyméretű reklámfelülettel kommunikáljon, akkor az Ívelt totemoszlop, a Poszter totem, vagy a Poszter totem XL nevű termékünk lesz az ideális választás. Bár ezek a termékek nem szerelhetők fel kiadványtartó polccal, de grafikai méretük ellensúlyozza ezen hátrányukat. 

Minden plakáttartó állványunkban szerszámok nélkül cserélhető a plakát, így szakértő segítsége nélkül is ki lehet cserélni a plakátokat. A plakátok védelme érdekében minden termék víztiszta plexi előlappal is rendelkezik. Tehát ha egy innovatív és tartós kommunikációs eszközt keres, amelynek köszönhetően információkat oszthat meg a közönséggel, akkor a plakáttartó állványok megfelelőek lesznek az Ön számára.