Barion Pixel Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, ha totemoszlopot szeretnénk vásárolni? | Reklámeszköz.hu

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, ha totemoszlopot szeretnénk vásárolni?

2022. március 28.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A totemoszlopok igen régóta velünk vannak és segítik az ügyfelek, járókelők tájékoztatását. Mi elsősorban beltéri totemoszlopokat forgalmazunk, de természetesen megtalálhatóak kínálatunkban a kültéri standard típusok is. Ebben a cikkben ezeket a reklámeszközöket fogjuk bemutatni, hogy nagyobb rálátással összefoglaljuk előnyeiket, tulajdonságaikat. 

Mit jelent a totemoszlop kifejezés?

A totemoszlopok a reklámiparban olyan földön álló reklámtáblát jelentenek amik jellemzően kétoldalas kivitelűek. Ez azért van így, mert az esetek döntő többségében olyan helyszínre kerülnek ahol mindkét irányból várható ügyfélforgalom. Ilyen hely például a plázákban az üzlet előtti folyosó vagy kültéren az üzlet előtti járda. A kétoldalas kivitel mellett jellemző a nagy méretű, általában földig érő reklámfelület is, de itt azért akadnak kivételek. A totemoszlopok reklámfelülete lehet egyenes, úgy mint egy hagyományos plakátkeret, de ívelt kialakítású modellek is elérhetőek. Ezen kívül léteznek hagyományos, nem világító és belső LED világítással gyártott típusok is. Utóbbi esetben a teljes reklámfelület megvilágításra kerül és a hagyományos papírplakát helyett úgynevezett backlight film nyomatra van szükség.

Totemoszlopok csoportosítása formájuk szerint

Az íves vagy ívelt totemoszlopból nem világító és világító típus is elérhető. Az előbbit Ívelt totemoszlopnak, az utóbbit Ívelt világító totemoszlopnak nevezzük. Felépítésük nagyban hasonlít. Mindkét típus alumínium profilokból és színterezett acél talppal készül és plexi előlap védi a plakátot a sérülésektől. A nem világító típus 70 × 200 cm-es reklámfelülettel, a világító típus pedig A1, 2 × A1 és 2 × B1 méretű reklámfelülettel rendelkezik. A termékek adatlapján a pontos méreteket is feltüntettük, hogy ezt Önnek ne kelljen kiszámolnia.

Ívelt totemoszlop Ívelt világító totemoszlop

Az egyenes totemoszlopok rendszerint valamilyen hagyományos kerettechnikával vannak felszerelve ami praktikus megoldás és ismerős lesz minden felhasználó számára. A Poszter totem A2 és 2 × A1 méretben, a Poszter totem XL pedig A1 és B1 méretben érhető el. Ezek nem világító megoldások.

Poszter totem Poszter totem XL

A Világító totemoszlop értelemszerűen LED világítással van ellátva és 2 × A1 és 2 × B1 méretben kapható. A Kültéri világító totemoszlop neve is utal rá, hogy ez a kültéri felhasználásra ajánlott totem típus. A0 méretű és 120 × 180 cm-es méretű reklámfelülettel is elérhető. IP56 besorolással rendelkezik, így por ellen védett, kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból. Valamint edzett biztonsági üveggel van ellátva, ESG EN12150 szabvány szerint. Belső LED világítással is rendelkezik, így akár 24 órás üzemidőben is működtethető. Az erős LED technológiának köszönhetően, 5000 K színhőmérséklettel nappali fényviszonyok mellett is erős megvilágítást biztosít.

Világító totemoszlop Kültéri világító totemoszlop

Ezeken kívül még számos digitális totemoszlop is rendelkezésre áll, de azokat egy külön Digital Signage kategóriába soroljuk.

A szállításról

Majdnem minden totemoszlop összeszerelve szállítható, ezért nagyméretű, nehéz csomagra kell számítani. E mellet a legtöbb totemoszlop kizárólag a talpán szállítható. Ezért a hagyományos, gyűjtőfuvarban nem is szállítható a termék. Azt javasoljuk, hogy adja meg a szállítási címet rendeléskor és kollégáink árajánlatot küldenek a közvetlen (door to door) szállításra. Természetesen Ön is elszállíthatja a terméket raktárunkból, ebben az esetben mindenképpen tájékozódjon a termék méretéről és súlyáról weboldalunkon, vagy keresse fel értékesítő kollégáinkat akik minden szükséges információval ellátják!


Címkék: