Barion Pixel Milyen termékek rendelkeznek hagyományos plakáttartóval? | Reklámeszköz.hu

Milyen termékek rendelkeznek hagyományos plakáttartóval?

2022. június 20.

Értékelés

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Kínálatunkban rengeteg olyan termékvariáció található amely hagyományos plakátkerettel van felszerelve, és ez jó okkal van így. A kipattintható plakátkeretek hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerűen használhatóak, strapabíróak és kedvező áron elérhető reklámeszköznek számítanak. Ebben a cikkben igyekszünk bemutatni minden olyan terméket ami ezt a praktikus eszközt tartalmazza.

A várakoztató táblák jellemzően kisebb méretű plakátkerettel vannak felszerelve. Az Alumínium várakoztató tábla A4, A3 és A2 méretű standard plakátkeretet tartalmaz. Hozzávetőlegesen 110 cm magasságú az állvány és a keret enyhén megdöntve helyezkedik el az oszlop tetején. A Teleszkópos info állvány ezzel szemben 90 – 130 cm közötti magasságban állítható, illetve a plakátkeret dőlése is fokozatmentesen módosítható. Ez a típus A4 és A3 méretű plakátkerettel rendelhető.

A megállító táblák szinte mindegyike plakátkerettel van szerelve. Az egyszerűbb típusok két darab standard plakátkeretet alkalmaznak, mint például az Economy vagy Alumínium megállító tábla. Az Economy szerkezet kizárólag A2 és A1 méretben érhető el és a hátlemeze könnyű műanyagból készül, ezért beltérre ajánljuk a szerkezetet. Az Alumínium megállító tábla a legnépszerűbb típus, ezért A2, A1, A0, B2, B1 és B0 méretekben is elérhetőek, illetve mindegyik méretet igyekszünk raktáron tartani. A Design megállító tábla már kilóg egy kicsit a sorból, mert olyan plakátkeretet tartalmaz ami nem található meg más táblán. Ettől függetlenül ez is kipattintható keret, vagyis ugyanolyan egyszerű használni mint a rokonait. A Compasso megállító tábla is egy formatervezett típus és ennek az a különlegessége, hogy Compasso plakátkeretet tartalmaz, ami szintén kipattintható mechanikával rendelkezik. Végezetül érdemez szót ejteni a Windtalker magállító táblákról is. Ezek is egyedi plakátkerettel rendelkeznek, de a működésük megegyezik a hagyományos plakátkeretekkel. 

A plakáttartó állványok abban különböznek a megállító tábláktól, hogy ezeket az eszközöket elsősorban beltéren alkalmazzák, jóval magasabbak és a reklámfelületük minden esetben függőleges pozícióban van rögzítve. A Standard info állvány és Standard plakátállvány között az a különbség, hogy az előbbi egyetlen oszloppal rendelkezik, az utóbbi pedig kettővel. Mindkét állvány A1 és B1 méretben érhető el, van belőlük egy-, illetve kétoldalas is, illetve mindegyik felszerelhető kiadványtartó polccal. A Poszter totemből hagyományos papírméretben A2 méret áll rendelkezésre, de elérhető jóval magasabb reklámfelülettel is ami 2 × A1, vagyis 594 × 1682 mm méretű. Az XL jelölésű modell pedig A1 méretű plakátkerettel rendelkezik, de két masszív lábon áll, ezért szemmagasságba kerül a reklámfelület. Szót érdemel még egy elég különleges, háromoldalú eszköz is amit Trileg plakátállványnak nevezünk. Három darab A1, A0 vagy B1 méretű kerettel van felszerelve.

A kézfertőtlenítő állványok közül is van két olyan típus ami tartalmaz kiméretű plakátkeretet. Ez rendszerint arra szolgálnak, hogy bemutassák az adagoló működését, esetleg felhívják a figyelmet a használatukra.

A világító táblák és totemoszlopok is közül is jó néhány alkalmaz praktikus kipattintható kerettechnikát. A legnépszerűbb típusok számos méretben érhetőek el, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni. Rendszerint A4, A3, A2, A1, A0, B2 és B1 méretekben is rendelhetőek. A totemoszlopok viszont egészen máshogy vannak méretezve. Úgy mint a fent említett nem világító totemeknél, itt is két plakátméret van egymásra helyezve, így jönnek ki a 2 × A1 és 2 × B1 méretek.

Reméljük sikerült közérthetően bemutatnunk, hogy milyen széleskörűen alkalmazott kiegészítő a kipattintható plakátkeret, és kedvet csináltunk hozzá, hogy körülnézzen termékeink között.

Megosztás:


Címkék: