Barion Pixel Mit érdemes tudni a PIXLIP GO világító stand elemek használatáról? | Reklámeszköz.hu

Mit érdemes tudni a PIXLIP GO világító stand elemek használatáról?

2022. február 22.

Értékelés

4.5
Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Gondolta volna, hogy milyen ötletes kiegészítőkkel dobhatja fel a megjelenését? Legyen szó kiállításokról, esetleg az üzleti beltérről, a PIXLIP GO világító hátfalak és pultok számos esetben lehetnek hasznos eszközök. A szerszámok nélkül is összeállítható elemekből álló rendszer belső LED világítással van ellátva, ezáltal lesz igazán hatásos reklámberendezés. Mit érdemes tudni a PIXLIP GO világító reklámeszközről? Cikkünkben erre keressük a választ!

Figyelemfelkeltő eszközök kiállításokra, üzletekbe

Mindenki szeretné egy kicsit feldobni a vállalkozása megjelenését és kitűnni a tömegből, így legyen szó rendezvényről, üzlethelyiségről, vagy kirakatról számos megoldás létezik erre a célra. Ezek a marketingeszközök nemcsak látványosak, hanem sokoldalúak is. A megvásárolt installációt akár külön elemenként is használni tudja, így nem csak a kiállításon lesz hangsúlyos  a megjelenése, de az üzletét is igényesen be tudja rendezni vele.

PIXLIP GO világító standok

Minden nálunk kapható PIXLIP GO világító keret szerszámok nélkül összeszerelhető. Csupán néhány elemet kell egymásba csúsztatni a keretek kialakításához. A különböző méretű elemekből pillanatok alatt összeállítható standrendszert minőségi, újrahasznosítható műanyagból gyártjuk és erős powerled megvilágítással látunk el. Ezekkel a termékekkel rendkívül egyedi standokat, hátfalakat hozhat létre egy-, illetve kétoldalas kivitelben egyaránt. Tulajdonképpen csak a képzelete szab határt, így olyan megjelenésben részesülhet amit minden versenytársa irigyelni fog.

A keretek méretében, szélességében, magaságában sem kell kompromisszumot kötnie, mert a kínálat e téren is rendkívül széles. A világító keretek szélessége lehet 85, 100, 200 és 300 centiméter is. A magasságuk pedig rendre 100, 150, 200, 225 és 250 cm. Legyen az igény egy magas háttérfal vagy egy kisméretű pult, minden igényt ki tud elégíteni a kínálat.

Nyomtatás

A nyomtatás kapcsán elmondható, hogy a nyomatok a legmodernebb technológiával készülnek. A csodálatosan ragyogó, telített színek elérése érdekében színterhelt nyomtatással gyártjuk a nyomatokat, így az erős hátsó megvilágítás ellenére sem lesz fakó hatású a grafika. A nyomatokat szublimációs eljárással gyártjuk azért, hogy egy rendkívül tartós reklámhordozót kapjunk. Kétféle nyomat típus is elérhető kínálatunkban. Az átvilágítható textil megoldásunk biztosítja a világító oldal grafikáját. A fényblokkoló, fényzáró textil pedig arra való, hogy az egyik oldalon ne világítson a grafika. Az alapszíne fehér, de fekete színűre is meg lehet nyomtatni, illetve ezt az anyagot is el lehet látni nem világító grafikával. Természetesen ehhez a termékcsaládhoz is elérhető a nyomatcsere szolgáltatásunk.

Pultok

A pult tulajdonképpen egy 100 cm magas és 100 cm széles keretből áll, amit kiegészít egy 100 × 40 cm méretű pulttető. Ez a legegyszerűbb megoldás, de ezt is ki lehet egészíteni olyan bútorlap kerettel ami további oldallapokat és polcokat tartalmaz. A pultokat egyoldalas dekorációval szoktuk gyártani, mert általában a fogadó fél oldalán nem szükséges világítania a grafikának. Ettől függetlenül, ha egy nagyobb térben kívánja elhelyezni a pultot és az körbejárható, akkor van létjogosultsága a kétoldalas grafikának amit szintén le tudunk gyártani.

Hordozóeszközök és pótalkatrészek

Minden PIXLIP GO kerethez alaptartozék a minőségi, bélelt, hosszában cipzáras hordozótáska. Ezekben biztonságosan tárolhatja, illetve szállíthatja az eszközöket és alkatrészeket. A kétféle méretű táskát pótolni is tudjuk ha elveszne vagy megsérülne. De nem csak a táskákat, hanem az összes kapcsolódó alkatrészt is pótolni tudjuk, így ez az eszköz hosszú távú megoldást jelent cége számára.

Hasznos kiegészítők

További kiegészítőkkel teljesen a saját igényeire tudja szabni az eszközöket.

  • Mennyezeti akasztó szettel egy olyan mennyezeti installációt varázsolhat a világító elemekből ami párját ritkítja. Emellett a beépített világításnak hála jobban ki tudja emelni a világító keret alatt lévő termékeket. Tulajdonképpen egy apró kis kiegészítővel többfunkcióssá alakítja meglévő stand elemét.
  • A fali konzol szettel a fentikkel nagyon hasonló rögzítési móddal gyarapszik az eszköz. Tulajdonképpen arra való, hogy a világító keretet igényesen fel tudja rögzíteni a falra, így olyan magasra helyezi a berendezést amilyen magasra csak szeretné. Ezzel megvalósul még egy funkció, hiszen teljesen kiváltható egy hagyományos világító tábla, miközben megjelenésében esztétikusabb megoldást kap.
  • Az ajtó szettel egy világító standelemet ajtóvá tud alakítani, így akár teljesen körbe is tud burkolni egy területet és biztosítja a bejutást a terület közepére.
  • Az akril szórólaptartó a stand elemek oldalára rögzíthető, így ezzel a praktikus kiegészítővel megspórolható a szórólaptartó állvány. Igazán hasznos tud lenni, ha nincs elegendő hely további eszközök kihelyezésére.
  • Az egyoldalas lábszett akkor lehet nagyon hasznos, ha a világító standelemet teljesen a falhoz szeretné tolni. Mivel a standard láb mindkét irányban kilóg a stabilitás miatt, ezért azzal nem tudja rátolni a falra a világító keretet. Ezzel az egyszerű és olcsó kis eszközzel ezt a problémát is megoldhatja.

Ha esetleg nem győztük volna meg, látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg saját szemével arról, hogy milyen praktikus eszköz a PIXLIP GO!

CsatolmányMéret
PIXLIP GO katalógus - Reklámeszköz.hu13.1 MB