Barion Pixel Mostantól SMS-ben értesítjük! | Reklámeszköz.hu

Mostantól SMS-ben értesítjük!

2021. július 20.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ügyfeleink visszajelzése alapján döntöttünk úgy, hogy a kiszállítási szolgáltatásainkon finomítunk egy picit, és ügyfél-barátabbá tesszük azt.

A házhozszállítás lehetősége régóta elérhető számos display termékünkhöz, a futárszolgálataink a feladás napján már régóta megküldik az értesítő e-mailt, melyben a kiszállítás várható időpontja és címe szerepel a csomagszámmal együtt, mely alapján nyomon követhetőek a rendelések. Országos gyűjtőfuvarban (Pannon XP Futárszolgálat) rendelő ügyfeleink mostantól a futárszolgálattól nem csak automata e-mail üzenetben, hanem SMS-ben is megkapják a kiszállítással kapcsolatos értesítéseket, és közvetlen telefonszámot a kiszállítást végző futárhoz.

Így a megrendelés leadásakor a szállítási adatok megadásánál egy olyan mobil számot érdemes megadni, amelyre az SMS értesítést fogadni tudják. Az SMS vagy e-mail értesítés ügyfeleink számára nem jár többletköltséggel, a felmerülő forgalmi díjakat cégünk átvállalja, így könnyítve meg reklámeszközeink gördülékeny célba érkezését.

Megosztás:


Címkék: