Barion Pixel A műanyag reklámtáblák tulajdonságai, előnyei | Reklámeszköz.hu

A műanyag reklámtáblák tulajdonságai, előnyei

2021. július 29.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A műanyag reklámtáblák lehetnek egy- vagy kétoldalasak, alkalmasak beltéri és kültéri használatra egyaránt. Az eszközök nagy része habosított műanyagból készül, gyártása pedig kétféle eljárással lehetséges. Közvetlen digitális nyomtatással és öntapadó fóliával dekorálva. A közvetlen nyomtatás nagy előnye a fóliázással szemben, hogy jobban bírja a különböző időjárási viszontagságokat.

De vajon milyen pozitívumai vannak a műanyag reklámtábla használatának? Cikkünkben részletesebben kifejtjük a kellékek előnyeit.

A műanyag reklámtáblák használata

A reklámeszközök alkalmazása a széles termékkínálatnak hála, számos eltérő megoldással történhet. A műanyag táblák használata praktikus módszernek bizonyulhat, amennyiben cége viszonylag alacsony költségvetésből szeretne feltűnő és hatásos reklámtáblát készíttetni. A habosított műanyag táblák kiválóan alkalmasak kültérre és beltérre egyaránt, mert a nyomat UV és vízálló. Bármilyen grafikát rájuk lehet nyomtatni, mert a nyomtatás 4+0 színben történik (a négy alapszínből bármilyen szín kikeverhető).

A műanyag reklámtáblák kínálata

A webáruházunk kínálatában számos műanyag reklámtábla közül választhatja ki a megfelelő típust. Többféle vastagságban, anyagminőségben és méretben találhat különböző modelleket. A széles termékpaletta tartalmaz egy-, illetve kétoldalas nyomatokat is, melyeket most részletesebben is bemutatunk.

  • A 3 és 5 milliméter vastag változatuk a megszokott minőségben, habosított műanyagból készült. A közvetlen táblanyomtatással gyártott darab nyomata nemcsak a víznek áll ellen, hanem a közvetlen napsütésnek is. Kiválóan alkalmas kültéri használatra, hiszen jól viseli a különböző időjárási viszontagságokat. A hagyományos (ongro) műanyag táblába rendelhető 5 mm vastagságban is.
  • A 10 mm vastag tábla Stadur lemezből készül. Ez az extrudált (habosított) polisztirol belsejű tábla is PVC borítású, így könnyű, mégis elég merev ahhoz, hogy különböző reklámeszközökhöz, attrapokhoz alkalmazzuk.
  • A DiBond tábla 3 mm vastagságban érhető el választékunkban, amely egy vékony alumínium szendvicslemez, egyoldalas közvetlen digitális nyomtatással. Elmondható róla, hogy a kültéri táblák között ez a legtartósabb megoldás. A tábla alapanyag maximális mérete: 300 x 150 cm. A lemezek erősebb fizikai behatás esetén sem törnek meg, így élettartamuk jóval hosszabb lehet, mint a többi tábla esetében.
  • A hagyományos, öntapadó fóliával dekorált műanyag táblák 3, 5 és 10 milliméteres vastagságban kaphatóak. Használatuk főként beltéri dekorációként és különböző kiállításokra ajánlott. Előnye, hogy a nyomtatás minősége jobb mint a közvetlen digitális nyomtatásé. Hátránya, hogy a nyomathordozó (öntapadó fólia) sérülékenyebb mint a közvetlenül nyomtatott tábla.
  • Léteznek továbbá kétoldalas megoldások is, amelyekből akár háromféle vastagságból is tud rendelni. A 3, 5 és 10 milliméteres típusok mindegyike ellenáll az UV-sugárzásnak, így megfelelnek kültéri használatra. A műanyag táblát ebben az esetben is közvetlenül nyomtatjuk, így a legtartósabb kültéri megoldásnak számít.

A táblák rendelése

Mivel számunkra rendkívül fontos, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek és visszatérjenek hozzánk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kivitelezésre. Amennyiben grafikára is szüksége lenne, tervezőcsapatunk szinte bármilyen igényt képes kielégíteni, legyen szó arculattervezésről vagy akár nyomdai előkészítésről. A minőségi reklámtáblák gyártását rövid határidővel vállaljuk!