Barion Pixel A plexiből készült termékek kihelyezése | Reklámeszköz.hu

A plexiből készült termékek kihelyezése

2021. szeptember 30.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mivel a plexiből készült termékek nagy előnye, hogy tartósak, így a különböző szóróanyagok tárolására is egyre többen kezdik el alkalmazni. Mellettük szól továbbá, hogy nem igényelnek karbantartást, így rendkívül hosszú életűek lehetnek. Kapható belőlük menü-, szórólap-, névjegykártyatartó, de még plexi függesztő szett is. Lássuk, hogy hova és milyen terméket érdemes kitenni!

A plexi tulajdonságai

Az anyag rendkívül univerzális, amiből rengeteg termék gyártható. Általában reklámcélokra és dekorációs kiegészítőként alkalmazzák, de találkozhatunk vele az iparban és az egészségügyben egyaránt. Ezek a termékek remekül használhatóak bármilyen beltéren, érdemes azonban annak megfelelően választani a többféle plexi termékek közül, hogy milyen célra is alkalmaznánk azt, legyen szó szórólapok felsorakoztatásáról vagy éppen a menüsor bemutatásáról. További előnyös tulajdonsága, hogy esztétikus megjelenést biztosít a felhasználója számára. 

Hova és milyen plexi terméket javasolt kitenni?

Marketing szempontból is rendkívül fontos az esztétikum és a megjelenés. Mivel a műanyag plexik remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, így egyre elterjedtebbek az ebből készült különböző plakát- és menütartó eszközök. Természetesen nagy népszerűségnek örvendenek továbbá a fali szórólaptartók is, amelyeket bemutatótermekbe, recepciókhoz, de tulajdonképpen bármilyen üzletbe ki lehet helyezni ahol erre a funkcióra szükség lehet.

A gyártmányok nagy előnye, hogy valamivel hajlékonyabbak, így nehezebben is törnek. A forgalmasabb helyeken tehát alkalmasabb egy plexi szórólaptartó, mint egy bármilyen másik anyagból készült állvány. Megfelelő tisztítás mellett rendkívül hosszú élettartamuk lehet, így tulajdonképpen a múzeumoktól kezdve az irodákon át egészen a kiállításokig, bárhol megállják a helyüket.

Plexiből készült termékek kínálata

A webáruházunk széles választékában számos változatban megtalálhatja a plexi modelleket. A különféle termékek rendelkezésre állnak mindenkinek, akik szórólapokat, névjegykártyákat, esetleg kisebb plakátokat helyeznének ki. A menütartókat rendelheti függőleges, illetve döntött megoldással, aminek köszönhetően akár kétoldalas reklámanyagokat is kihelyezhet. A kínálatunkban többek között az alábbi darabokat találhatja meg:

  • Plexi tábla: A hagyományos modell tulajdonképpen egy plexi lemezekből készült plakáttartó tábla, amit acéltartókkal tud a falra rögzíteni. A víztiszta lemezek közé plakátokat és pauszpapírt egyaránt helyezhet. A változatot hatféle méretben és egyféle, 25 milliméteres eltartással rendelheti meg. 
  • Plexi menütartó: Talán Önnek sem kell elmondani, hogy mire is használható, és milyen előnyei vannak egy plexi menütartónak. A döntött, illetve függőleges formátumú kiegészítő tökéletes választást nyújt a különböző reklámanyagok asztalon vagy pulton történő kihelyezésére. Ennek köszönhetően minden információ megfelelően látható, nem veszik el a dokumentumok között. 
  • Fali szórólaptartó: A másik népszerű termékünk a fali plexi szórólaptartó, amely egy egyrekeszes változat. A fúrható kivitelt azonban többféle rekeszszámmal is megrendelheti, így akár többféle reklámanyag kihelyezésére is alkalmassá válik.

Ezek mellett természetesen rendelhet asztali standet, plexi függesztő szettet, de még plexi áruemelőt, illetve adománygyűjtő dobozt vagy állványt is. Tekintse meg teljes plexi vagy más néven akril lemezből készült termékkínálatunkat.

Megosztás:


Címkék: